دیسک دوم بازی* نصب نمیشه چرا؟
همون پیغامی رو میده که فورزا میداد و نصب نمیشد
همون آشغالی که تو فورزا ریختن تو اینم ریختن حتما
چیکارش کنم؟
---------------------------
*= BF3
دیسک دوم بازی* نصب نمیشه چرا؟
همون پیغامی رو میده که فورزا میداد و نصب نمیشد
همون آشغالی که تو فورزا ریختن تو اینم ریختن حتما
چیکارش کنم؟
---------------------------
*= BF3
ببین داداش چرا الکی برق حروم می کنی
بازی نکن بی خیال
حالا بی شوخی حتما ای باکس نداری و شک دار یبخری یا نه
لازم نیست دستتو بکنی اون زیر با اونا بازی کنی که عزیز من با انالوگ ها بازی می کنی (اناوگ راست برای حرکت دوربینه معمولا انالوگ چپ برای حرکت خودت اون دکمه های اون زیر هم که باهاش مشکل داری برای عوض کردن ایتم ها هست تو اکثر بازی ها![]()
Last edited by darkm4ster; 07-02-2012 at 00:23.
از کجا خریدی بازی رو ؟
ممنون
یکی از اساسی ترین سوالایی که مشکل منو حل میکرد همین بود
از کجا خریدی؟
محتوای مخفی: ....
برادر دیسک مربوط به HD Content نصب میشه ولی دیسکی که واسه Single Player باید نصب کرد که دیگه هنگام بازی درایو فعالیت نداشته باشه نصب نمیشه تا 97 درصد میره و زرت ارور میده و میگه دیسک تو تمیز کن
یه بار دیگه میگم HD Content نصب شده این که مورد داره دیسک خود بازیه
فکرکنم مربوط به همین برنر مکس و اینا باشه دیگه کشش ندم چون جوابمو یه جا دیگه یه بزرگوار داد![]()
اره دیگه مشکل همین برنر مکس هست که تو 97% گیر می کنه .
چرا بازی برنرمکس نمیگیری ؟
شما اصلا نمیخاد دیسک سینگل پلیرو نصب کنید
چون اگه هم HD Content رو روی هارد نصب کنی هم بازیو تکسچرها دیر لود میشن
باید یا از روی دیسک بازی کنی یا روی فلش نصبش کنی....
میلاد اسکی رو رفتی بدجورا؟؟؟
SSx میخوای بازی کنی جدیدا؟؟؟
من بازی مورتال کمبادم رو با abgx چک کردم ببینک پچ شده هست یا نه این خروجی برنامه بود الان یه جا زده basic stealth passed اما پایین تر دو تا از موارد زرد رنگ هست که فکر کنم یعنی مشکل!! من الان با توجه به این خروجی این بازی رو روی لایو بازی کنم یا نه؟
![]()
mgs hd collection
رو داشبورد 2.0.13604.0 اجرا میشه ؟
می خوام با lt+2 به روش 97 درصد اجراش کنم
سلام
من امروز ایکس باکسمو دادم دوستم برام اپدیت کنه الان ورژتش ال تی 3 هست و داشبورد هم همین جدیده ریختم ولی نمیدونم اول ورژن استوک رو ریخته یا نه خودش گفت قبلا واسه ال تی 2 ریخته دیگه نمیخواد واسه انلاین بازی کردن باید استوک کرده باشه مهمه یا نه
ضمنا من امشب حتما میرم رو ایرفیفا 12 خب مشکلی نداره یه زره هم بازی کنیم
خب الان ویرایشش کردم>>
من الان رفتم به لایو داشبوردم فرق کرده و فیفا رو گذاشتم از یه اپدیت خواست یه 4 مگابایتی بود اونو انجام دادم و رفتم تو بازی و پروفایلم رو درست کردم و با اینگلیس درست شد نفهمیدم کجا دستکاریش کنم ملیت رو تغییر بدم که اونم فعلا مهم نیست مهم اینه اخطار
رفتم تو بازی فیفا و در بخش انلاین هر بخشی که مربوطه به ان باشه رفتم یه اروری میداد الان دقیق حضور ذهن ندارم ولی پیغماش فکر کنم اینجورس بود
the profile can be permission
ادمه دار بود ولی.. نمیدونم
فکر کنم میگفت پروفایل شما در این بازی دسترسی مجاز رو نداره
چیکار کنم اکانت لایو ندارم این یک علت
دوم فیفا هم پوینت نداره اینم دوم
شاید از این دوتا باشه این اخطار
راستی من با اکانت های اورپایی با اینترنت 64 کیلوبایت حدود 200 تا 300 پینگمه بعضی مواقع بدتر میشه در فروم بازی سنتر میگفتن که میتونید تا 300 راحت بازی کنید بدونه لگ ایا صحت داره
اگه صحت داشته باشه خیلی معرکه هست
راستی واسه انلاین بازی کردن کانتر باید پینگم نسبت به اروپایی ها و امریکا در همین حد باشه یا پاینتر میخوام برم سرعت اینترنت رو ببرم بالا با سپاس
Last edited by khelane; 07-02-2012 at 21:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)