نه بابا تا چشمتو بنندیو باز کنی تموم شده رفته از این روزهم لذت ببر چاره چیه باید بریم دیگه تنها انتقامی که میشه ازش گرفت اینه که خوشهال باشیم و روحیمونو حفظ کنیم اینجوری هم زود میگذره هم راحت میشه
کلا بی خیالش![]()
نه بابا تا چشمتو بنندیو باز کنی تموم شده رفته از این روزهم لذت ببر چاره چیه باید بریم دیگه تنها انتقامی که میشه ازش گرفت اینه که خوشهال باشیم و روحیمونو حفظ کنیم اینجوری هم زود میگذره هم راحت میشه
کلا بی خیالش![]()
مالک اشتر اراک - اردیبهشت
یک گروه از هم پادگانیا تشکل شده
اد کنید منو در وایبر
09365718071
ایشااله این روحیتو همینطور حفظ کنی داداش. قطعا همینطوره که شما میگی، میگدره.
توکل بر خداوند متعال
شیرین ترین دروغ سیزدهی که تا حالا شنیده بودم، دروغ سیزده امسال بود:
< 3 ماه از خدمت اعزامی های سال 92 و 93 کسر می شود >
.
.
.
اما حیف که صحت نداره
![]()
دوست هنگامى كه شما درخواستى در مورد نظام وظيفه در سامانه پليس +١٠ ثبت كنيد داراى كد سخا مى شويد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
بچه ها کسی اطلاعاتی راجع به کسری بسیج تو سال 94 نداره؟
چه اتفاقاتی قراره بیفته؟ آیا 6 ماه می ماند؟
<خواهشا اگه اطلاعاتی دارید بگید>
هنوز قانون جديدى ابلاغ نشده
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام رفیق
میگم من از اصفهان میام این پادگان 01
باید از ترمینال جنوب بیام و برم دیگه؟
بعد من وقتایی که خودم با اتوبوس میام تهران مثلا 4 صبح برسم تهران وسیله چیزی هست منو بیاره دم در پادگان؟ تاکسی یا اتوبوس واحدی یا....؟
یه لیست از وسایل ضروری که لازمه ببریم و با خودت میگفتی کاش همراهم آورده بودم میگی؟
من عموم تهران زندگی میکنه میتونم مثل بومیا روزبرگی بگیرم هر شب برم خونه عموم؟
سلام دوستان عزیز
اعزام اردیبهشت هستم و امریه قرارگاه خاتم و در ضمن تکمیلی بسیج دارم.چندتا سوال داشتم.(بهم گفتن 2اردیبهشت 7صبح مدرس کرج باشم)
1- کسی از دوستان هستن با شرایط بنده آشنا بشیم؟؟
2-موهامونو بزنیم؟نزنیم؟هر کی چیزی میگه.تو تلفن پرسیدم ازشون گفت با مزاح تو با 20 بزن.
3- چند روز اونجا نگهمیدارن؟؟
4- موبایل اینا ببریم؟؟نبریم؟
واسه تکمیلی دارها میگن 10روز نگهمون میدارن ...یا 6 یا یا؟؟؟ممنونم
در ضمن کسی از دوستان راجع به امریه خاتم سوالی داشت در خدمتم...
سلام رفیق.اره باید از ترمینال جنوب بری و بیای.اره هروقت رسیدی توترمینال تاکسی هست.بگو برای سه راه تختی یا پادگان 01خودشون میارنت.تاکسی نبود اتوبوس های بی ار تی هم هست که بپرسی واسه سه راه تختی میگن کدوم خط رو سوار شی.والا واقعیتش من وقتی اومدم اموزشی نگفتم کاش چیز دیگه هم میاوردم برعکس گفتم کاش اینهمه وسیله نمیاوردمرفیق وسایل شخصی خودت چنددست لباس راحتی قاشق چنگال بشقاب ملامینی سبک.بشقاب نیاوردی هم اشکالی نداره یقلوی( ظرف غذا) میدن خودشون.مسواک خمیردندون قرص هایی که ممکنه لازمت بشه.شامپو و مایع دستشویی.پودررختشویی واسه شستن لباسات.حوله بزرگ و کوچیک.دمپایی آبی رنگ.ایینه ی کوچیک.صابون اگه لازمت میشه.مواد خوراکی و تنقلات که خیلی لازمت میشه.نخ و سوزن واسه وقتی لباس نظامیت پاره شد.چسب زخم.کرم ضدافتاب.ژیلت.البته بگم بوفه ی پادگان از شیر مرغ تا جون ادمیزاد هم میفروشه پس چیزی یادت رفت خیالت راحت باشه.آره عزیز میتونی خونه عموت بری.تو دفترچه مرخصی،مینویسین از ساعت ۱۶تا۵:۳۰ فرداش.میتونی بری خونه عموت صبح ساعت ۵:۳۰پادگان باشی اگه هم خواستی فقط شهروبگردیو برگردی پادگان باید شب تا۸:۴۵پادگان باشی.چون ۹به بعد راه نمیدن یا راه بدن دفترچه مرخصیتودژبانامیگیرن.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)