تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 297 از 2403 اولاول ... 1972472872932942952962972982993003013073473977971297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

@magic
    دوست عزیز مبارک باشه
    اگه خود اندیشه گفته که خطت از طرف مخابرات فعال شده اما هنوز چراغ adsl روشن نمی شه احتمال داره مشکل از طرف همون مخابرات باشه چون چند تا از دوستان همین ماه پیش بعد از راه اندازی این مشکل رو داشتن که با پیگیری مجدد حل شد . اما قبلش باید مطمئن شی چون ممکنه اصلا خطت هنوز فعال نباشه . تو مودمای tp-link یه سوراخ کوچیک پشت مودم هست که توش یه کلید ریزه با یه چیز نوک تیز اون رو چند ثانیه نگهدار و بعدش مودم رو خاموش روشن کن. مودمت ریست میشه و برمی گرده به تنظیمات اولیه ... وقتی خطت وصل میشه و مشکلی نداره حتی اگه سیم لن به کامپیوتر هم وصل نباشه با روشن کردن مودم و وصل بودن به خط تلفن باید چراغ adsl چشمک بزنه و بعدش ثابت روشن بمونه . یک بار دیگه به همه اتصالاتت نگاه کن . بعضی وقتا مشکل خیلی ساده تر از اونی هست که فکر میکنی . مثلا ممکنه پریز تلفنت قطعی داشته باشه یا 2 شاخه و سیمی که به مودمت وصل می کنی یه بار به یه گوشی تلفن وصل کن ببین کار میکنه . مطمئن شو نه سیمش - نه 2 شاخه و نه پریز تلفن تو اتاق قطعی نداره . در ضمن ببین اتصالات اسپلیتر رو جابجا وصل نکرده باشی ... اگه با همه این حرفا نتیجه نگرفتی با شرکت هماهنگ کن برات ردیفش کنن .

@ kaveh & tiger
    کاوه جان ! مشکلت پیدا شد ! سرعتت از 190 بالاتر نمی ره چون یه کمی از سرعتت واریز شده به حساب تایگر عزیز ! یه کمیش رو هم من دیشب مصرف کردم چون سرعت تورنتم بین 200 الی 205 بود ! ولی این رو هم بگم خیلی از بچه ها سرعت 240 تا 250 رو هم بصورت پایدار ( نه لحظه ای ) تجربه کردن . اما من بالاترین سرعت پایداری که دارم همیشه حدود 190 الی205 کیلو بایته و خیلی به ندرت و لحظه ای ممکنه بعضی وقتا بیشتر بشه اما دوباره برمی گرده حول و حوش 205 . یعنی روزایی که سرعت بالاترین حالتشه مثل شما رو 240-250 کیلو بایت نیست .. وقتی بین 190 الی 205 هست یعنی بهترین و بالاترین سرعت واسه خط من ( 128 مرکز 3 ). پس تازه مثل هم شدیم ! به این می گن عدالت ! ( البته به بچه هایی که مشکل سرعت دارن بر نخوره ها ... امیدوارم سرعت اونا هم مثل ما بشه )
    Last edited by birak; 01-03-2010 at 15:54.

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.دوستم میخوام 128 3gb بگیره.منم میخوام باهاش برم که معرفش من باشم.چقدر تخیفیف واسه من محسوب میشه؟
    در ضمن واسه نصبش من میتونم براش بکنم؟به غیر از اینکه مودم بدم اونجا کانفیگ کنن.
    دوستان اين جواب من جا موند.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

امروز از فن اوا به اندیشه امدم

قبلان که ADSL داشتم چقدر طول میکشه که ماله اندیشه وصل بشه ؟

چطوری باید مودم Siemens رو کانفیگ کنم؟

5. این کاربر از Kasra 91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز از فن اوا به اندیشه امدم

قبلان که ADSL داشتم چقدر طول میکشه که ماله اندیشه وصل بشه ؟

چطوری باید مودم Siemens رو کانفیگ کنم؟
    دوست عزیز
    زیاد فرقی نمیکنه که قبلا از شرکت دیگه adsl داشته باشی . بیشتر بستگی به مرکز مخابراتی داره که از کدوم مرکز باشی . بعضی مراکز برای جمع آوری خط قبلی واقعا آدم رو دق میدن و خیلی طول می کشه . اما اگه کار جمع آوری شرکت قبلی تموم شده باشه بعدش بسته به شانست هست تو بهترین حالت 3 روز و تو بدترین حالت ها حدود 10 روز طول می کشه تا برات راه اندازی کنن ! باید صبور باشی !

