تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2969 از 3347 اولاول ... 19692469286929192959296529662967296829692970297129722973297930193069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,681 به 29,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام . من از موبایلم به عنوان مودم استفاده میکنم و اینترنتشو با کامپیوتر به اشتراک میزارم . میخواستم بدونم به نظر شما خریدن مودم همراه 4G بهتر نیست ؟ از نظر سرعت و کیفیت ارتباط میگم . و اینکه استفاده از گوشی به عنوان مودم ممکنه گوشی رو خراب کنه ؟ چون قیمت مودم فورجی کمی گرونه و میخوام بدونم اگه با خریدش کیفیت و سرعت بهتری دارم برم بخرمش . ممنون
    اگه گوشی گرونقیمتی هست اینکارو بکن چون باتریش کم کم به فنا میره . قدرت آنتن این مودمها از گوشی بهتره و یه وای فای دارش حدود 200 هست ، آنتن تقویتی هم میشه خرید و اضافه کرد بهش ...
    من E8372 هواوی گرفتم آنتنش فوله اکثر اوقات .
    Last edited by mohsen14014; 24-06-2017 at 09:55.

2. 3 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من یه چند روزی میشه نمیتونم سایت و برنامه ایرانسل من رو باز کنم سایت ایرانسل که کلآ تو گوشی و لپ تاپ تست کردم باز نیمشه برنامه هم باز نمیشه

و ارور unable to connect to the server میده. از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم اینترنت رو از گوشی share کردم روی لپ تاپ. برنامه ایرانسل من هم نسخه آخرش هست.
    Last edited by post98; 24-06-2017 at 11:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ممکنه همین بسته ها گرون تر بشه ولی مطمئن باشید که حذف نمیشه و خیلی هم گرون تر نمیشه چون تمام سود ایرانسل از فروش همین بسته های گرون قیمت + بسته های شبانه هست (طبق گفته خود پشتیبانی ایرانسل) و ایرانسل سود آنچنانی نداره از فروش مودم و غیره بنابراین بدونید که زوری هم باشه ایرانسل گردنشو کلفت میکنه جلوی این ADSL ها چون نمیخواد که ایرانسل خودکشی کنه و اکثر مشترکینش رو + درصد عظیمی از سودش رو از دست بده
    بعید میدونم سوده ایرانسل فقط از طریق اینترنت باشه !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمی دونم خودشون رو مسخره کردن یا مردم رو؟
    قطعاً مردم رو

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بعید میدونم سوده ایرانسل فقط از طریق اینترنت باشه !
    قطعا نیست

داره خودمونی میشه solbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم

من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
    آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم

من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
    آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم

=============================

هر بسته ای رو و هرچنتا میتونی بگیری و اولویت زمان بندی داره اونی که تاریخ انقضاش زودتره اول اون استفاده میشه
    Last edited by mojtaba318; 24-06-2017 at 13:31.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم

بسته ها با اولویت اینکه کدوم تازیخ انقضاش زودتره مصرف میشن

ولی

شما بهتره رو یه سیم کارت جدا بسته شبانه بگیری

چون اون دزد جوان (ایرانسل) تو بسته های شبانه مشکل داره (گاها کمتر از 3 ساعت بسته شبانه غیرفعال میشه و از بسته روزانه میسوزونه)

10. این کاربر از TRACKER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوستان این طرح ایرانسل برای ماه رمضان گذاشته که با دعوت هر نفر به برنامه ایرانسل من یک روز نت نامحدود رایگان به شما و کسی که دعوت کردین میده واقعا عاالیه با هر دعوت حدود 300GB میشه دانلود کرد هنوز تموم نشده استفاده کنین (هر کی ام ایرانسل من نداره پیام بده دعوتش کنم ی روز نت نامحدود براش فعال بشه)

12. 3 کاربر از vampireXZX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حبیب 35's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

خود برنامه رو درست کنن هدیه پیشکش .فعلا ازظهر خودبرنامه هم بازنمیشه.الان یکهفته پیام اعتراض نوشتم جواب ندادن

بعدمیگن فقط ازطریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید سریع حل میشه.تلفناشونم که همیشه 20نفرتونوبتن پشتیبانی 24 ساعته
    Last edited by حبیب 35; 24-06-2017 at 15:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •