دوستان مطمئن باشید طی روزهای اینده نامحدود های ایرانسل هم حذف میشن فکر کنم تنها دلیلش که بازم به سایت برگردوند دستور از بالا بود تا اعتراض ها بیشتر نشه ( فعلا همراه اول تا اینکه مردم اعتراضاشون بخوابه ) و بی سروصدا ایرانسل هم حذف کنن
دوستان مطمئن باشید طی روزهای اینده نامحدود های ایرانسل هم حذف میشن فکر کنم تنها دلیلش که بازم به سایت برگردوند دستور از بالا بود تا اعتراض ها بیشتر نشه ( فعلا همراه اول تا اینکه مردم اعتراضاشون بخوابه ) و بی سروصدا ایرانسل هم حذف کنن
فقط یک ip رو نگفته بلکه subnet گذاشته که شامل یک رنج از ip ها میشه.
94.182.98.96/29
94.182.129.64/27
کلا اینترنت ایران غیر قابل پیشبینه
هر لحظه دارن تصمیم میگیرن کاربرا رو چطوری تیغ بزنن یا چه بلایی سرشون بیارن
اقای واعظی،وزیره دلواپس الاصل فرمودن که طبق قانون هر بسته تشویقی دارای زمان انقضا هست و باید بعد از تایم مشخصش،برداشته بشه
حالا مملکت خیلی قانون مداره فقط مونده بود اینجا قانون اجرا بشه!!! احسنت
و در ادامه گفته رگلاتوری با اپراتورا هماهنگ کرده به مناسبت عید فطر بسته مشابه ارائه کنند. خب بعده عید چطور؟ ادامه پیدا میکنه؟ حتما با حجم کمتر + قیمت بیشتر
ایشون دیگه روزای اخره وزارتشه فعلا بذارید خوش باشه
مشکل اصلی مردم هست حالا 2 روزه دیگه نگاه کن یک بسته میزارن نصف اون و هزینه بیشتر - مردم شروع می کنن به به و چه چه زدن !
هر بلایی سرمون بیاد حقمونه انشااله انقدر گرون بشه که هیچ کس نتونه استفاده کنه
کافیه مردم فقط ی هفته خط همراه اولشونو نه شارژ اعتباری بزنن و نه بسته اینترنتی و خاموش کنن به دوروز نکشیده ببین به چیز خوردن می افتن (حیف که بخاری از اکثریت بلند نمی شه و نخواهد شد)
عقب نشینی می کنن اما ی جوری حرکت می زنن که آخر ملت فکر کنن بگن دیدید اعتراض ما چ دستاورد مهمی داشت!؟؟؟
پس با این حساب بعد عید فطر برمیدارن که بگن دیدین عیدی حال دادیم برنداشتیم
اول و اخرش فقط مصرف کننده اسیب میبینه
تو ایران همیشه گرفتاری و ظلمش واسه مردم هست.آخه کجای دنیا 500 مگ رو 7000 هزار تومن میفروشن
البته ما خودمون هم مقصریم.اینا دیدن هرچی بگن آخرش ما ازشون سرویس میگیرم هرکاری دوست دارن میکنن
آره منم به این دالی موشه ایرانسل مشکوک شدم، فهمیدم برای عید فطر لطفا کردن بعد هم با دسته بیل به کف میرسونن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)