بر روی فایل مربوطه رایت کلیک کنید، Advanced را بزنید، Threads From Original URL را بر روی تعداد دلخواه قرار دهید... اگر می خواهید بر روی دیگر دانلودها هم تغییر اعمال شود و پیش فرض باشد، Save as Default را بزنید.
![]()
بر روی فایل مربوطه رایت کلیک کنید، Advanced را بزنید، Threads From Original URL را بر روی تعداد دلخواه قرار دهید... اگر می خواهید بر روی دیگر دانلودها هم تغییر اعمال شود و پیش فرض باشد، Save as Default را بزنید.
![]()
شانس مارو نیگاه فایل 100 درصد دان شده بود و تو مرحله ساخت فایل بود
دوباره اجراش کردم از 100 درصد اومد رو 63 درصدالان دوباره دارم 2 گیگ دیگه دان میکنم
هاردم هم تست گرفتم مشکل نداشت
مسیر ذخیره رو هم تغییر دادم بازم درست نشد![]()
ممنون از پاسختون
اگر تیک use orginal url only رو بزنی تغییرات پایینی اعمال میشه واگر نزنی با جداکثر کانکشن می گیره درسته؟
نه اون گزینه به تعداد کانکشن با فایل روی سرور مربوط نمیشه و تاثیری روش نداره...
احتمال میدم برگرده به فعال کردن استفاده یا عدم استفاده از میررورلیستها....
اون دانلودر dam که مثل idm هست کیفیت idm رو داره؟
نه متاسفانه دو موضوع هست...یکی سرعت نوسان داره مرتب بالا و پایین میشه و ارتباط از طریقش مدام روی کیفیت بالا و با ثبات باقی نمی مونه.
مساله مهمتر اینکه بیشتر از 3 کانکشن رو در فری قبول نمکنه و برای تعداد بالاتر ( تا 20 عدد...) باید برید روی نسخه کامل...مورد اول هم میتونه به مورد دوم مرتبط باشه و با خرید یا کرک برنامه موضوع مرتفع بشه.
در نتیجه سرعتش بد نیست ولی قابل قبول هم نیست. دانلودرهای فری دیگری که ازشون صحبت کردیم خیلی بهترند و تمام سرعت شما رو استفاده میکنند.
این fdm شبیه به دانلودر اینترنت اکسپلور هست
اونم تعداد کانکشن رو ساپورت می کنه؟و می زنه چند تا در حال دانلوده؟
سرعتش چه جوره؟
بله صفحه نمایش وضعیت دانلودش ساده است. اکثرن همینطورند ولی تنظیمات و اطلاعاتِ بیشتر در محیط خود برنامه قرار داره.این fdm شبیه به دانلودر اینترنت اکسپلور هست
Download properties بر روی فایل مربوطه و:اونم تعداد کانکشن رو ساپورت می کنه؟
در تعداد سکشنها در صفحه اصلی مشخصه.و می زنه چند تا در حال دانلوده؟
مناسبه...سرعتش چه جوره؟
بین این سه دانلودر کدومشون سرعت بیشتری می گیرن و مشکلات کمتری دارن:
flashget
fdm
ida
با کانکشنهای که من چک کردم به این ترتیب:
FG
IDA
FDM
البته تفاوتشون کمه و خیلی مواقع در یک حد هستند.
+باید ببینید با اتصال شما چطور جواب میدن...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)