کسی نیست به من کمک کنه؟؟
کسی نیست به من کمک کنه؟؟
سلام
ممنونم از راهنماییتون متوجه شدم
علمای فن کسی نیست کمک کنه . فورس ما؟ژوره !!
دوست عزیز سلام
برای اینکه از یه شیت بری به شیت دیگه لازمه که شما از hyper link استفاده کنید ولی راه درست تر در این سئوال اینه که شما پنجره FIND رو باز کنید و جستجو رو در داخل اون انجام بدین که عبارت مورد نظر رو در هرجای شیت پیدا کنه بهش رجوع میکنه فقط کافیه دگمه OPTION رو بزنی و در قسمت whitin گزینه workbook رو انتخاب کنی
امیدوارم مشکلت حل بشه
سلام
چطور میشه دو مربع رو تبدیل به یک مربع کرد؟
و همچنین از این گزینه های کشویی ساخت که فیلتر می کنه سطر هارو؟
مرسی.
سلام بر الكس كبير و عزيز
به اون كاري كه شما ميخواي انجام بدي اصطلاحا گفته ميشه Merge كردن و توي اكسل بايد از دكمه Merge & Center در سربرگ Home استفاده كني
دو تا خونه رو انتخاب كن و دكمه مربوطه رو مطابق شكل بزن
محتوای مخفی: شكل 1
براي مورد دو هم بايد از قابليت Filter استفاده كني كه باز بهتره بعد از انتخاب كردن سرتيترهاي مورد نياز طبق شكل زير از سربرگ Data دكمه Filter رو يا CTRL+Shift+L رو بزني
محتوای مخفی: شكل 2
سلام
چطوری میشه اسامی داخل یک ستون از اکسل را بترتیب الفبا مرتب کرد؟
چطوری میشه بعد از تایپ و مرتب سازی کنار هرکدوم (مثلا در ستون بقلی سمت چپ) از 1 تا آخر شماره بزنه ؟
دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
![]()
Last edited by abbasazarpikan; 09-10-2011 at 10:32.
دوستان طریقه محاسبه مدت زمان مرخصی به چه صورت هستش؟
ممنون میشم اگه کمک کنید!!!!!!!!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by abbasazarpikan; 09-10-2011 at 10:36.
برای مرتب کردن ابتدا ستون مورد نظر را انتخاب کنید از سربرگ data گزینه sort رو بزنید تا به ترتیب حروف الف با شوند ( سریرگ data در پست بالای پست خودت نمایش مخفی شماره 2 هستش )
برای درج ردیف باید در سلول اول عدد 1 و در سلول دوم عدد 2 رو بنویسی بعد هر دو سلول رو انتخاب و از گوشه پایین علامت + رو بگیری و موس رو به سمت پایین بکشی تا اونجا که ردیف مورد نظر درج گردد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)