این کاهش دهنده های پینگ که بعضی سایتها میفروشن چیه؟بخریم؟به درد میخوره؟واقعا پینگ رو کاهش میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاهش دهنده های پینگ که بعضی سایتها میفروشن چیه؟بخریم؟به درد میخوره؟واقعا پینگ رو کاهش میده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم دست شما زیاد عرق میکنه .
اون سفیدی ها هم نمک بدن خودت هستش .
من لیست شو دقیق نمیدونم ولی خودم Gears Of War 3 و بتمن ارخام سیتی رو همین جوری بازی کردم
.....
من BF3 رو رو PC رفتمش ولی میخوام با 360 هم بازیش کنم بنا به دلا یلی
این واسه 360 یه نسخه داره یعنی همین دو دیسکه که هست همون دو دیسک HD هست؟ یا حتما باید بگم که HD شو میخوام![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 06-02-2012 at 20:20.
سلام من چند تا سوال داشتم
1-الان ایکس باکس من lt2 هست اما با داشبرد جدید ایا برای بازیهای جدید که دارن میان احتیاجی به lt 3 هست یا فقط بازیها از روی هارد اجرا میشن یا باید پچ بشن
2-روش رایت به صورت Truncate چگونه هست-
ببخشید این یادم رفت بپرسم دیسک ورباتیم بلوری هست یا معمولی
باع همون پست قبلیتو ادیت میکردی دیگه
اصلا مگه 360 بلوری میخونه
نه معمولیه ولی بهترین نوع دیسکه
خامش از 2 تومن قیمت داره تا سه چار تومن![]()
خامش رو میشه زیر 1000 هم گیر آورد...
ضمنا کاربران جدید امکان ویرایش پست ندارن...
1-برای اجرای کامل و درست بازی ها نیاز بهlt+3هست
2-در واقع روش رایت معمولی هست و دیسک های دارای قفلxgd3رو کامل رایت نمیکنه و در مقابل اون روشbmاومده
ممنون از جوابت
با چی بازی کردی ؟با LED 3D Samsung میشه بازی کرد ؟با همین کابل HDMI ؟
با همون عینکای سیاه رنگ ؟توی بازی تنظیماتی میخاد ؟
نه نمیخاد بگی HD باشه
همون نسخه معمولی HD هم توش هست همون دو DVDــه....![]()
عجب تشخیصی شما دکترید؟؟؟
راست میگی من خودم زیاد بازی نمیکنم شبه ها فقط یه دوساعتی بازی میکنم و قبل از بازی هم تو بحث بالا گفتم که دستم همیشه قبل از بازی تمیز میکنم ولی خوب چی بگم اینجوری راستی یه خواهر زاده دارم 6 سالش نشده هی فیفا و با کینکت بازی میکنه اونو نگو کل روز باهاش بازی میکنه
در کل ممنون واسه راهنمایتون خب راهی نداره اوسه این کار راستی دسته دیگران هم اینجوری من امروز تو یه گیم نت بودم حدود 10 تا دسته خاموش بود چک کردم فقط سه تاشون داشت به صاحبش گفتم موضوع رو میگفت عادیه بعد از یه ماه یا کمتر گفت اینجوری میشه ولی چون اونا زیاد بازی مکنن و رحم تو کارشون نیست بقول خودش دسته روون تر میشه ولی ....
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)