من خودم گیج شدم از یکی میشنوم نامحدود فن آوا خیلی خوبه حتما بگیر از یکی میشنوم بده اصلا نگیر موندم چیکار کنم
من خودم گیج شدم از یکی میشنوم نامحدود فن آوا خیلی خوبه حتما بگیر از یکی میشنوم بده اصلا نگیر موندم چیکار کنم
دوست عزیز من 1 مگ نامحدود دارم سرعتش 120 تا 130 هستش من که 3 ماهه دار م راضیم. اگه منظورتون از دانلود مثلا دانلود فیلم و سریال و موزیک و... از همین سایت های فیلم و سریال که هست مشکلی نداره معمولا با لینک مستقیم مشکلی نداره فقط دانلود از لینک های خارجی بعضی هاش خیلی سخت دانلود میشه چون سرعتش میاد پایین مثلا با رودفایل و اپلود باز برا من سرعتش میاد پایین و با اپلود بوی و اکسپرس لیچ که امتحان کردم مشکلی نداره و با نهایت سرعت دانلود میکنه
شما دانلود تورنتتون چطور است ؟
منطقه 14 هستم
از سرویس 1 مگابیت استفاده میکنم و سرعت دانلودم در بهترین شرایط و استفاده از IDM اورجینال نهایتا به 230-240 میرسه!
1 مگ محدود فن اوا که قبلا داشتمواقعا عالی بودش
![]()
بابا ایولا! من الان 1 مگ محدود نصف اینم سرعتم نمیرسه! یک سوال: شما dns رو روی auto میذاشتین یا عدد میدادین؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
واسه من رو اتوماتیک بود.در ضمن من از اول گرفتم که رو این سرعت نبود باید زنگ بزنی نمایندگی شهرتون واست 6 مگ ببندن .![]()
خب ما هم همینو میگیم سرعت دانلود از سرورای داخلش در حد اسمیه اما سرعت با سرورای خارج نوسان نداره و درحدود نصفه میشه حالا شانس شماس که از آپلودبوی و.... هم در حد اسمیه.
دوستان یه سری سرویسا از پنل ارتقا من حذف شدن
من الان نامحدود 1 مگ برنزی دارم میخواستم آخر ماه که تموم میشه به 512 برنزی تغییرش بدم ... آیا زنگ بزنم پشتیبانی برام درست میکنن؟
نسبت به حجم دانلودم یک مگ برام زیاده
منم از اکسپرس لیچ و آپلود بوی و چندتا سرور خارجی دیگه دانلود کردم بین 110 تا 130 بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)