اما در مورد تنظیم مودم siemens برای اندیشه یکی از دوستان بنام beny-nvidia زحمت کشیدن توضیح خوبی دادن و مطلب کامل تر رو تو پست زیر می تونید پیدا کنید یا اگه سوالی دارین مطرح کنین . اما اگه بخواین مودم رو برای اندیشه تنظیم کنین طبق راهنمایی ایشون باید تنظیمات بصورت زیر انجام بشه ( چون توضیحاتی که اونجا داده واسه اندیشه نبوده ) :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نقل قول و ویرایش مطلب ایشون برای تنظیمات شرکت اندیشه :

برای Config کردن مودم من توضیح کوتاهی میدم که به دردتون میخوره ...
    اول که مودم و ریست کارخونه میکنید با دکمه پشتش که اولین بار خودش ریست شده هست ...
    بعد در اینترنت اکسپلورر 192.168.1.1/doc/index.php تایپ میکنید (اول IP بعد اسلاش بعدش هم اونایی که گفتم ...) بعد در قسمت WAN پروتکل رو pppoe انتخاب میکنید بعد VPI و VCI شرکت رو وارد میکنید 8 و 35 . بعدش هم DHCP رو Enable میکنید و Submit و Save میکنید بعد گزینه SAVE AND REBOOT
    رو انتخاب میکنید بعد هم صبر و کانکت ...

برای اینکه صفحه تنظیمات مودمتون بیاد داخل اینترنت اکسپلور علاوه بر شماره آی پی در ادامه Docs/Index.php باید تایپ شه .(تو نوشته دوستمون چون انگلیسی بوده سر و ته نوشته شده ) در ضمن این مودم بعضی وقتا به تنظیم آی پی دستی تو تنظیمات شبکه ویندوز نیاز داره تا درست کار کنه . برای اینکه نیازی به این کار نباشه و آی پی اتوماتیک تنظیم شه باید گزینه DHCP تو تنظیمات مودم فعال بشه.... با این تنظیمات ساده باید کار کنه . اگه مشکل دیگه ای بود می تونید اونجا مطرح کنین بچه هایی که این مدل رو دارن بهتر می تونن کمک کنن .
    موفق باشی.
    Last edited by birak; 01-03-2010 at 22:16.

7. 4 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان اين جواب من جا موند.

در مورد میزان دقیق % تخفیف برای معرفی کاربر به شرکت باید mailer عزیز جواب بده . چون اینقده کاربر جدید معرفی کرده که در این مورد حرفه ای شده . فکر کنم اینترنتش مجانی تموم شه براش ! البته برای معرفی یک نفر فکر نمیکنم اونقدرایی باشه که با پولش بشه یه وعده پیتزا خورد ! پس شکمتو صابون نزن ! اگه می خوای از دوستت شیرینی بگیری زودتر یه شامی ناهاری بنداز گردنش !

اما تنظیم مودم tp-link خیلی سادست . نه نیازه واسه کانفیگ شرکت ببریش نه هیچی . خودت براش انجام بده .
    همه چیز اینجا هست : ( یا تو صفحه 176 همین تاپیک )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by birak; 01-03-2010 at 21:15.

9. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

بچه ها باور كنيد نوبتيه...يه مدت واسه من و حسين و چند نفر ديگه خوب بود..واسه بيرك اينا بد

الان واسه بيرك اينا توپ شده واسه ما ر....ده اس..چه غلطي دارن ميكنن؟؟؟

بيرك جان چطور سرعت تورنت به 200 ميرسه آخه؟من از زماني كه اي دي اس ال گرفتم تاحالا به 200 نرسيدم...اون توپي كه من ميگم منظورم 150 نهايتا 160ه........البته هيچ وقت اينقدر نميمونه و نوسان سرعت پدرشو درمياره...من اون قسمت آناليز سرعت يو تورنت رو گذاشتم رو 1 ثانيه باور كنيد نشده يه بار ببينم يه خط مستقيم بشه...هميشه نوارقلب.........

حاضرم سرعتم رو 70-80 قفل بشه اما اينقدر نوسان نداشته باشه...

راستي حسين تو تورنتت چطوره؟يو تورنتو آتيش كردي؟

11. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاوه جان ! مشکلت پیدا شد ! سرعتت از 190 بالاتر نمی ره چون یه کمی از سرعتت واریز شده به حساب تایگر عزیز ! یه کمیش رو هم من دیشب مصرف کردم چون سرعت تورنتم بین 200 الی 205 بود ! ولی این رو هم بگم خیلی از بچه ها سرعت 240 تا 250 رو هم بصورت پایدار ( نه لحظه ای ) تجربه کردن . اما من بالاترین سرعت پایداری که دارم همیشه حدود 190 الی205 کیلو بایته و خیلی به ندرت و لحظه ای ممکنه بعضی وقتا بیشتر بشه اما دوباره برمی گرده حول و حوش 205 . یعنی روزایی که سرعت بالاترین حالتشه مثل شما رو 240-250 کیلو بایت نیست .. وقتی بین 190 الی 205 هست یعنی بهترین و بالاترین سرعت واسه خط من ( 128 مرکز 3 ). پس تازه مثل هم شدیم ! به این می گن عدالت ! ( البته به بچه هایی که مشکل سرعت دارن بر نخوره ها ... امیدوارم سرعت اونا هم مثل ما بشه
    من لحظه ای سرعتم بالا نبود.همیشه بین 230 تا 250 بوده.اگه هم قرار بود پهنای باند رو تقسیم کنن.بین همین 512 ها تقسیم میکردن و اگه میکردن بیشتر از اینی که الان کم شد باید کم میشد.
    به هر حال باید فرقی بین سرویس ها باشه دیگه.پول بیشتر داریم میدیم.بنابراین حالت فعلی خیلی هم عادلانه نیست.

13. این کاربر از kavehmech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سرعت پارس وی افتضاح شده همش نوسان داره هی بالا و پایین می کنه

15. این کاربر از SatSat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من لحظه ای سرعتم بالا نبود.همیشه بین 230 تا 250 بوده.........................بنابراین حالت فعلی خیلی هم عادلانه نیست.
    بچه ها باور كنيد نوبتيه...يه مدت واسه من و حسين و چند نفر ديگه خوب بود..واسه بيرك اينا بد

الان واسه بيرك اينا توپ شده واسه ما ........ این قسمت سانسور گردید !
    کاوه جان . منم منظورم همون سرعت پایدار بود که برا من حداکثر حدود 205 کیلوبایته و هیچوقت بیشتر نیست . البته قبول دارم یه فرقی باید بین 128 و 512 باشه . بخصوص اگه سرعت استاندارد رعایت بشه ! اما الان دارن به همه اسب پیشکشی میدن ! بعضی ها اسب سفید بالدار بهشون می رسه بعضی ها اسب سیاه خالخالی ! اما در هر دو حالت اسبش مفتکیه ! قبول دارم خیلی عادلانه نیست . اگه عدالت رو بخوایم دقیق اجرا کنیم وضع بدتر میشه ! یعنی شما باید جای 190 رو 64 سرویس بگیری منم جای 205 رو 16 باشم ! فکر نمی کنم هیچ کدوممون اونجوری راضی تر باشیم ! پس دعا کنیم همین عدالته نصفه نیمه یه کمی عادلانه تر بشه ! بقیه هم لا اقل لذت قاط زدن سرعتو بچشن ! فکرشو بکن اگه بخوان همین رو هم استاندارد کنن ! اونوقت باید .... ( مثل وضعیت 2 هفته پیش ! )

@karkan
    در ضمن همه ما یه نکته حیاتی رو همیشه فراموش می کنیم !!! فکر نکنم تقسیم سرعت نوبتی باشه !! بعضی وقتا سرعتمون به این بستگی داره که رو سیم تلفن محله چند تا کلاغ و گنجشک نشسته باشه و راه رفتن اونا رو سیم چقدر نویز ایجاد کنه !! یا اینکه سیم تلفن محلمون تو آب چاله های شهرداری چقدر خیس خورده باشه !!! اینا رو هم موقع محاسبات سرعت در نظر بگیرین می بینین قضیه به این سادگیا هم نیست ! در ضمن سرعت تورنت واقعا خوب شده برای من . ( البته بعضی وقتا استثنا هم هست واسه بعضی فایلا یا اینکه سرعت موقت افت می کنه ) اما برای دانلود فیلم فایلی که بالای 100 تا سید داره خیلی راحت سرعت دانلودش 150 رو رد می کنه و بیشتر وقتا به 190 تا 205 میرسه . ( تک فایل )

بفرمایید این هم مدرک ! می گم سیما زیر آب بارون خیس خورده نوسان ایجاد شده ! باورتون نمیشه !
    سرعت پارس وی افتضاح شده همش نوسان داره هی بالا و پایین می کنه
    Last edited by birak; 01-03-2010 at 22:43.

17. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان واسه بيرك اينا توپ شده واسه ما ر....ده اس..چه غلطي دارن ميكنن؟؟؟

بيرك جان چطور سرعت تورنت به 200 ميرسه آخه؟من از زماني كه اي دي اس ال گرفتم تاحالا به 200 نرسيدم...اون توپي كه من ميگم منظورم 150 نهايتا 160ه........البته هيچ وقت اينقدر نميمونه و نوسان سرعت پدرشو درمياره...من اون قسمت آناليز سرعت يو تورنت رو گذاشتم رو 1 ثانيه باور كنيد نشده يه بار ببينم يه خط مستقيم بشه...هميشه نوارقلب.........

حاضرم سرعتم رو 70-80 قفل بشه اما اينقدر نوسان نداشته باشه...

راستي حسين تو تورنتت چطوره؟يو تورنتو آتيش كردي؟
    شب اول تک فایل 120 دانلود میکردم و دیشب خودشو میکشت میرسید 70-80
    البته هر دو شب داشتم دو سه تا فایل هم با IDM دانلود میکردم
    تو رو خدا یکی بیاد فایلهای توی هارد منو واسم رایت کنههه. ...
    دیگه توی سیستمم به زور فایلهای تازه دانلود شده رو جا میدم !!! همش از تنبلی یه فیلمی که هنوز نگاه نکردم رو پاک میکنم تا فیلم جدید جا بشه !!!
    (دانلود مجانی هم عجب حالی میده وجدانا)
    Last edited by حسین رشتی; 01-03-2010 at 23:17.

19. این کاربر از حسین رشتی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •