تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 1045 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307347397797 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

داره خودمونی میشه saeed_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
    لطفا" من رو راهنمایی کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام
    چطور میشه یک کلمه رو بصورت خیلی بزرگ (در یک صفحه a4 ) چاپ کرد من بزرگترین سایز قلم که 72 هست رو میزارم ولی تو صفحه a4 بالای صفحه چاپ میشه و خیلی کوچیک .
    لطفا" من رو راهنمایی کنی.
    دوست عزيز شما فونتش رو به فونت تيتر يا جديد تغيير بدين و روي سايز قلم با موس كليد كنيد و به صورت دستي عدد بزرگتري رو وارد كنيد مثلا عدد 100 رو بزنيد و بعد كليد اينتر رو فشار دهيد.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    آقا شما توی اینترنت کتاب یا مقاله کاملی در مورد word203 میشناسید که بشه تمام نکات ریز و درشت این نرم افزار رو توش آموزش داده باشه مخصوصاً در مورد همین Mail Merge که واقعاً میشه کارهای جالبی باهاش کرد مثل کتاب "" اکسل سریع و راحت"" که آقای بهرام صمدیان درمورد excel نوشتن؟
    دوست عزيز اگه جستجو كنيد حتما پيدا ميكنيد. من توي گوگل جستجو كردم يك مورد رو براي شما ميذارم اميدوارم بدردتون بخوره. البته توي فهرست مطالبش چيزي در مورد ميل مرج نيست. و اموزشش براي مبتديان هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    1) بچه ها من در نوشتن در ورد 2003 مشکل دارم ، مشکلم اينه که وقتي که هر کلمه اي مي نويسم که حرف (ي) را دارد البته با فونت lutos حرف (ي) را از ديگر کلمه ها جدا ميکنه مثلا : ديگران اين طوري مينويسه موقعي که فونت lutos را براش ميزارم دي گران درصورتي که من اصلا بين کلمه هاي ديگران اصلا فاصله نمي زارم . البته در تمام جمله ها اين طوري هست و الان نمي دونم چيکار کنم و البته هم در آفيس 2003 و هم در آفيس 2007 اين طوري است حالا بايدذ چيکار کنم

2) من مي خواستم فهرست بنويسم که جلوش صفحه بزنه حالا بعد از فاصله زدن متنم شماره ها رو مرتب نمي زنه و خيلي نا مرتب هستند حالا بايد چيکار کنم بچه ها
    با تشکر

تصویری از مشکلات

سؤال اول:
    در مورد سؤال اولتون: شما در همين تاپيك جستجو كنيد. براي رفع اين مشكل زياد بحث شده .
    يكي از روشهايي كه ميتونيد فعلا مشكلتون رو حل كنيد اينه كه فايلتون رو باز كنيد كليدهاي كنترل + اچ رو بگيريد در مستطيل بالا با موس كليد كنيد، كليد آلت رو فشار بديد و بدون رها كردن اون عدد 0236 رو بزنيد حالا كليد آلت رو رها كنيد سپس در مستطيل پايين مجددا كليد آلت رو فشار بدين و عدد 0237 برو بزنيد و كليد آلت رو رها كنيد. حال كليد Replace All رو بزنيد.
    همچنين موقع تايپ ميتونيد از تركيب كلمات شيفت + ايكس استفاده كنيد. براي رفع مشكلتون به صورت اساسي هم پست‌هايي كه در اين مورد توي اين تاپيك اومده رو بخونيد.
    و اما در مورد سؤال دومتون: باز هم در مورد فهرست در همين تاپيك بحث شده جستجو كنيد به نتيجه ميرسيد به لينك زير هم كه براي دانلود يه فايل آموزشي براي ساخت فهرست هست ميتونيد سر بزنيد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من در ویستا سرویس پک یک نمیتونم برنامه های ورد و یا کلا برنامه های Office رو به صورتی که بر روی ایکون انها کلیک کنم و باز کنم نمیشه !و باید یک فایل پروژه رو باز کنم ...
    مشکل رو به چندین نفر گفتم .. گفتند به خاطر ناسازگاری 2003 با ویستاست ...
    در ضمن سیستم ویروسی نیست ...
    در ویندوز های قبلی هم این مشکل بود ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه oj2008pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    همونطور که میدونین ورد 2007 غلط یاب فارسی نداره .
    من چطوری می تونم خودم کلمه های فارسیو به دیکشنری اضافه کنم ؟
    نمیشه دیکشنری های فارسی که وجود داره ( مثلا بابیلون ) به ورد اضافه کنم .

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من در ویستا سرویس پک یک نمیتونم برنامه های ورد و یا کلا برنامه های office رو به صورتی که بر روی ایکون انها کلیک کنم و باز کنم نمیشه !و باید یک فایل پروژه رو باز کنم ...
    مشکل رو به چندین نفر گفتم .. گفتند به خاطر ناسازگاری 2003 با ویستاست ...
    در ضمن سیستم ویروسی نیست ...
    در ویندوز های قبلی هم این مشکل بود ...
    سلام

ايني كه 2003 با ويستا سازگاري نداره رو تازه مي‌شنوم

شما ببينيد آيا وقتي 2007 رو نصب ميكنيد هم مشكل داريد

چون من خودم 2003 رو روي ويستا نصب كردم و كار هم كردم و مشگلي هم نداشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان.....چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومده بود، که می خواستم مثلا وقتی بنویسم می شود، و بین "می" و "شود" برای اینکه به هم متصل باشند از شیفت اسپیس استفاده می کردم هیچ اتفاقی نمیفتاد...بعد یه برنامه ای یکی از دوستان گذاشته بود اونو نصب کردم و درست شد (مثلا حرف ژ و ...هم دقیقا همونی شده بود که روی کیبرد بود) حالا دوباره این قابلیت از دست رفته..هر چی هم سرچ کردم پیدا نکردم اون برنامه رو....لطف می کنید دوباره برام بذاریدش..

خیلی ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی بعضی از فایل ها را که باز میکنم به ارور illegal xml character برخورد میکنم
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوستان.....چند وقت پیش یه مشکلی برام پیش اومده بود، که می خواستم مثلا وقتی بنویسم می شود، و بین "می" و "شود" برای اینکه به هم متصل باشند از شیفت اسپیس استفاده می کردم هیچ اتفاقی نمیفتاد...بعد یه برنامه ای یکی از دوستان گذاشته بود اونو نصب کردم و درست شد (مثلا حرف ژ و ...هم دقیقا همونی شده بود که روی کیبرد بود) حالا دوباره این قابلیت از دست رفته..هر چی هم سرچ کردم پیدا نکردم اون برنامه رو....لطف می کنید دوباره برام بذاریدش..

خیلی ممنون.
    سلام دوست عزيز

اگه به قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كني ميتوني اونو (Persian Activator) دانلود كني

11. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •