سلام بر همه .
فکر کنید هرجا که دوس دارید می تونید سربازی برید ! یعنی جاش به انتخاب خودتونه !
کجا رو انتخاب می کردید ؟ چرا ؟( از لحاظ تجربه کسب کردن ، آینده کاری ، راحتی و ... )
سلام بر همه .
فکر کنید هرجا که دوس دارید می تونید سربازی برید ! یعنی جاش به انتخاب خودتونه !
کجا رو انتخاب می کردید ؟ چرا ؟( از لحاظ تجربه کسب کردن ، آینده کاری ، راحتی و ... )
سلام
دوستان به نظرتون یک اردیبهشت اگه به همون مکانی که گفتن مراجعه کنیم سوار اتوبوس میشیم می ریم طرف پادگان یا مثلا میگن دو سه روز دیگه برید فلان جا سوار اتوبوس شید ؟
اول ارديبهشت يا در نظام وظيفه سوار اتوبوس مى شويد يا به شما بليط شهر مورد نظر را مى دهند اگر قرار به مرخصى چند روزه باشه ان يگان به شما خواهد داد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با سلام من هم این اولین پستم هس و از دوستان به خاطر ایجاد چنین فضایی تشکر میکنم.
من الان 4 ماه هس که خدمتم(ارتش).مدرکمم لیسانسه.
از دوستان کسی هس در رابطه با جلسه شورای پزشکی یه توضیحی بده؟
یا در مورد معاف شدن با بیماری کهیر و آنژیوادم (بیماری پوستی)چیزی بدونه؟
یا در این زمینه کسی رو بشناسن که معاف شده باشه؟
خواهشا اگه کسی رو میشناسید معرفی کنین تا راهنماییم کنه.آخه ماه بعد وقته شورا دارم.
پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنونم
دوستان کسی نیس جواب ما رو بده ؟؟ :(((
شما اين بخش رو مطالعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=mani6606;8602337]شما اين بخش رو مطالعه كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از توجهتون
با وجود خود بیماری تو متن آیین نامه جدید آیا ممکنه که باز کسی رو معاف نکنن؟
واسه همین تجربه دوستان رو در مورد جلسه شورا و معاف شدن میخوام تا کمی از استرسم کم بشه...بازم ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی در این زمینه برام بده...
خوش باشین.
[QUOTE=bozorgmanesh;8602342]در كميسيون چند پزشك تصميم مى گرند و متاسفانه سخت گيرى نسبت به بچه هاى تحصيل كرده بيشتره من خودم تجربه حضور در كميسيون بيمارستان ارتش را دارم
سلام
دوستان ،کسانی که با دیپلم سربازی میرند از نظر ظاهری و کارهایی که به اون ها میدن با کسانی که با لیسانس میرند درچی هست؟
تفاوت زياد است به خصوص در ارتش ، كارهاى دفترى و ادارى اغلب موارد با بچه هاى ليسانس و فوق ليسانس ميدن كارهاى خدماتى به ديپلم ها
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)