سلام خدمت دوستان:
اين بازي با سيستم زير اجرا ميشه؟
CPU 2.4
ram 512MB
agp 256MB graphic
سلام خدمت دوستان:
اين بازي با سيستم زير اجرا ميشه؟
CPU 2.4
ram 512MB
agp 256MB graphic
سلام دستت درد نكنه واقعا ممنون اون سه بار L1 جريانش چيه دقيقا بايد چطوري بزنيیکی که همین R2 و فلشه
یکی دیگه هم با R1 + L1
بقیه هم با همین دسته های کوچیک رو دستست
بله عزیزم!
نه متاسفانه!
ولي ايده واقعاً جالبيه.![]()
من بازی pes 2008 خریدم یک دی وی دی هست اما این بازی نه کاپ داره نه لیگ داره هیچی نداره مستقیم تیم رو انتخاب میکنی میره بازی. چطور من کاپ انتخاب کنم
2-من میخوام تو قسمت تنظیمات rb رو spece انتخاب کنم اما نمیشه
مگه میشه!!! مطمئنی؟؟؟![]()
اره میشه اینم عکسش
از این جا بازی شروع میشه space میزنم
میره این صفحه اینجا فرقی نمیکنه کدوم رو بزنم من وسطی رو میزنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا دسته رو انتخاب میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این جا هم تیم رو انتخاب میکنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دیگه میره ترکیب تیم بعد میره بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه بر و بچه های pes باز
من یه option file برای pes 2008 میخوام که اسم و قیافه های بازیکنای ایران درست باشه و ترکیب جدید تیم ها هم باشگاهی هم ملی درست شده باشه . اگر option file های دیگر هم دارید ممنون میشم بذارید.
Last edited by M@STER; 27-06-2008 at 17:33.
متاسفانه از اين افرادي كه با نون حرم رشد ميكنن توي ايران كم نيستن. دوست عزيز، اوني كه اين DVD رو به شما فروخته يا خودش خبر نداشته، يا از اون ناتوهاي روزگار بود. چون اينجوري كه شما ميگي، اين بايد دموي بازي باشه!![]()
دوستان کسی دریبل کشویی رونالدینیو رو بلده؟!
با 3 تا بازیکن بیشتر نمی شه زد تا اون جایی که من می دونم رونالدو و ک.رونالدو و همین رونالدینیو
چندبار شانسی زدم ولی آخرشم یاد نگرفتم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)