خیابانی دست خودش که نیست دو سه بارم رفت عمل کرد ولی بی فایده بود از من میشنوید صدا رئ قطع کنید.
راستی بچه ها من کور رنگی دارم یا این خط قرمز کنار یقه لباسو شما هم میبینید؟؟؟؟؟
خیابانی دست خودش که نیست دو سه بارم رفت عمل کرد ولی بی فایده بود از من میشنوید صدا رئ قطع کنید.
راستی بچه ها من کور رنگی دارم یا این خط قرمز کنار یقه لباسو شما هم میبینید؟؟؟؟؟
آره بچه پررو. حالا مسی یه غلطی کرد هی میگه. داره میسوزه هی میخواد خودشو تخلیه کنه.
والدز و بگو هنوز که هنوزه خندم میگیره. بزار باشه بازی به حالت کمدی هم داره با حضور والدز.![]()
![]()
![]()
![]()
والدز نمی تونه توپ رو درست جم کنه می خواد دریپ بزنه .....
ته خندهس این ...
نمی دونم از کودوم جوب کاتالان پیداش کردن اووردن گزاشتن اونجا.....
ایول دیوید جون خیلی باحال بود. دوا درمونم رو این میکروب اثر نداره !!!![]()
اره قشنگ معلوم بوود.
خوب مث اینکه جمع ما جمعه خوب اینو بگم که اول دیدید این سلوینیو میخواست که بد بخت راموس رو عقیمش کنه باز داور کارت نمیده بهش حالا کاش توپ رو هوا میبود ....
اه اه دیدین به جون خودم که پاس مارسلو به روبن درست درست بود ولی لامصبا اوت گرفتن .....ها افساید بوده ولی خوب یه موقعیت دیگه به موقعیت های ما اضافه شد ....
راستی میگم مسی تو بازی هست اصلآ؟؟؟؟؟؟؟
خوب کاش داش نییییییییییییستلروی باید و یه 5 تا اون بزنه و اون هیچ گاه اوت یا به دروازه نمیزنه و هر وقت ضربه زده مستقیم گل بوده وای که اگه بیاد چه میشه و اگه روبی جون هم بیاد با هیگواین دیگه میشه تیم معرکه نه؟؟
اه من که دیگه میرم صدای تلویزیون رو ببندم این احمق چی داره واس خودش میگه ....(بازی اصلآ کیفیت نداره )وای که میخوام خفش کنم اه اه اه اه بابا شما هم یه چیزی بگید من که دارم از عصبانیت میمیرم خوب ........
دارم از کارای این والدز از خنده روده بر میشم.
اینم که هر دفعه توپ میاد دست مسی میگه یه تنه هت تریک کرد. باشه بابا فهمیدیم. ... ما رو...
تعویضو میگه اخراااااااااااااااج
میگه کارت قرمز که معلومه![]()
![]()
![]()
ایول هیگواین گفتم خیلی معرکه میشه اگه بیاد باریکلا ایول خدا خیرت بده ........چه بازی میکنه رئال ....
راستی اگه روبی و نیستلروی بیاد دیگه چه میشه وای خدای من کاش بیان....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)