تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2966 از 4105 اولاول ... 1966246628662916295629622963296429652966296729682969297029763016306634663966 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,651 به 29,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آموزشی همین تهران بودم سپاه بودم. لشگر 23 خاتم الانبیا
    ولی 21 ماه زیاده جدا. ای کاش 17-18 ماه بود لااقل
    فکرشو میکنم 95/9/1 ترخیصم اصن افسرده میشم
    نه بابا تا چشمتو بنندیو باز کنی تموم شده رفته از این روزهم لذت ببر چاره چیه باید بریم دیگه تنها انتقامی که میشه ازش گرفت اینه که خوشهال باشیم و روحیمونو حفظ کنیم اینجوری هم زود میگذره هم راحت میشه
    کلا بی خیالش

2. این کاربر از lechking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مالک اشتر اراک - اردیبهشت

یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده

اد کنید منو در وایبر

09365718071

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

نه بابا تا چشمتو بنندیو باز کنی تموم شده رفته از این روزهم لذت ببر چاره چیه باید بریم دیگه تنها انتقامی که میشه ازش گرفت اینه که خوشهال باشیم و روحیمونو حفظ کنیم اینجوری هم زود میگذره هم راحت میشه
    کلا بی خیالش
    ایشااله این روحیتو همینطور حفظ کنی داداش. قطعا همینطوره که شما میگی، میگدره.
    توکل بر خداوند متعال

5. 2 کاربر از faridnavabi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

شیرین ترین دروغ سیزدهی که تا حالا شنیده بودم، دروغ سیزده امسال بود:
    < 3 ماه از خدمت اعزامی های سال 92 و 93 کسر می شود >

.
    .
    .
    اما حیف که صحت نداره

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من هنوز واسه سربازی اقدام نکردم.. میخوام وضعیت معافیت تحصیلی بدونم... راهی نیست؟ این سیستم پیامکشون خرابه
    دوست هنگامى كه شما درخواستى در مورد نظام وظيفه در سامانه پليس +١٠ ثبت كنيد داراى كد سخا مى شويد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

بچه ها کسی اطلاعاتی راجع به کسری بسیج تو سال 94 نداره؟
    چه اتفاقاتی قراره بیفته؟ آیا 6 ماه می ماند؟
    <خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بگید>

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها کسی اطلاعاتی راجع به کسری بسیج تو سال 94 نداره؟
    چه اتفاقاتی قراره بیفته؟ آیا 6 ماه می ماند؟
    <خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بگید>
    هنوز قانون جديدى ابلاغ نشده

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوست من خواهش میکنم.درمورد سوال اول چشم هروقت تقسیمات انجام شد میام کامل اطلاع میدم به چه شکل تقسیم شدیم.من خودمم رشتم کامپیوتره بچه تهرانم دعا میکنم تهران بیفتم.
    در مورد سوال دوم: به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
    درمورد سوال سوم: نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
    اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
    درمورد سوال چهارم: رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم
    میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
    درمورد سوال ششم: همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.ستادمشترک نیومدن.
    درمورد سوال هفت: ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
    امیدوارم جواب همه سوال هات رو داده باشم.سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم
    سلام رفیق
    میگم من از اصفهان میام این پادگان 01

باید از ترمینال جنوب بیام و برم دیگه؟
    بعد من وقتایی که خودم با اتوبوس میام تهران مثلا 4 صبح برسم تهران وسیله چیزی هست منو بیاره دم در پادگان؟ تاکسی یا اتوبوس واحدی یا....؟

یه لیست از وسایل ضروری که لازمه ببریم و با خودت میگفتی کاش همراهم آورده بودم میگی؟

من عموم تهران زندگی میکنه میتونم مثل بومیا روزبرگی بگیرم هر شب برم خونه عموم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    اعزام اردیبهشت هستم و امریه قرارگاه خاتم و در ضمن تکمیلی بسیج دارم.چندتا سوال داشتم.(بهم گفتن 2اردیبهشت 7صبح مدرس کرج باشم)
    1- کسی از دوستان هستن با شرایط بنده آشنا بشیم؟؟
    2-موهامونو بزنیم؟نزنیم؟هر کی چیزی میگه.تو تلفن پرسیدم ازشون گفت با مزاح تو با 20 بزن.
    3- چند روز اونجا نگهمیدارن؟؟
    4- موبایل اینا ببریم؟؟نبریم؟
    واسه تکمیلی دارها میگن 10روز نگهمون میدارن ...یا 6 یا یا؟؟؟ممنونم
    در ضمن کسی از دوستان راجع به امریه خاتم سوالی داشت در خدمتم...

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام رفیق
    میگم من از اصفهان میام این پادگان 01

باید از ترمینال جنوب بیام و برم دیگه؟
    بعد من وقتایی که خودم با اتوبوس میام تهران مثلا 4 صبح برسم تهران وسیله چیزی هست منو بیاره دم در پادگان؟ تاکسی یا اتوبوس واحدی یا....؟

یه لیست از وسایل ضروری که لازمه ببریم و با خودت میگفتی کاش همراهم آورده بودم میگی؟

من عموم تهران زندگی میکنه میتونم مثل بومیا روزبرگی بگیرم هر شب برم خونه عموم؟
    سلام رفیق.اره باید از ترمینال جنوب بری و بیای.اره هروقت رسیدی توترمینال تاکسی هست.بگو برای سه راه تختی یا پادگان 01خودشون میارنت.تاکسی نبود اتوبوس های بی ار تی هم هست که بپرسی واسه سه راه تختی میگن کدوم خط رو سوار شی.والا واقعیتش من وقتی اومدم اموزشی نگفتم کاش چیز دیگه هم میاوردم برعکس گفتم کاش اینهمه وسیله نمیاوردم رفیق وسایل شخصی خودت چنددست لباس راحتی قاشق چنگال بشقاب ملامینی سبک.بشقاب نیاوردی هم اشکالی نداره یقلوی( ظرف غذا) میدن خودشون.مسواک خمیردندون قرص هایی که ممکنه لازمت بشه.شامپو و مایع دستشویی.پودررختشویی واسه شستن لباسات.حوله بزرگ و کوچیک.دمپایی آبی رنگ.ایینه ی کوچیک.صابون اگه لازمت میشه.مواد خوراکی و تنقلات که خیلی لازمت میشه.نخ و سوزن واسه وقتی لباس نظامیت پاره شد.چسب زخم.کرم ضدافتاب.ژیلت.البته بگم بوفه ی پادگان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم میفروشه پس چیزی یادت رفت خیالت راحت باشه.آره عزیز میتونی خونه عموت بری.تو دفترچه مرخصی،مینویسین از ساعت ۱۶تا۵:۳۰ فرداش.میتونی بری خونه عموت صبح ساعت ۵:۳۰پادگان باشی اگه هم خواستی فقط شهروبگردیو برگردی پادگان باید شب تا۸:۴۵پادگان باشی.چون ۹به بعد راه نمیدن یا راه بدن دفترچه مرخصیتودژبانامیگیرن.

13. 3 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •