بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
بدبختی اینجاست باید الان کلی پول مودم هم برای این سرویس بدیم !
کار کاربرای بیچاره شده هی مودم خریدن و کوچ کردن از این خراب شده به خراب شده ی دیگه ایی
مردشور اون مخابرات لعنتی رو ببرن که ۱۰ ساله باید فیبر نوری میرسوند در خونه ها ولی نرسوند. ای کسانی که ادعای وفای به عهد و مجازات اسلامی رو دارین، چرا اینجا اقدامی نمیکنین؟؟؟
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
مهم اینه که معنویات به دزد های بزرگ برسه بقیش مهم نیست
معنویات که میره تو جیباشون مهمه
بعد از اون کاهش زمان بسته ها ، ایرانسل هرچی بسته جدید اضافه میکرد از گیگی 3 هزار کمتر نمیشد
اینجا هم گفتم 100 گیگ و 30 گیگ قاچاقی موندن
ایرانسل خوب بهانه ای گیر آورد برای حذف بسته ها
موندم این کف قیمت که میگن چیه که گیگی 2 هزارتومن ارزون حساب میشه
الان adsl گیگی 500 هم موجوده (های وب)
اقا فعلا که بسته های ساعتی توی اپ ایرانسل من هست. بزارید از اونجام حذف بشه و قطعی بشه بعد وارد بحث بشید
من واقعا موندم ما باید از طرفی اعصابمون خراب بشه که هر روز بدتر از دیروز ... ! از طرفیم یه آدمایی پیدا میشن که تو این وضعیت برا بقیه تعیین تکلیف می کنن که دیتا موبایل برا دانلود نیست و ازین حرفا... آخه به شما چه ربطی داره که مردم چیکار می کنن عجـــــــــــب ... خدایا خودت مارو از شر هرچی ظالم و فضوله نجات بده !
از دیروز تا الان وضعیت اینترنت ایرانسل شدیدا افت کرده ... مدام قطع و وصل میشه...
خوب وقتی از سایت حذف شده ، یعنی رسما حذف کردن ، توی برنامه هم بزودی بروزش میکنن
بسته های نامحدود همراه اول هیچ وقت توی سایت نیومد اما توی ستاره هزار بود.. حالا یه مقدار صبر کنیم ببینیم موضع رسمی ایرانسل چیه
احتمالا به خاطر ماه رمضان شاکی از بی کیفیتی زیاد بوده که اونم رو به پایانه
اشتباه میکنید از اول توی سایت بوده اینم تصویرش
![]()
ایرانسل الانی که من به سایتش نگاه کردم دوباره نامحدود هارو گذاشته باهمون قیمت
Last edited by AVAVA; 23-06-2017 at 08:57.
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)