تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 297 از 312 اولاول ... 197247287293294295296297298299300301307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,961 به 2,970 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مشکل هم دقیقا همینجاست شاید در بیشتر موارد خداوند جلوی نیروهای اهریمنی رو بگیره ولی گاهی اونها رو آزاد میذاره یا به شکلی اونها فرار می کنن دقیق نمی دونم چطور میشه ولی به شکلی اون نیروی اهریمنی بر خلاف قوانین طبیعت عمل می کنه به انسان اسیب میرسونه
    نمونه این مورد هم خانه هایی هست که مورد حمله اجنه قرار می گیره که خیلی فراوونه! و همه با مراجعه به دعانویس این مشکل رو حل می کنن البته این کار در کشور های خارجی با مراجعه به یکی از انجمن های روحی انجام میشه

دنیا بی قانون تر از اون چیزی هست که ما تصورش رو می کنیم البته شاید هم خداوند برای این بی قانونی توجیهی داشته باشد

الان بین جن و روح درگیر شدن و تا به حال من چیزی در مورد ضمیر باطن نشنیدم همه قبول دارن که یا جن باهاشون ارتباط برقرار می کنه و یا روح
    بر فرض اگر حرف شما درست باشه مواردی مثل اسیب دیدن از جانب اون موجود( ضمیر ناخوداگاه ) غیر قابل توجیه
    بازم میگم این نظر من نیست دیدگاه بسیاری از ادیان از جمله اسلامه که اگه شما توسط جن روح یا موجودی مشابه آزار میبینی صد در صد اراده خداوند در کاره و برای مجازات شماست نه صرف اینکه باهاشون رابطه برقرار کردی
    یه سوال:در هر صورت اونها آسیب روحی میزنن یا آسیب فیزیکی؟
    جواب:؟
    البته من اینو نگفتم 68 درصد مردم انگلستان و دانشمنداش به این نتیجه رسیدن ولی مطمئن باش با ضمیرناخودآگاهت می تونی به خودت صدمه بزنی !البته منم قبول دارم اون چیز بیشتر شبیه جن یا روحه تا ذهن تاریک انسان.
    با این حال شاید من آخرین کاری که تو زندگیم بکنم اینه که برم پیش یه دعانویس!
    می خواستم بدونم دو این مورد(ارتباط با ارواح) چه کتابهایی خوندید و قابل دسترس هستند تو نت؟
    پ.ن:کاپیتان بلک جون منظورم این بود که کسی که به این موضو ع علاقه مند هم به تاپیک سر زده نه چیز دیگه ای!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب این چاکرای ششم به چه دردی میخوره؟mer30
    دوستان چطوري ميشه چاكراها رو تقويت كرد؟
    احساس میکنم داریم دور خوئمون میچرخیم خوب یه نگاه به مطالب قبلی کنید
    آقا میلاد شما دیگه چرا از همون اول خوب میخوندید دیگه

dark street عزیزم
    همه ی این چیزا وجود داره و مهمترر اینکه از بی قانونی نیست
    انسانها هم از خدا و دستوراتش سرپیچی میکنن آدم خوباشم گاهی کم میارن چه برسه به نیروهای اهریمنی اما درستش اینه که فعلا فقط فرصت داریم کسی از دست خدا نمیتونه فرار کنه و بلاخره به سمت خودش برمیگردیم دقت هم کنی خدا هیچ و قت نمیگه فقط انسان به من برمیگرده بلکه میگه همه چیز برمیگرده
    همه چیز برمیگرده به سمت من
    پس مسلما همین نیروهای اهریمنی هم یه روز باید جوابگوی ضرری که به انسان میزنن بشن
    ما تو گروه جن که بودیم اقا یاسین حرف از تسخیر انسان توسط جن زد و اینکه امکان داره این انسان هر کاری کنه وقتی جنی تسخیرش میکنه
    بعد ک من ازش پرسیدم گناهش با کیه
    گفت مسلما خدا عادله و گناهش برمیگرده به جن
    اما حالا اگه انسان یه کای کنه که نظظم موجودات بهم بریزه
    مثل ارتباط نا به جا و حرام چی میشه؟؟؟
    من همیشه فکر میکنم حداقل ارواح ضربه ی کمتری به انسان میزنن چون تسخیر نمیکنن جسم انسان رو
    و اما مشکلی که واسه ارواح هست
    شنیدم با احضار ارامششون بهم میریزه
    اما خودمون هم میدونیم خیلی وقتا ارواح حتی به انسان ها کمک هم میکنن
    من فکر میکنم
    ضمیر نا خود آگاه تنها وسیله ای برای درک بهتره حضورشونه نه مسلما خودشون
    وگرنه خیلی ها هستن که با ضمیر نا خود اگاهشون تماس هم برقرار میکنن و خیلی کارای دیگه پس چرا هیچ وقت نمیگن ما احضار روح کردیم؟؟؟
    در ضمن جن و روح وجود خارجی داره
    شاید دلیل خاصی نشه آورد چون من بلد نیستم اما تا حالا کسی نتونسته با مدرک ردش کنه
    تازه ما قرآن داریم
    و انسان هایی ک گفتن دیدن
    خیلی هاشون اصلا این حرفو واسه ثابت شدن نمیزنن مثل پدر بزرگم یا مادر بزرگم که میگه دیده یعنی اینا چی رو دیدن؟؟؟ ضمیر نا خود اگاهشون رو ؟؟؟
    با عقل جور در میاد؟؟؟
    دروغ هم که نمیگن چون دلیلی نداره

