تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2967 از 4105 اولاول ... 1967246728672917295729632964296529662967296829692970297129773017306734673967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,661 به 29,670 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام رفیق.اره باید از ترمینال جنوب بری و بیای.اره هروقت رسیدی توترمینال تاکسی هست.بگو برای سه راه تختی یا پادگان 01خودشون میارنت.تاکسی نبود اتوبوس های بی ار تی هم هست که بپرسی واسه سه راه تختی میگن کدوم خط رو سوار شی.والا واقعیتش من وقتی اومدم اموزشی نگفتم کاش چیز دیگه هم میاوردم برعکس گفتم کاش اینهمه وسیله نمیاوردم رفیق وسایل شخصی خودت چنددست لباس راحتی قاشق چنگال بشقاب ملامینی سبک.بشقاب نیاوردی هم اشکالی نداره یقلوی( ظرف غذا) میدن خودشون.مسواک خمیردندون قرص هایی که ممکنه لازمت بشه.شامپو و مایع دستشویی.پودررختشویی واسه شستن لباسات.حوله بزرگ و کوچیک.دمپایی آبی رنگ.ایینه ی کوچیک.صابون اگه لازمت میشه.مواد خوراکی و تنقلات که خیلی لازمت میشه.نخ و سوزن واسه وقتی لباس نظامیت پاره شد.چسب زخم.کرم ضدافتاب.ژیلت.البته بگم بوفه ی پادگان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم میفروشه پس چیزی یادت رفت خیالت راحت باشه.آره عزیز میتونی خونه عموت بری.تو دفترچه مرخصی،مینویسین از ساعت ۱۶تا۵:۳۰ فرداش.میتونی بری خونه عموت صبح ساعت ۵:۳۰پادگان باشی اگه هم خواستی فقط شهروبگردیو برگردی پادگان باید شب تا۸:۴۵پادگان باشی.چون ۹به بعد راه نمیدن یا راه بدن دفترچه مرخصیتودژبانامیگیرن.
    سلام
    آقا دمت گرم بابت جواب دادن سوال ها
    یه سوال کوچیک
    ایستگاه بی ارتی برا 01 همون ایستگاه ائمه اطهار هستش که بغل بیمارستان بعثته.
    من از نزدیکای هفت حوض میام. بهترین راه صبح زود اومدن با بی آرتیه؟

2. این کاربر از mb136 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

کسی از پدافند سمنان نیومده بگه اونجا چه خبره چی باید ببریم ؟

رفتم نظام وظیفه گفت که از شهر ما فقط من افتادم پدافند سمنان
    Last edited by MAMAL88; 17-04-2015 at 19:01.

در آغاز فعالیت omidhix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    home

پيش فرض

سلام
    اونایی که آموزشی سیرجان بودن چند روز مرخصی پایان دوره بهشون دادن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام رفیق.اره باید از ترمینال جنوب بری و بیای.اره هروقت رسیدی توترمینال تاکسی هست.بگو برای سه راه تختی یا پادگان 01خودشون میارنت.تاکسی نبود اتوبوس های بی ار تی هم هست که بپرسی واسه سه راه تختی میگن کدوم خط رو سوار شی.والا واقعیتش من وقتی اومدم اموزشی نگفتم کاش چیز دیگه هم میاوردم برعکس گفتم کاش اینهمه وسیله نمیاوردم رفیق وسایل شخصی خودت چنددست لباس راحتی قاشق چنگال بشقاب ملامینی سبک.بشقاب نیاوردی هم اشکالی نداره یقلوی( ظرف غذا) میدن خودشون.مسواک خمیردندون قرص هایی که ممکنه لازمت بشه.شامپو و مایع دستشویی.پودررختشویی واسه شستن لباسات.حوله بزرگ و کوچیک.دمپایی آبی رنگ.ایینه ی کوچیک.صابون اگه لازمت میشه.مواد خوراکی و تنقلات که خیلی لازمت میشه.نخ و سوزن واسه وقتی لباس نظامیت پاره شد.چسب زخم.کرم ضدافتاب.ژیلت.البته بگم بوفه ی پادگان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم میفروشه پس چیزی یادت رفت خیالت راحت باشه.آره عزیز میتونی خونه عموت بری.تو دفترچه مرخصی،مینویسین از ساعت ۱۶تا۵:۳۰ فرداش.میتونی بری خونه عموت صبح ساعت ۵:۳۰پادگان باشی اگه هم خواستی فقط شهروبگردیو برگردی پادگان باید شب تا۸:۴۵پادگان باشی.چون ۹به بعد راه نمیدن یا راه بدن دفترچه مرخصیتودژبانامیگیرن.
    دمت گرم
    آقا این موهامونو روز اول نزنیم طوریه؟مرخصی اول کار رو دادن برگشتیم بزنیم
    Last edited by new2012user; 17-04-2015 at 19:46.

6. این کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال کوچیک
    خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد داره

8. 2 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    یه سوال کوچیک
    خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد داره

10. این کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دمت گرم
    آقا این موهامونو روز اول نزنیم طوریه؟مرخصی اول کار رو دادن برگشتیم بزنیم
    خواهش رفیق اره روز اول نزدی هم اشکالی نداره.مرخصی میدن واسه درست کردن لباسا.بعد مرخصی موهاتو بزن بیاپادگان

12. 4 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خواهش رفیق اره روز اول نزدی هم اشکالی نداره.مرخصی میدن واسه درست کردن لباسا.بعد مرخصی موهاتو بزن بیاپادگان
    سلام عزیز. ممنون که جواب دوستان رو واسه 01 دادید (خیلیاش سؤالای خودم بود). یه سؤالی که خودم دارم اینه:
    هر ساعتی برسیم تهران (من از شهرستان میام) اگر خارج از برنامه سین باشه، باید صبر کنیم تا برنامه سین روز بعد شروع بشه یا همون اول کار تکلیفمون رو معین می کنن واسه لباسها و استحقاقی‌ها و مرخصی و اینها. (تو برگه‌ی آبی من نوشته که ساعت 7 اول اردیبهشت به نظام وظیفه شهرمون مراجعه کنم)

14. این کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام عزیز. ممنون که جواب دوستان رو واسه 01 دادید (خیلیاش سؤالای خودم بود). یه سؤالی که خودم دارم اینه:
    هر ساعتی برسیم تهران (من از شهرستان میام) اگر خارج از برنامه سین باشه، باید صبر کنیم تا برنامه سین روز بعد شروع بشه یا همون اول کار تکلیفمون رو معین می کنن واسه لباسها و استحقاقی‌ها و مرخصی و اینها. (تو برگه‌ی آبی من نوشته که ساعت 7 اول اردیبهشت به نظام وظیفه شهرمون مراجعه کنم)
    سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشه

16. 2 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام.
    کسی از 04 بیرجند نزاجا اطلاعاتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •