شنیدم صبانت یه سیستمی راه انداخته ( یا می خواد راه بندازه) که دیگه با یوزر و پسورد کسه دیگه ای نمیشه از جایی به غیر از کامپیوتر خودش استفاده کرد مگر اینکه برید صبانت تا مودمتون رو تنظیم کنن . اینجوری تقریبا دزدیده شدن اکانت ها غیر ممکن میشه![]()
نداره، ولی به قول آقای mehrdad_goleyakh با 128 که حدود 16 هست چقدر میشه دانلود کرد؟!
قیمتشم 128 حدود 10 تومنه
و قفط فیبر نوریا میتونن بگیرن و البته فیبریا از جای دیگه ام نمیتونن بگیرن!
آره این سیستم راه افتاده. البته برای من که به قیمت 4 روز نداشتن اینترنت تموم شد.
آخرشم زنگ زدم شرکت و گفتم من از خیر این سیستم گذشتم.
می تونی زنگ بزنی شرکت و بگی که غیر فعالش کنن. نیازی هم به تنظیم مودم نیست.
ای گفتی رفیق , حرف دل مارو زدی . من مشترک این یکی دزده ( صبانت ) هستم .
شبانه تقریبا میشه یک دهم دیال آپ در بهترین شرایط دیال آپ .
چند بار هم تماس گرفتم , حتی با تهران ولی این ها بی تفاوت تر از این حرف ها هستند .
ولی سرعت روزانه به 233 هم میرسه و دلیلی جز هر چه سریع تر تموم شدن حجم نداره .
هر چند سرعت بسیار پایین شبانه هم دلیلی جز اجبار شما به استفاده از حجم روزانه نداره .
و این شد که من اکانت شش ماه رو سه ماه تموم کردم .
برای اینکه اشتباه نکنی من تو مرکز فرشچی (امامت ) چه با اکانت شبانه و چه با اکانت شبانه روزی وصل میشم سرعت همونیه که گفتم بسیار بسیار ناچیز ( تقریبا 0 ) اینا خود دزدن و ما رو هم خوب مظلوم گیر آوردن .
دوستان یه سوال دارم ؟
کسی مشترک صبا هست که سرعتش بالا باشه تو شب ؟ کدوم مرکز ؟ چه سرعتی ؟
سلام هم محله ای .....خخخخخ
فرشچی 601,602و603 از قرار فیبر نوری هستن .البته مخابرات هم تعریفی نداره سگ زرد برادر شغاله........خخ![]()
میشه یه توضیح بدی فرق روزا با شبا برای سیاسی چیه که شبا سرعت تعطیله و از نظر سیاسی امنه ولی ولی روزا سرعت خدا بازم از نظر سیاسی امنه . سیاست از کی تا حالا شیفتی شده ؟ اینا سیاست هیت ولی نه دولتی بلکه شرکتی ..خخخخخخاین سیاست میگه شما سرعت رو تو روز تا جایی که میتونی ببر بالا مشترکک از حجمش کم بشه شب هم سرعت رو تا میتونی بیار پایین مشترک مجبور شه بیخیال بشه و بره روز دانلود کنه و حجمش ته بکشه قبل از موعد و بیاد یک سری اضافه حجم بخره . به این میگن سیاست منم خودم پیگیری کردم ............
تو تو گور بابابی هر چی دزده
![]()
من سرعت شبانه ام (بار ها بارها اینجا گفتم) عالیه , فکر کنم دلیل اش اینه که دور و اطراف خونه ما که تو همون محدوده مرکز استقلال هستن فیبر نوری شدن و یه قسمت کمی مونده که فیبر نوری نیستن . فکر می کنم به خاطر همون تعداد افرادی که با اکانت شبانه از اینجا وصل میشن کم هستند و سرعت بالا
![]()
تو ایران که همه چی یه ربطی به سیاست داره . شاید به خاطر این هست که ترافیک شبانه رو نمی تونن آنلاین چک کنن به خاطر همین امکان ارسال و دریافت اطلاعات .... هست و از اینجور چیزا ولی بعیده !
سلام
از دوستان خواهش دارم که به این آدرس سری بزنند و شکایت خودشون رو نسبت به شرکتی که ازش سرویس اینترنت میگیرن تنظیم کنند تا هر چه زودتر نتیجش رو بگیریم.
شکایت من در مورد سرعت پایین شبانه شاتل است که فرستادم.
هرچه تعدادمون بیشتر باشه زودتر نتیجه میگیریم.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
با تشکر.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من رفیقم مرکز رسالته (حسابی با پیش شماره 621) 512 صبانت داره!
سرعت روزانه ش 150-200 و شبانه ش 80-100 . (البته یه چند هفته ایه ندیدمش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)