تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 297 از 1635 اولاول ... 1972472872932942952962972982993003013073473977971297 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله منم fz28 گرفتم و راضیم
    راستشو بخواید دیدم مقایسه sx10 , fz28 در زمینه عکس کار چندان منطقی ای نیست چون واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره و هر دو نسبت به کلاس خودشون عکسهای خوب و راضی کننده ای میندازند
    هر کی بگه sx10 بهتره تو عکاسی مطمئن باشید نقض کلامش قابل اثباته و هر کی بگه تو عکس fz28 بهتره باز نقض کلامش قابل اثباته
    به همین دلیل من سعی کردم از مقایسه این دو در این زمینه دست بکشم
    حالا باید سایر امکانات رو مقایسه کرد که با توجه به برد فلاش بیشتر و فیلم برداری hd واقعا خوب و قیمت بسیار منصفانه تر به نظرم fz 28 گزینه بهتریه اما خوب اگه ال سی دی چرخشی و نصب فلاش خارجی براتون اهمیت بیشتری داره مسلما بهتره sx10 بخرید
    اما در کل به نظرم آدم باید ببینه چه پولی رو برای چی داره میده مثلا اگه بخاطر فلاش خارجی بخوایم sx10 رو با حداقل 450 هزار تومان بخریم باید بین 100 تا 150 هزار تومان هم پول فلاش کانن بدیم که چیزی حدود 600 تومان میشه اما ایا این هزینه متناسب با دوربینی که slr نیست و سنسور کوچکی داره و مثل سایر هم رده های خودش در ایزو 400 به بالا واضحا نویز داره , هست؟
    Last edited by poyasalary; 23-05-2009 at 00:40.

2. این کاربر از poyasalary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

به نظر منم fz28 با توجه به قیمتش یه دوربین super zoom عالیه کیفیت عکساش توی دوربینای هم رده خودش با canon sx10 برابره و تو بعضی چیزا بهترم عمل میکنه فیلمبرداریش در حد خیلی خوبیه کیفیتش مثل یه دوربین فیلم برداری هم قیمت خودش میمونه شایدم بهتر به نظر من اگر کسی بخواد یه دوربین بین 300 و 400 بگیره این دوربین عالیه تنظیماتشم در حد یه دوربین نیمه حرفه ای هست در یک جمله به قول خارجیا smart choice کامل هست.

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

بله منم fz28 گرفتم و راضیم
    راستشو بخواید دیدم مقایسه sx10 , fz28 در زمینه عکس کار چندان منطقی ای نیست چون واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره و هر دو نسبت به کلاس خودشون عکسهای خوب و راضی کننده ای میندازند
    هر کی بگه sx10 بهتره تو عکاسی مطمئن باشید نقض کلامش قابل اثباته و هر کی بگه تو عکس fz28 بهتره باز نقض کلامش قابل اثباته
    به همین دلیل من سعی کردم از مقایسه این دو در این زمینه دست بکشم
    حالا باید سایر امکانات رو مقایسه کرد که با توجه به برد فلاش بیشتر و فیلم برداری hd واقعا خوب و قیمت بسیار منصفانه تر به نظرم fz 28 گزینه بهتریه اما خوب اگه ال سی دی چرخشی و نصب فلاش خارجی براتون اهمیت بیشتری داره مسلما بهتره sx10 بخرید
    اما در کل به نظرم آدم باید ببینه چه پولی رو برای چی داره میده مثلا اگه بخاطر فلاش خارجی بخوایم sx10 رو با حداقل 450 هزار تومان بخریم باید بین 100 تا 150 هزار تومان هم پول فلاش کانن بدیم که چیزی حدود 600 تومان میشه اما ایا این هزینه متناسب با دوربینی که slr نیست و سنسور کوچکی داره و مثل سایر هم رده های خودش در ایزو 400 به بالا واضحا نویز داره , هست؟
    دوستان مقایسه دوربین ها کلا کار درستی نیست . چون واقعا بین عکسهای سری نیمه حرفه ای از دوربین h50 تا sx1 اختلافات در حد زیادی نیست . باید بیشتر همین امکانات رو در نظر گرفت .

اما اگه آدم بخواد بین قیمت و امکانات و کیفیت بالانس بندازه بعد از ورود hx-1 سونی فک نکنم گزینه بهتر از ون باشه . قیمتش در حدود sx10 هست اما امکاناتش بالاتر از sx1 رقیب اصلیش تو بازار .

fz28 هم چون زودتر معرفی شده بود اینقدر قیمتش خوبه . وگرنه کانون هم همین روزاست که افت کنه قیمتش .

کلا اینو بدونیم که بین این چهار پنجتا مدلی که تو بازرا از این رده هست هیچکدومشون خریدشون ضرر نداره . چون همشون کیفیت و امکانات خوبی دارن .

موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

HX1 خیلی دوربین خوبی هست فقط مشکلش کیفیت پائین عکساش و 9.1 مگاپیکسل بودنش و قیمت بالاشه , 530 هزار تومن خیلی زیاده ولی امکاناتش عالی هست خیلیم دوربین سریعی هست.
    این دوتا نمونه عکس از دوربین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان مقایسه دوربین ها کلا کار درستی نیست . چون واقعا بین عکسهای سری نیمه حرفه ای از دوربین h50 تا sx1 اختلافات در حد زیادی نیست . باید بیشتر همین امکانات رو در نظر گرفت .

اما اگه آدم بخواد بین قیمت و امکانات و کیفیت بالانس بندازه بعد از ورود hx-1 سونی فک نکنم گزینه بهتر از ون باشه . قیمتش در حدود sx10 هست اما امکاناتش بالاتر از sx1 رقیب اصلیش تو بازار .

fz28 هم چون زودتر معرفی شده بود اینقدر قیمتش خوبه . وگرنه کانون هم همین روزاست که افت کنه قیمتش .

کلا اینو بدونیم که بین این چهار پنجتا مدلی که تو بازرا از این رده هست هیچکدومشون خریدشون ضرر نداره . چون همشون کیفیت و امکانات خوبی دارن .

موفق باشید .
    همشون خوبن ولی همین اختلافات ریزه که تفاوت های آشکار رو نشون میده. شما نمیتونی بگی خب کیفیت عکس همه ی اینا یکیه من برم اونی که خوشگل تر و ارزون تره رو بخرم. مطمئنا کیفیتشون فرق میکنه.
    HX-1 هم از نظر کیفیت عکس چندان حرفی برای گفتن نداره. طبق معمول سونی از نظر فوکوس و دوام باتری خوب عمل کرده ولی عکس هاش از نظر نویز و کیفیت پیکسل در اون حد که باید باشه نیست. fz-28 تو ایزوی بالا کیفیتش به مراتب بالاتره.
    قیمت HX-1 شما مطمئنی در حد SX10 هست؟ یعنی 450 تومن؟
    Last edited by prowler88; 23-05-2009 at 10:35.

7. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بهتره کیفیت فیلم Hx1 رو هم یک نگاهی بکنید (مشکل داره)
    هر دوربینی یک سری حسن و یک سری نقص داره کار شرکتهای چند ملیتی همینه وگرنه فقط یک جنس فروش می‌رفت و بقیه ضرر می‌کردند
    ببینید اولا چه قدر بودجه دارید ثانیا چیا براتون مهمتره
    قبلا هم گفتم شاید کار من عجیب بوده من بین تمام گزینه‌ها sx10 رو حتی به sx1 , و بقیه رقباشون ترجیح دادم به قول اون دوست عزیزمون نه اینکه اونا بد هستند نه اینطور نیست فقط نیاز منو و خواسته من بیشتر توی این مدل بود. مثلا توی hx1 واقعا گزینه پانورمای خیلی خوب و راحت و ۱۰ فریم در ثانیه عکاسی بسیار گزینه‌های خوبی هستند. در sx1 فیلمبرداری عالی (به غیر حالت Pan) و ۴ فریم در ثانیه و فرمت raw در پاناسونیک پشتیبانی raw فیلمبرداری hd عکسهای در sx10 البته بسته به سلیقه مخاطب.
    به هر حال اینها جزیی از مزایا و معایب بودند فکر کنید که اگر در sx10 پشتیبانی raw , فیلمبردای hd میگذاشت چه اتقافی می‌افتاد و یا بعضی مزایا و معایب دیگر دوربینها را برطرف و یا اضافه می‌کردندو یا اگر کیفیت عکس sx1 لااقل در حد sx10 و یا پاناسونیک بود و یا همینطور مابقی تغییرات می‌خواست طبق خواسته ما بود.
    شرکتهای چند ملیتی به خوبی از تمام خواسته‌های ما اطلاع دارند به همین خاطر توی دوربین بعدی یک امکانات می‌‌گذراند و یک حسن رو کم‌می‌کنند.
    در هر صورت نمیخوام سرتون رو درد بیارم خودتون رو خیلی اذیت نکنید
    بنا به نظر دوستان همه اینها خوبند ببینید کدوم بیشتر به دلتون می‌شه و نیازهاتون رو برطرف می‌کنه عکس و فیلم و امکانات کدوم مدل به خواسته‌هاتون نزدیکتر
    به هرحال امیدوارم بهترینها رو بخرید و لذتشو ببرید و پولتو دور نریزید
    هر چی هم خرید بدونید اون بهترین انتخاب برای شخص شما بوده است نه دیگران.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

HX1 من 550 قیمت گرفتم مشکلش اینه که کیفیت عکساش پائینه حالا نمیدونم واسه 9.1 مگاپیکسل بودنش یا نه چون نویز تو عکساش زیاده حتی تو ایزوی پائین.
    Last edited by Terry Bogard; 23-05-2009 at 12:27.

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

HX1 من 550 قیمت گرفتم مشکلش اینه که کیفیت عکساش پائینه حالا نمیدونم واسه 9.1 مگاپیکسل بودنش یا نه چون نویز تو عکساش زیاده.
    9مگاپیکسل بودنش ربطی به کیفیت عکس نداره.. فقط باعث بزرگ شدن حجم و ابعاد عکس میشه این شاید بخاطر حسگر CMOS باشه که کیفیتش میگی پایینه البته شخصن هنوز عکسهایی که گرفته را ندیدم تا بتونم قضاوت کنم ولی با این قیمت عجیبه عکساش بد باشه

11. این کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

HX1 من 550 قیمت گرفتم مشکلش اینه که کیفیت عکساش پائینه حالا نمیدونم واسه 9.1 مگاپیکسل بودنش یا نه چون نویز تو عکساش زیاده حتی تو ایزوی پائین.

موفق باشید .
    همشون خوبن ولی همین اختلافات ریزه که تفاوت های آشکار رو نشون میده. شما نمیتونی بگی خب کیفیت عکس همه ی اینا یکیه من برم اونی که خوشگل تر و ارزون تره رو بخرم. مطمئنا کیفیتشون فرق میکنه.
    HX-1 هم از نظر کیفیت عکس چندان حرفی برای گفتن نداره. طبق معمول سونی از نظر فوکوس و دوام باتری خوب عمل کرده ولی عکس هاش از نظر نویز و کیفیت پیکسل در اون حد که باید باشه نیست. fz-28 تو ایزوی بالا کیفیتش به مراتب بالاتره.
    قیمت HX-1 شما مطمئنی در حد SX10 هست؟ یعنی 450 تومن؟

9مگاپیکسل بودنش ربطی به کیفیت عکس نداره.. فقط باعث بزرگ شدن حجم و ابعاد عکس میشه این شاید بخاطر حسگر CMOS باشه که کیفیتش میگی پایینه البته شخصن هنوز عکسهایی که گرفته را ندیدم تا بتونم قضاوت کنم ولی با این قیمت عجیبه عکساش بد باشه

به خدا خسته شدم.چقدر مقایسه دوربینای عین هم؟اخه تا کی؟بسه دیگه.
    به خدا دوربینای این رده تفاوت فاحشی ندارن حالا هر مارکی هر مدلی هر کوفتی که باشن(ببخشید.اخه واقعا خسته شدم).

بیاین به تفاوتهای اصلی اونها توجه کنین.مثلا sx10 باطری قلمی میخوره،یا نمیدونم،سونی فلاشش قویتره یا مثلا کنون سنگین تره،یا فیلمبرداری پاناسونیک بهتره.اینان که واقعا میشه اسم تفاوت روشون گذاشت.نه کیفیتشون.

در مورد دوستمون که hx1 رو خریدن،من شرط می بندم که عکس هاش رو با دوربینای 4000 دلاری نیکون و غیره مقایسه می کنه و همچنین شرط میبندم که تصویرو تو 100% نگاه میکنه.دوست عزیز کیفیت عکس رو با دوربینای هم رده مقایسه کنین نه با دوربینای 4000 دلاری.

همین.

13. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

عکساش بد نیست ولی بر خلاف fz28 نتونسته یه تناسب معقول بین نویز و کاهش نویز به وجود بیاره و این باعث شده که حساسیت های بالاش نویز زیاد همراه با کاهش نویز زیادتر داشته باشه که نتیجه ش جزئیات کمتر نسبت به پاناسونیک هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •