مسئولین فروم لطفا اسمایلهای زیر رو به فروم اضافه کنید. گاهی اوقات واقعا نیاز میشه
1. یک نفر داره با سنگ شیشه های یک آی اس پی رو میاره پایین
2. یک نفر داره با پتک میکوبه توی مخ مسئولین یک آی اس پی
مسئولین فروم لطفا اسمایلهای زیر رو به فروم اضافه کنید. گاهی اوقات واقعا نیاز میشه
1. یک نفر داره با سنگ شیشه های یک آی اس پی رو میاره پایین
2. یک نفر داره با پتک میکوبه توی مخ مسئولین یک آی اس پی
MTU یکی از پارامترهای شبکه هستش که معمولاً بر اساس میزان نویز شبکه تعیین میشه مثلاً توی دایال آپ چون نویز زیاده حدود 600 هستش (دقیقش یادم نیست) در نتیجه همه ی سرورها اجازه ی اتصال با مقادیر مختلف MTU رو میدن.... این چیزی که شما میگید برای من کاملاً جدید هستش... قکر میکنم مشکل شما با برخی سرورها بخاطر فرگمنت شدن پکت هاتون اتفاق بیفته اگر ویندوز مقدار MTU مودم رو نتونه شناسایی کنه از 1500 استفاده میکنه و اگر MTU کمتر از این مقدار باشه پکت ها توسط مودم فرگمنت میشن که با برخی سرورها مشکل پیدا میکنید.
در ضمن حداکثر MTU هم برای PPPoE عدد 1500 هستش![]()
دوستان مثل اینکه پارس آفلاین سرعتارو به شدت کم کرده درسته ؟
MTU/MRU
When the DSL modem sends and receives PPPoE-containing Ethernet frames across the Ethernet link to the router (or PPPoE-speaking single PC), there is an overhead of 8 bytes (2 for PPP, 6 for PPPoE) added within the payload of the Ethernet frame. This added overhead usually means that a reduced limit (so-called ‘MTU’ or ‘MRU’) of 1492 bytes is imposed on the length of IP packets sent or received, as opposed to the usual 1500 bytes for Ethernet networks. Some devices support RFC 4638, which allows a 1508 byte l Ethernet frame, sometimes called ‘baby jumbo frames’, thus allowing a full 1500 byte payload to be transported over a PPPoE session. This is advantageous because of the many companies who (incorrectly) block all ICMP traffic from exiting their network. This stops Path MTU discovery from working correctly and can cause problems for people accessing these networks with a MRU of less than 1500 bytes.
در اصل 1492 هست که با اون 8 تا میشه 1500 .
توی همین متن خودتون که هستش که....در اصل 1508 هستش که میشه 1500
نسبت به چند ساعت پیش شدیداً پایین اومده .
در مجموع بنظر میرسه هم سرعت پایینتر اومده هم کیفیت. خیلی اوقات صفحات وب ناقص دانلود میشن.
اما الان شبیه اختلاله.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت PPPOE نوشته 1492 .
همونطور که توی اون متنی که خودت فرستاده بودی نوشته بود و من برات قرمزش کردم، یه پروتکلی هستش که به کمک اون MTU به همون 1500 که مال شبکه ی ethernet هستش میرسه... در کل هم این بحث اهمیت چندانی نداره!
در ضمن من مطمئنم مشکلاتی که توی این زمینه برات پیش اومده به خاطر دستکاریهایی هستش که توی تنظیمات مودم و رجیستری ویندوز کردی... همونطور که گفتم پکت هات فرگمنت میشن و این مشکل ایجاد میکنه... این نوع تنظیمات خودش به صورت خودکار توی حالت بهینه قرار میگیره و دستکاریش فقط مشکلات ایجاد میکنه...
Last edited by netstat; 03-04-2014 at 13:59.
این مودم ها ساپورت میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)