نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟
ممنون
نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟
ممنون
با اجازه اقا pcali :نیروی کمکی دیگه چیه؟؟؟
ممنون
شما کاری به اون گنده نداشته باش مقاومت کن یه هلکوپتری بعد از چند دقیقه میاد و با ار پی جی همه رو میکشه .
درسته که سري رزيدنت اويل از نسخه 3 به بعد از حال هواي ترس و زامبي,شهر بهم ريخته و... دور شده ولي الانم خيلي عالي شده, شده يک بازي اکشن تمام عيار. ولي ديگه بسته, کاش نسخه ي 6 دوباره بره همون دنباله نسخه هاي 1.2.3'
سلام.روي اين حالت هاي خيلي سخت بازي چقد سخت ميشه.نميشه تكون خورد اينهو گاو ميريزن سرت ماجيني هاي .........!!!
اون لباس شوا كه دوستمون عكشو گزاشته بود خوبه ولي اصلا خوب نيست!مدل موهاش مخصوصا.اصلا لباس دست حسابي نداره.
سلام
دقیقا حق با شماست من هم به همین منظور این گذاشتم. ولی باید به طراحش ایراد گرفت که این لباس رو براش قرار داده . لااقل باید یه لباس نظامی میذاشتن.
اون بازی های نسل قدیم بود که به دلیل عدم توانایی در طراحی محیط های سه بعدی کاراکتر رو سه بعدی طراحی می کردند که با رفتن به محیط جدید زاویه دوربین عوض میشد و از اونجا که شما به تمام محیط اشراف نداشتید اگر یه زامبی از پشت سر بتون حمله میکرد غافل گیر میشدیدو حس ترس و هیجان بیشتری تو بازی بود. اما حالا این بازی ها جز بازی های نسل جدید محسوب میشه و محیط های کاملا سه بعدی و طبیعی ترس زیادی رو القا نمی کنه چون به کل محیط مسلطید. البته من هم با اونا بیشتر حال میکردم. مثلا جاهایی که با غول آخرها و یا اون nemesis به طور ناگهانی مواجه میشدیم خیلی حال میداد تا الان که با یه دمو شما رو برای یه مبارزه آماده میکنه و دقیقا میدونید که چه چیزی در انتظار شماست.
بچه ها کسی این فایل
s310.arc
تشکر میکنم
این بازی رو میشه 2 نفره رو یه سیستم بازی کرد؟
بالاخره تمومش کردم ولی از re4 اسونتر بود
تروخدااااااااااااااااا
یه کرک و یه ترینر خوب بذارید که ترینره به کرکه بخوره .
جون هرکی دوست دارید سریع و سالم
نوکرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)