چیو اسکی رفتم ؟ کیو اسکی رفتم ؟
چیو اسکی رفتم ؟ کیو اسکی رفتم ؟
کلا استوک کردن یه امریه که همیشه باید انجام بشه و همیشه باید انجامش بده؟
قضیه اینه که کلا بازی هایeaباید پروفایل مخصوص بازی بسازی ظاهرا و یا به گفته بعضی از دوستان با دادن پوینت پولیش کنی.
والا بستگی به سرور های بازی و منطقه و ....داره و متغیره تقریبا این پینگ کار راه بندازه ولی مشکل ساز میشه.اگه بتونی پینگ رو کمتز کنی خیلی بهتره
-----------------------------------------------
مهمولا زرد رنگ بودن مشکل ساز نمیشه و قرمز ها کمر میشکنه ولی به نظرم کار از محکم کاری عیب نمیکنه کما اینکه مشکلی هم به نظرم نمیاد
-------------------------------------------------
خب من الان یه ماهه لایو دارم میتونم کال اف رو بزنم البته پچ شده
بعدا برای فیفا هم باید پوینت بخرم اگه اره از کجا پوینت رو وارد کنم تو فیفا
وقتی وارد قسمت Xbox Live فیفا میشی یه قسمتی داره نوشته Redeem Code اون جا میتونی پوینت رو بزنی و خلاص!
اگر LT3 داشته باشی و بازی با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشه اره میتونی من همین امروز داشتم بازی میکردم خفن حال میده
دوستان شما کنسولتون رو چجوری خاموش میکنید ؟
از بازی خارج میشید ، میرید تو داشبورد و بعداخاموش میکنید ؟
آخه از بازی خارج بشی بری تو داشبورد یه بار دیگه دیسک شروع میکنه به چرخیدن و احتمال داره که عمر درایو بیاد پایین ؟؟
کلا وسط بازی توصیه نمیشه خاموش کنی
به علت همون فعال بودن درایو و شاید بعضا سیو بازی هنوز انجام نشده
شما بیا تو داشبورد خاموش کن
چیزی نمیشه حرفی که زدم رو چند صفحه پیش ساجدخان به من فرموده بود![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 08-02-2012 at 11:31.
خوب اول بریم منوی بازی بعدا خاموش بشه یکم بهتر نیست ؟
حالا خراب شد ساجد خان رو از کجا پیدا کنیم !![]()
من بارها از وسط بازی خاموش کردم ولی دوستمون توصیه خوبی میکنه الان یه مدتیه مثل بچه خوب میرم تو داشبورد بعد خاموش میکنم چرا عقل کند کاری پشمانی .....
من که یه ایکس باکس با هزار جور بدبختی گیرش اوردم الان شاید یهو با این کار دیدی خراب شد چیکار کنیم ...
بهرت همون راهه اصولیه
خب از همه ی دوستان سپاس گزارم
سلام دوستان....
یکی از فامیل ها یدونه xbox360 arcade jasper سالم داره...به نظرتون چقدر میارزه بردارم؟
ممنون
سلام بچه ها ...یه سوال ..
من کلا اهل لایو نیستم و هیچوقتم نرفتم ...
اما الان میخوام بازی pes 12 رو آپدیت کنمش از تو خود منو بازی ... یعنی همون پچ جدید رو بگیرم روش...
میشه >؟؟؟؟؟
بعد اگه بشه هم کابل شبکه رو وصل کنم بهش و اینترنت داشته باشه کافیه ؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)