دوستان ، خیلی وقت سرعت دانلود شبانه شاتل وحشتناک کاهش یافته ، برای من که اکو 128 دارم ، قبلا 64 بود اما جدیدا بین 8 - 20 هستش ،
امیدوارم دوباره به وضعیت قبلی برگردد .
موفق باشید .
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان ، خیلی وقت سرعت دانلود شبانه شاتل وحشتناک کاهش یافته ، برای من که اکو 128 دارم ، قبلا 64 بود اما جدیدا بین 8 - 20 هستش ،
امیدوارم دوباره به وضعیت قبلی برگردد .
موفق باشید .
آقا شما کرمان نیستی ببینی چه خبره .
من 512 دارم سرعتم روزا بین 10-20 هست . شبا هم عشقی عمل میکنه ولی 2-3 شب دانلود کنی محدودت میکنن به 5-15 کیلوبایت در ثانیه .
یعنی کوفتشون بشه اون پولی دارن واسه این سرویس مزخرف میگیرن .
فقط 128 میدن به خونه ها!![]()
خوب شاتل هم همین قانون 128 رو داره.
من دو ساله که از شاتل سرویس میگیرم اوایل سرعتش (128 رو میگم)18 بود ولی الان چهار ماهه که سرعتهارو خیلی برده بالا الان من با همون 128 با سرعت 68دانلود میکنم:
وقتی ازشون پرسیدم جریان چیه گفتن تو تبریز آزمایشی سرعتهارو بردیم بالا واحتمال زیاد باز هم ببیریم و در ضمن اصلا شبها هم افت سرعت ندارم.و هم اینکه قطی خیلی کم داره.
من که راضیم
نه بابا مشهد تا 512 رو ميده فقط بايد يه كارت دانشجويي مال يه بدبختي رو پيدا كني اونوقت خيلي راحت ميده تازه مشهد قبلا فقط روي فيبر نوري ميداد ولي الان نه روي تموم خطوط ميدهفقط 128 میدن به خونه ها
افزون بر اینکه شاتل وضعتش خرابه باید در نظر داشته باشیم که مشکل سر مخابرات هست. اینها به عمد سرعت رو اینجوری نگه داشتند وگرنه سرعت اینرتنت و قیمت اینترنت در جهان خیلی خیلی بهتر هست. حالا شاتل هم سو استفاده می کنه بدتر می کنه
شاتل امروز ترکونده دی:
احتمالا به خاطر 11 اسفند و این جریانات اخیر نیستش؟
سلام یه مدتیه شبها چیزی دانلود نمیکنه یا خیلی کم میگیره. گزارش که میگیرم ترافیک رایگان زده مثلا600مگ ولی چیزی نگرفته و چراغ مودم هم مثل زمانی که داره داون میکنه چشمک میزنه. مثلا 10 مگ که میگیره سرعت صفر میشه و تا صبح همینجور میمونه و هیچی نمیگیره ولی تو گزارش ترافیک رو میزنه مثلا500 یا .. داون شده ومودم هم همینجور تو سر خودش میزنه!!!! میخواستم ببینم مشکل از کجاست خودشون که جواب درست نمیدن. بقیه هم همین مشکل دارن؟؟؟؟
هم اکنون 87 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 87 مهمان)