با سلام دوستان عزیز نسخه 2013 مثل نسخه های قبل سرعت اینترنت رو کاهش میده یا این مشکل برطرف شده؟ باتشکر.
سلام.
- تغییرات زیادی نکرده، فقط سیستم Cloud اضافه شده ، و همون Optimization هست که فقط در نسخه ی Internet security Plus قرار داره که نمیدونم کلید براش پیدا بشه یا نه.
بله همون افزایش سرعت سیستم هست حسام جان.
- والا من نصب کردم یه حسی بهم میگفت سرعتمو کاهش میده، زیاد تست آنچنانی نکردم، بهتره خودتون هم تست کنید نتیجه رو بگید.
کسی جایی واسه یک ساله سکوریتی ارزون سراع داره!؟
عزیز ارزون میخوام. اینا که قانونی میدن!
خیلی از دوستان هستن آنتی ویروسای دیگه رو حتی تا ربع قیمت هم میدن...
بهترین کار اینه که لایسنس آنتی ویروس خودتون رو قانونی بخرید تا از شر محدودیت های نسخه های ارزانتر مثل محدودیت در وارد کردن لایسنس و یا غیرفعال شدن لایسنس راحت شوید
فکر کنم منظورتون سایت زیره که البته لایسنس آویرا نداره و من جای دیگه رو نمیشناسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جوابتون...
ارزش داره تا 50 تومن چه آنتی ویروسی خریداری کنیم برای یک سال!؟
کلی اطلاعات باارزش تو سیستم دارم، کلی نرم افزار و دیتابیس و عکس و ...
نمیخوام مشکلی براشون پیش بیاد
ضمناً شبانه روز هم به نت وصلم...
فلش هم زیاد به سیستم وصل میکنم که اکثرا ویروسی هستن و هر ماه مجبورم میکنن ویندوز عوض کنم...
پیشنهاد من بیت دیفندر نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 قیمت نمایندگی 54500 تومان با مالیات بر ارزش افزوده قیمت نهایی میشه : 572,250 ريال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اویرا نسخه اینترنت سکیوریتی 2013 در نمایندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت زده 54000 تومان
در نمایندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت اویرا اینترنت سکیوریتی زده 45600 تومان
حالا دیگه انتخاب با خودتون![]()
Last edited by kases; 02-10-2012 at 07:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)