اگه گوشی گرونقیمتی هست اینکارو بکن چون باتریش کم کم به فنا میره . قدرت آنتن این مودمها از گوشی بهتره و یه وای فای دارش حدود 200 هست ، آنتن تقویتی هم میشه خرید و اضافه کرد بهش ...
من E8372 هواوی گرفتم آنتنش فوله اکثر اوقات .
اگه گوشی گرونقیمتی هست اینکارو بکن چون باتریش کم کم به فنا میره . قدرت آنتن این مودمها از گوشی بهتره و یه وای فای دارش حدود 200 هست ، آنتن تقویتی هم میشه خرید و اضافه کرد بهش ...
من E8372 هواوی گرفتم آنتنش فوله اکثر اوقات .
Last edited by mohsen14014; 24-06-2017 at 09:55.
من یه چند روزی میشه نمیتونم سایت و برنامه ایرانسل من رو باز کنم سایت ایرانسل که کلآ تو گوشی و لپ تاپ تست کردم باز نیمشه برنامه هم باز نمیشه
و ارور unable to connect to the server میده. از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم اینترنت رو از گوشی share کردم روی لپ تاپ. برنامه ایرانسل من هم نسخه آخرش هست.
Last edited by post98; 24-06-2017 at 11:22.
بعید میدونم سوده ایرانسل فقط از طریق اینترنت باشه !
قطعاً مردم رو
قطعا نیست
![]()
سلام
یه سوال دارم
من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم
سلام
یه سوال دارم
من بسته 48 گیگ یکساله دارم و تا خرداد سال 97 اعتبار داره. حالا من میتونم برای دانلود شبانه بسته نامحدود شبانه هم بگیرم یا نه.
آخه همراه اول قبل از حذف بسته های شبانه نامحدود این خاصیت رو داشت که میتونستم علاوه بر بسته روزانه برای دانلود شبانه هم بسته نامحدود شبانه فعال کنم
=============================
هر بسته ای رو و هرچنتا میتونی بگیری و اولویت زمان بندی داره اونی که تاریخ انقضاش زودتره اول اون استفاده میشه
Last edited by mojtaba318; 24-06-2017 at 13:31.
بسته ها با اولویت اینکه کدوم تازیخ انقضاش زودتره مصرف میشن
ولی
شما بهتره رو یه سیم کارت جدا بسته شبانه بگیری
چون اون دزد جوان (ایرانسل) تو بسته های شبانه مشکل داره (گاها کمتر از 3 ساعت بسته شبانه غیرفعال میشه و از بسته روزانه میسوزونه)
دوستان این طرح ایرانسل برای ماه رمضان گذاشته که با دعوت هر نفر به برنامه ایرانسل من یک روز نت نامحدود رایگان به شما و کسی که دعوت کردین میده واقعا عاالیه با هر دعوت حدود 300GB میشه دانلود کرد هنوز تموم نشده استفاده کنین (هر کی ام ایرانسل من نداره پیام بده دعوتش کنم ی روز نت نامحدود براش فعال بشه)
خود برنامه رو درست کنن هدیه پیشکش .فعلا ازظهر خودبرنامه هم بازنمیشه.الان یکهفته پیام اعتراض نوشتم جواب ندادن
بعدمیگن فقط ازطریق برنامه ایرانسل من اقدام کنید سریع حل میشه.تلفناشونم که همیشه 20نفرتونوبتن پشتیبانی 24 ساعته
Last edited by حبیب 35; 24-06-2017 at 15:27.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)