سلام
آقا دمت گرم بابت جواب دادن سوال ها
یه سوال کوچیک
ایستگاه بی ارتی برا 01 همون ایستگاه ائمه اطهار هستش که بغل بیمارستان بعثته.
من از نزدیکای هفت حوض میام. بهترین راه صبح زود اومدن با بی آرتیه؟
سلام
آقا دمت گرم بابت جواب دادن سوال ها
یه سوال کوچیک
ایستگاه بی ارتی برا 01 همون ایستگاه ائمه اطهار هستش که بغل بیمارستان بعثته.
من از نزدیکای هفت حوض میام. بهترین راه صبح زود اومدن با بی آرتیه؟
کسی از پدافند سمنان نیومده بگه اونجا چه خبره چی باید ببریم ؟
رفتم نظام وظیفه گفت که از شهر ما فقط من افتادم پدافند سمنان![]()
Last edited by MAMAL88; 17-04-2015 at 19:01.
سلام
اونایی که آموزشی سیرجان بودن چند روز مرخصی پایان دوره بهشون دادن؟![]()
دمت گرم
آقا این موهامونو روز اول نزنیم طوریه؟مرخصی اول کار رو دادن برگشتیم بزنیم
Last edited by new2012user; 17-04-2015 at 19:46.
خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد داره
خواهش میکنم رفیق.اره صبح زود بی ار تی سریع میرسونه.با بی ارتی خاوران_علموصنعت بیا ایستگاه تختی پیاده شو.به راننده بگو سه راه تختی و پادگان 01خودش میگه کجاپیاده شی.از بعثت پیاده روی زیاد داره
خواهش رفیق اره روز اول نزدی هم اشکالی نداره.مرخصی میدن واسه درست کردن لباسا.بعد مرخصی موهاتو بزن بیاپادگان
سلام عزیز. ممنون که جواب دوستان رو واسه 01 دادید (خیلیاش سؤالای خودم بود). یه سؤالی که خودم دارم اینه:
هر ساعتی برسیم تهران (من از شهرستان میام) اگر خارج از برنامه سین باشه، باید صبر کنیم تا برنامه سین روز بعد شروع بشه یا همون اول کار تکلیفمون رو معین می کنن واسه لباسها و استحقاقیها و مرخصی و اینها. (تو برگهی آبی من نوشته که ساعت 7 اول اردیبهشت به نظام وظیفه شهرمون مراجعه کنم)
سلام رفیق خواهش میکنم.اره دوست من شما باید به نظام وظیفه مراجعه کنی اونجا بااتوبوس میارنتون تهران.روز اول هر ساعتی که برسی فرقی نمیکنه.روز اول فقط لباس میدن و میگن که چیاباید بخرید و چطور لباس هاتون رو اتیکت و علائم وصل کنید.بعد یه مرخصی چندروزه میدن میگن کی برگردین پادگان.وقتی برگشتین برنامه ی سین ازون روز شروع میشه
سلام.
کسی از 04 بیرجند نزاجا اطلاعاتی داره؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)