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

درسته کاملا با شما موافقم ولی برای من خیلی جالبه که در زمان پیامبر بارها و بارها در هنگام عبور از بیابان ها و چاه های دوردست جنیان و شیاطین به حضرت و افرادشون حمله می کردن یه قسمت از صحبت های حضرت علی با اجنه های چاه یادمه که می گفتن:
    آیا برا خدا سرکشی می کنید و با صورت های گوناگون ما را می ترسانید خداوند به شما فرموده به این صورت در امده با من ستیز کنید یا به خدا افترا می بندید

حتی در ابتدا ابوالعاص توسط یکی از افریته ها کشته شد!
    خیلی جالبته! چه دلیلی داره که خداوند بارها و بارها مسیر رو برای ازار رساندن شیاطین و اجنه به انسانها ( انسانهای درستکار ) باز گذاشته؟!!

من هم برای همین می ترسم, گفته میشه اونها اجازه ورود به دنیای ما و ازار رساندن به ما رو ندارن حداقل به انسان های خوب کاری ندارن ولی تاریخ چیز دیگه ای میگه! یعنی هر لحظه امکان داره شما با یکی از اونها روبرو بشید!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته کاملا با شما موافقم ولی برای من خیلی جالبه که در زمان پیامبر بارها و بارها در هنگام عبور از بیابان ها و چاه های دوردست جنیان و شیاطین به حضرت و افرادشون حمله می کردن یه قسمت از صحبت های حضرت علی با اجنه های چاه یادمه که می گفتن:
    آیا برا خدا سرکشی می کنید و با صورت های گوناگون ما را می ترسانید خداوند به شما فرموده به این صورت در امده با من ستیز کنید یا به خدا افترا می بندید

حتی در ابتدا ابوالعاص توسط یکی از افریته ها کشته شد!
    خیلی جالبته! چه دلیلی داره که خداوند بارها و بارها مسیر رو برای ازار رساندن شیاطین و اجنه به انسانها ( انسانهای درستکار ) باز گذاشته؟!!

من هم برای همین می ترسم, گفته میشه اونها اجازه ورود به دنیای ما و ازار رساندن به ما رو ندارن حداقل به انسان های خوب کاری ندارن ولی تاریخ چیز دیگه ای میگه! یعنی هر لحظه امکان داره شما با یکی از اونها روبرو بشید!
    از نظر اسلام:
    دوست عزیز در این مورد به قرآن مراجعه کنید چون کافر و مسلنان نداره خدا انسان رو از شر جن حفظ می کنه البته وازه شیاطین رو نمیدونم از کجا آوردید چون فقط یه شیطان وجود داره و همون ابلیس ملعونه وقتی بزرگترین دشمن خارجی انسان(بعد از نفسش) نمی تونه به طور مستقیم به انسان آسیب(روحی و جسمی) بزنه مطمئن باشید باقی هم دربند مرزها هستند
    خب اون زمان پیامبر بود و حالا فکر نمی کنم انسان والایی در اون حد وجود داشته باشه که با اجنه و ارواح امتحان بشه!
    امیدوارم هیچ کس تو زندگی زمینیش با جن به طور ناخواسته روبرو نشه!
    دوست من خدای ناکرده اگه یه وقت با چنین موجوداتی بدون علت روبرو شدید دعا کنید که فقط جونتون رو بگیره!!البته راههایی هست که بعضی هاش مربوط به فرقه های مذهبی و غیر مذهبی و ادیانه مثل آویز و طلسم و دعا و ورد و ......
    بعضی هاش مال مدیوم هاست :مبارزه و .......
    و یه راهم مخصوص خودمه!:فرار رو بر قرار ترجیح بده!
    Last edited by Kianoosh; 22-08-2008 at 19:07.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

یه راهم مخصوص خودمه!:فرار رو بر قرار ترجیح بده!
    البته فکر کنم قبل از فرار یا مرده باشیم یا هم مغزمون از کار بیافته!

نه مساله فقط امتحان شدن افراد نیست اطراف همه ما کسایی هستن که به دلیلی درگیر اسیب های جنیان شدن و معمولا یکی از علت های رایج اون ریختن اب داغه! تا جایی که من اطلاع دارم شیطان زادوبلد می کنه حتی در وردها هم گفته میشه به خدا پناه می برم از شیاطین رانده شده
    یک سوال؟ ابلیس ماهیتش از جنه یا از فرشته؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من هیچی از تاپیک نخوندم ولی یک چیز رو باور قلبی دارم و اون اینه که انسان به هرچیزی که فکر کنه تبدیل میشه !
    البته فکر نکنید منمستند راز (Secret) رو نگاه کردم ! خیلی قبل از اون این اعتقاد در من درست شد !

من چند سال پیش عاشق یک نویسنده ی قسمت بازی های اونوا مجلات بودم !
    همیشه مطالب ایشون رو دنبال میکردم ! و خیلی دلم میخواست عین اون بشم !
    حالا ایشون همراه با فعالیت توی مجلات مختلف توی سایت من هم حضور دارند !

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب دارک استریت جان چیزی که تو قران نوشته از جنیان بوده

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

زادوبلد
    یه لحظه یه لحظه یه لحظه
    زادِ ولد درسته یعنی به دنیا آوردن بچه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته فکر کنم قبل از فرار یا مرده باشیم یا هم مغزمون از کار بیافته!

نه مساله فقط امتحان شدن افراد نیست اطراف همه ما کسایی هستن که به دلیلی درگیر اسیب های جنیان شدن و معمولا یکی از علت های رایج اون ریختن اب داغه! تا جایی که من اطلاع دارم شیطان زادوبلد می کنه حتی در وردها هم گفته میشه به خدا پناه می برم از شیاطین رانده شده
    یک سوال؟ ابلیس ماهیتش از جنه یا از فرشته؟
    شیطان زاد و ولد(زاد ولد!؟) نمی کنه !ولی از نظر مسیحی ها شیطان پسری داره که ظهور می کنه و در مقابل اون مسیح منجی عالم به عنوان پسر خدا!!!وجود داره-آب داغ خرافه هست-شیطان جن بود !؟شایدم فرشته بود(او یک فرشته بود....) نه شیطان فرشته نبود.فرشته ها بی چون و چرا از خداوند اطاعت می کنن و حق و قدرت سرپیچی رو ندارن
    "..و همه سجده کردند به جز شیطان....."
    این همه به تمام مخلوقات با اراده خداوند اشاره می کنه(نظر شخصی) ( اجنه و ... )رو شامل میشه. شیطان جن بود....هرچند زیاد فرقی نمی کنه!!موجود جالبی نیست!
    Last edited by Kianoosh; 26-08-2008 at 06:13.

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ای بابا لازم به فکر کردن نیست شیطان جنه زاد و ولد هم میکنه چون فکر کنم لفظ فرزندان شیطان رو کم نشنیدید تازه من یه مططلب خونده بودم اسم بچه هاشو نوشته بود الان یادم نیست اما خوب طبیعیه چیزی که از یچیز زاده شده باشه خودش تولید کنه
    شیطان هم مثل سایر جن ها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •