امروز از فن اوا به اندیشه امدم
قبلان که ADSL داشتم چقدر طول میکشه که ماله اندیشه وصل بشه ؟
چطوری باید مودم Siemens رو کانفیگ کنم؟
دوست عزیز
زیاد فرقی نمیکنه که قبلا از شرکت دیگه adsl داشته باشی . بیشتر بستگی به مرکز مخابراتی داره که از کدوم مرکز باشی . بعضی مراکز برای جمع آوری خط قبلی واقعا آدم رو دق میدن و خیلی طول می کشه . اما اگه کار جمع آوری شرکت قبلی تموم شده باشه بعدش بسته به شانست هست تو بهترین حالت 3 روز و تو بدترین حالت ها حدود 10 روز طول می کشه تا برات راه اندازی کنن ! باید صبور باشی ! .gif)
اما در مورد تنظیم مودم siemens برای اندیشه یکی از دوستان بنام beny-nvidia زحمت کشیدن توضیح خوبی دادن و مطلب کامل تر رو تو پست زیر می تونید پیدا کنید یا اگه سوالی دارین مطرح کنین . اما اگه بخواین مودم رو برای اندیشه تنظیم کنین طبق راهنمایی ایشون باید تنظیمات بصورت زیر انجام بشه ( چون توضیحاتی که اونجا داده واسه اندیشه نبوده ) :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نقل قول و ویرایش مطلب ایشون برای تنظیمات شرکت اندیشه :
برای Config کردن مودم من توضیح کوتاهی میدم که به دردتون میخوره ...
اول که مودم و ریست کارخونه میکنید با دکمه پشتش که اولین بار خودش ریست شده هست ...
بعد در اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1/doc/index.php تایپ میکنید (اول IP بعد اسلاش بعدش هم اونایی که گفتم ...) بعد در قسمت WAN پروتکل رو pppoe انتخاب میکنید بعد VPI و VCI شرکت رو وارد میکنید 8 و 35 . بعدش هم DHCP رو Enable میکنید و Submit و Save میکنید بعد گزینه SAVE AND REBOOT
رو انتخاب میکنید بعد هم صبر و کانکت ...
برای اینکه صفحه تنظیمات مودمتون بیاد داخل اینترنت اکسپلور علاوه بر شماره آی پی در ادامه Docs/Index.php باید تایپ شه .(تو نوشته دوستمون چون انگلیسی بوده سر و ته نوشته شده ) در ضمن این مودم بعضی وقتا به تنظیم آی پی دستی تو تنظیمات شبکه ویندوز نیاز داره تا درست کار کنه . برای اینکه نیازی به این کار نباشه و آی پی اتوماتیک تنظیم شه باید گزینه DHCP تو تنظیمات مودم فعال بشه.... با این تنظیمات ساده باید کار کنه . اگه مشکل دیگه ای بود می تونید اونجا مطرح کنین بچه هایی که این مدل رو دارن بهتر می تونن کمک کنن .
موفق باشی.