تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2968 از 4105 اولاول ... 1968246828682918295829642965296629672968296929702971297229783018306834683968 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,671 به 29,680 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام عزیز. ممنون که جواب دوستان رو واسه 01 دادید (خیلیاش سؤالای خودم بود). یه سؤالی که خودم دارم اینه:
    هر ساعتی برسیم تهران (من از شهرستان میام) اگر خارج از برنامه سین باشه، باید صبر کنیم تا برنامه سین روز بعد شروع بشه یا همون اول کار تکلیفمون رو معین می کنن واسه لباسها و استحقاقی‌ها و مرخصی و اینها. (تو برگه‌ی آبی من نوشته که ساعت 7 اول اردیبهشت به نظام وظیفه شهرمون مراجعه کنم)
    سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشه

2. این کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشه
    آقا یه سوال دیگه !!
    کلا سیاست ارتش واسه روزه اول چیه؟؟ مثلا بشین پاشو میدن ؟؟ میدونن؟؟ واسه منی که بومی هستمم لازم برم از نظام وظیفه برم روز اعزام یا میشه خودم برم؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام . کسی راه حلی نداره که تو مرز دچار کوما یا غم زدگی یا همون غربت گرفتگی نشیم ؟

• 45 روز صبر کردم 17تا امدم خونه عید هم من نفرستادن خونه خیلی حس بدیه ....الان هم که خونه هستم باز هم کوما زدم ....
      مرزبانییییییییییییی خیلی سخته ..... از فشار قبر و مردن سختر.......

• لطفا راهنماییم کنید......

Last edited by mohamadjaf; 17-04-2015 at 21:22.

5. این کاربر از mohamadjaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا یه سوال دیگه !!
    کلا سیاست ارتش واسه روزه اول چیه؟؟ مثلا بشین پاشو میدن ؟؟ میدونن؟؟ واسه منی که بومی هستمم لازم برم از نظام وظیفه برم روز اعزام یا میشه خودم برم؟؟
    رفیق بستگی به گروهانی که توش میفتی داره.معمولا بشین پاشو و نشستن نظامیه طولانی مدت هست بعد نحوا انکادرکردن و توجیهات و مقرراتومیگن.اره رفیق میتونی خودت بری.سعی کن سرساعت و مکانی که تو برگه ابیت نوشته بری

7. 2 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    من اعزام 1/8/93 بودم ، دو روز دیگه 6 ماهم تموم میشه میرم تو 7 ماه
    با مدرک فوق دیپلم اموزشی هم پرندک بودم
    فقط حواستون باشه بهترین جای خدمت تو ایران عقیدتی ها هستش
    من افتادم عقیدتی سیاسی ارتش تو چهاراه قصر تهران فوق العاده خدمت راحته اصلا محیطش نظامی نیست دیگه لباس استتار هم نداریم لباس فرم استخدامی های ارتش رو میپوشیم
    تا الان بجز استحقاقی 33 روز مرخصی تشویقی داریم واقعا عالیه از 7 صبح میام تا 2 بعد از ظهر پشت کامپیوترم ، عین مدرسه شده ، این 6 ماه واسم مث یه چشم بهم زدن گذشت
    اینارو نگفتم که دلتون آب بشه اینارو گفتم واسه کسایی که تازه میخواین اعزام بشن که حواسشون جمع باشه تو امتحانای عقیدتی شرکت کنید تا خدمتتون بشه هتل

9. 4 کاربر از Mehdi_Teh021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من افتادم عقیدتی سیاسی ارتش تو چهاراه قصر تهران فوق العاده خدمت راحته اصلا محیطش نظامی نیست دیگه لباس استتار هم نداریم لباس فرم استخدامی های ارتش رو میپوشیم
    تا الان بجز استحقاقی 33 روز مرخصی تشویقی داریم واقعا عالیه از 7 صبح میام تا 2 بعد از ظهر پشت کامپیوترم ، عین مدرسه شده ، این 6 ماه واسم مث یه چشم بهم زدن گذشت
    اینارو نگفتم که دلتون آب بشه اینارو گفتم واسه کسایی که تازه میخواین اعزام بشن که حواسشون جمع باشه تو امتحانای عقیدتی شرکت کنید تا خدمتتون بشه هتل
    سلام رفیق
    خیلی ممنون بایت اطلاعاتی که دادی.
    فقط یه سوال
    آزمون عقیدتی کجا برگذار میشه؟ امتحانش شامل چه سوالاتی هستش؟چند نمونه مثال می زنی؟
    من اردیبهشت دارم می رم 01، مدرک هم فوق لیسانس فناوری اطلاعات
    چیکار کنم که بیفتم عقیدتی؟
    خیلی لطف می کنی اگه راهنمایی کنی؟

11. این کاربر از mb136 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال campuzlit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    خب الان فرق شما عقیدتی با بقیه سربازها (افسران) در چهار راه قصر چیه؟ من خیلی ها رو می شناسم اونجا جاشون خیلی بهتر از عقیدتیه. همه افسران ساعت 7 میان و خیلی ها قبل از 2 می رن.

اکثرا هم کارشون اداریه. لباس فرم کادری ها هم همه افسران می پوشن. یه جوری گفتی عقیدتی بقیه چه فکری می کنن!!!

ناراحت نشی اینجورری گفتم. فقط خواستم به بقیه بگم خدمت در ارتش تهران برای افسران خوبه. عقیدتی یا غیره خیلی اهمیت نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من لیسانس عمرانم.یک تیر اعزامم.چی کار کنم امتحان عقیدتی بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام
    من شنیدم از نیمه ی دوم سال 93 کسانی که دوره تکمیلی هم گذروندن و پادگان های سپاه میفتند ، باید 2 هفته در پادگان بمونند و آموزش های لازم را در آن 2 هفته بگذرونند.
    این خبر درسته؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه aliandre09's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست هنگامى كه شما درخواستى در مورد نظام وظيفه در سامانه پليس +١٠ ثبت كنيد داراى كد سخا مى شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    نه اینطور نیست
    من زمانی که دانشجو بودم با این سامانه اس ام اس گرفتم کد سخامو
    یادمه پول کم میکرد @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پس اگه سیمکارتتون اعتباریه حتما یه دوتومن شارژ داشته باشین
    آره داغونه سیستمش منم چن بار اس دادم تا جواب داد

sent from my xiaomi redmi 2
    Last edited by aliandre09; 17-04-2015 at 23:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •