تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2965 از 4105 اولاول ... 1965246528652915295529612962296329642965296629672968296929753015306534653965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,641 به 29,650 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بچه ها یه راهی بگید معاف بشیم
    قانون قد و وزن هنوز هست؟ (لاغری؟)
    قانونی بلد بودیم خودمون معاف میشدیم پس فردا دارم میرم مالک اشتر اراک جای شما هم خالی

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون که به سوالات پاسخ می دهید. شما تازه اونجا بودید و خبراتون داغه داغه
    من اول اردیبهشت به 01 اعزامم. مدرکم فوق لیسانس فناوری اطلاعاته از تهران و شرایط خاص و پارتی ندارم. چند تا سوال داشتم. ممنون میشم به هر کدوم که تونستید جواب بدید؟
    1) ممنون میشم وقتی تقسیم یگان انجام شد یه آمار بدید که کجا افتادید و معمولا تهرانی ها کجا افتادن و آیا فوق لیسانس ها بیشتر شهر خودشون میفتن یا نه؟ (اگه الان هم آمار دارید ممنون می شم اطلاع بدید.»
    2) واسه تهرانی ها روزبرگی از کی آغاز میشه و آیا هر روز بهشون روزبرگی میدن؟ از چه ساعتی تا چه ساعتی؟
    3) وضعیت نگهبانی چطوره؟ چند شب معمولا هر کسی واسه نگهبانی باید وایسه پادگان؟
    4) وضعیت رژه چطور بود؟ چند روز در هفته رژه می رفتید؟ خیلی سخت بود؟
    5) اردوگاه تلوتون چند روزه بود و ژسه و و میدون تیر چطوری بود؟
    6) از ستاد مشترک و لویزان و عقیدتی سیاسی و اینا اومدن اونجا واسه پذیرش؟ بیشتر چه رشته هایی رو می خواستن؟
    7)مرخصی اول دوره برای اندازه کردن لباس به شما دادن؟ کلا حتما به همه می دن؟
    ببخشید سوالات زیاد شد. ممنون میشم هرکدوم رو وقت داشتی جواب بدی؟
    سلام دوست من خواهش میکنم.درمورد سوال اول چشم هروقت تقسیمات انجام شد میام کامل اطلاع میدم به چه شکل تقسیم شدیم.من خودمم رشتم کامپیوتره بچه تهرانم دعا میکنم تهران بیفتم.
    در مورد سوال دوم: به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
    درمورد سوال سوم: نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
    اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
    درمورد سوال چهارم: رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم
    میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
    درمورد سوال ششم: همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.ستادمشترک نیومدن.
    درمورد سوال هفت: ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
    امیدوارم جواب همه سوال هات رو داده باشم.سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم

3. 5 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوست من خواهش میکنم.درمورد سوال اول چشم هروقت تقسیمات انجام شد میام کامل اطلاع میدم به چه شکل تقسیم شدیم.من خودمم رشتم کامپیوتره بچه تهرانم دعا میکنم تهران بیفتم.
    در مورد سوال دوم: به ما از همون هفته اول هرروز بعد تموم شدن کلاسا معمولا ازساعت ۴بعدازظهر تا ۵:۳۰ صبح فرداش روزبرگی دادن پنجشنبه جمعه ها هم مرخصی دادن.
    درمورد سوال سوم: نگهبانی ها بسته به سمت و وظیفه ای که بهت دادن فرق میکنه.معمولا اگه منشی یا ارشد گروهان انتخاب بشی نگهبانیت کمتر از بقیس.بقیه هم معمولا هفته ای یه بار نهایتن ۲بار توهفته نگهبان میشن البته اگه نگهبان تنبیهی نشن.نگهبانی ها هم معمولا یا نگهبان اسلحه خونس که ۲۴ساعتس و ۲ساعت پست ۴ساعت استراحته.یا پاسبخشیه که راحته و باید نگهبان های دیگه رو بیدارکنه و براشون غذابیاره.یانگهبان اسایشگاهه که فقط تو شب ۳ساعته یا نگهبان متفرقس که معمولا ۲تا پست ۲ ساعتس بیرونه گروهان و نگهبانیه بخشی از پادگان.معمولا هر دوهفته یبار هم به گروهانتون گشتی و اماده میخوره که یعنی یا باید ۲۴ ساعت اماده باشید یا گشت بزنید تو پادگان برای چندساعت.
    اگر هم دژبان دانشجو انتخاب بشید که نگهبانیتون دیگه دست یگانتون نیست و دست دژبانیه و معمولا هفته ای یک پست ۳ساعتس برای یکی از درها.میتونید سربازهارو هم بگردین چون دژبان حساب میشین.من خودم دژبان دانشجو انتخاب شدم و واقعا خوشحالم چون کارم نسبت ب بقیه خیلی راحت بود.اگه اومدن دژبان دانشجو انتخاب کنن حتما داوطلب شو.ازهمه لحاظ ازاد میشی.
    درمورد سوال چهارم: رژه معمولا از هفته دوم اموزش هاش شروع میشه.دژبان بشی رژه هم نداری مراسم تحلیف همه رژه میرن ولی دژبان دانشجوها دور میدون وایمیسن.هفته های اخر هم که همه واسه روز تحلیف تمرین میکنن ما دژبانا ازاد بودیم
    میدون تیر همه دوره ها ۳روز و ۲ شبه ولی برای ما چون تعطیلات عید ۲۰روز مرخصی داده بودن ۴روزو ۳ شب بود.تیراندازی هم سخت نیس فقط صدای ژ۳ زیاده و لکد زدنشم با کتفت باید مهار کنی تا به زیر چشمت که نشونه میگیری اسیب نزنه.
    درمورد سوال ششم: همون اول عقیدتی میگن کسایی ک حافظ یاقاری قرانن برن واسه عقیدتی.بعد یه ازمون هم عقیدتی میگیره سعی کن شرکت کنی.از لویزان و عقیدتی مرکز هم اومدن و گفتن کسایی ک رشتشون کامپیوتره یاتدوین و گرافیک و کارگردانی یاعکاسیه و کسری ندارن برن ثبت نام من چون کسری دارم نرفتم.ستادمشترک نیومدن.
    درمورد سوال هفت: ما شنبه دوم اسفند رفتیم لباس دادن گفتن برید سه شنبه پنجم بیاین.اره ب همه میدن.به شما چون تعطیلات عید ندارین هم احتمالا بیشتر بدن.
    امیدوارم جواب همه سوال هات رو داده باشم.سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم
    دوست عزیز ممنون از راهنمایی هایتان منم اول اردیبهشت میرم 03 عجب شیر نیروی زمینی محل اموزشی من نیم ساعت با خونمون فاصله داره تو مرخصی های اخر هفته من باید جمعه عصر برگردم یا شنبه صبح؟؟ کلا برنامه هاتون چه طوری ها بود مثلا از اول صبح تا 4.30 چی کار میکردید مثلا خاموشی ها کی بود؟؟ کلا جو چه طور بود آسان بود سخت بود این دوره؟؟ در مورد دژبان شدن هم من قدم 185 و دوستم اونجا کادره و دژبانه کلا چه مزایا و معایبی داره این دژبانی البته من معاف از رزمم هستم!! روی دژبانی و کل خدمت تاثیر داره؟؟ و اینکه روز اول اعزامه ما میشه سه شنبه چه قدر احتمال داره بگن برید شنبه بیایید؟؟ یا امکانش هست اولین هفته رو کلا نگهمون دارن؟؟
    و دیگه اینکه دوست عزیز میشه خودمون دمپایی و بالش ببریم؟؟
    ممنون میشم منم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

من دو ماه پیش اعزام شدم اما هنوز پس از گدشت 2 ماه عادت نکردم اما چه میشه کرد باید تحمّل کرد. سال 94 فقط هرچه سریعتر بگدره که خیالمون راحت بشه.
    هـــــــــــــــــــــــِ ــــــــــــــــــــــی خدا...

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز ممنون از راهنمایی هایتان منم اول اردیبهشت میرم 03 عجب شیر نیروی زمینی محل اموزشی من نیم ساعت با خونمون فاصله داره تو مرخصی های اخر هفته من باید جمعه عصر برگردم یا شنبه صبح؟؟ کلا برنامه هاتون چه طوری ها بود مثلا از اول صبح تا 4.30 چی کار میکردید مثلا خاموشی ها کی بود؟؟ کلا جو چه طور بود آسان بود سخت بود این دوره؟؟ در مورد دژبان شدن هم من قدم 185 و دوستم اونجا کادره و دژبانه کلا چه مزایا و معایبی داره این دژبانی البته من معاف از رزمم هستم!! روی دژبانی و کل خدمت تاثیر داره؟؟ و اینکه روز اول اعزامه ما میشه سه شنبه چه قدر احتمال داره بگن برید شنبه بیایید؟؟ یا امکانش هست اولین هفته رو کلا نگهمون دارن؟؟
    سلام رفیق خواهش میکنم.البته پادگان به پادگان فرق میکنه.من اونایی که گفتم مربوط به 01تهران بود.البته معمولا ارتش همه حا به یه سبکه.معمولا اخرهفته اگه بومی اون منطقه باشین شنبه صبح باید برگردین پادگان.
    برنامه ما به این شکل بود که صب ۴:۴۵ بیدارباش بود بعد نماز و صبحونه تا ۶:۳۰.بعدش همه به خط میشدیم تاامار بگیرن.بعدش هم ۷تا۸ بسته به برنامه ی اون روز یا صبحگاهه و ورزش یا سخنرانی تو مسجد یا پنجشنبه ها زیارت عاشورا.البته دژبان دانشجوها(یعنی اموزشی هایی که برای دژبانی انتخاب شدن)۶تا۸صبح میرن دژبانی واسه امار و صبحگاه و ورزش ندارن.بعد ۸تا۹:۳۰ یک کلاس بعد استراحت بعد ۱۰تا۱۱:۳۰ هم کلاس بعدی.بعد تا ۲نعار و نماز.۲تا۳:۳۰ هم یک کلاس.۴هم روزبرگ میشدیمو بومی ها میرفتن خونه و شهرستانی ها از۴تا۹ مرخصی شهری میگرفتنوشهرومیگشتن.البته همه اینا که گفتم برنامه های 01ئه تهرانه.بقیه جاها فرق میکنه احتمالا.شب ۹هم خاموشی.
    اسونوسختیش بستکی ب پادگان و گروهانی م توش بیفتی داره.درکل برای ما سخت نبود.البته ب قول معروف سختیای اموزشی هم خاطره میشه و بهترین دوره همین اموزشیه.دژبان دانشجوها رو معمولا از بومیا انتخاب میکنن و مزیتش اینه صبحگاه و ورزش و رژه ندارن.تو تقسیم بعد اموزشی هیچ تاثیری نداره.یعنی بعدش دژبان نمیشین.مثل بقیه تقسیم میشن دژبان دانشجوها.ارتش معمولا روز اول به همه مرخصی میده تا برن لباس هارو اندازه کنن و اتیکت بچسبونن.البته بازهم میگم پادگان به پادگان فرق میکنه و عجبشیر رو نمیدونم.همه چیز احتمال داره.یعنی احتمال هم بده که نگه دارنتون که اگه واقعا مرخصی ندادن عصبی و افسرده نشید.بالش بزرگ برای ما نمیذاشتن بالش خیلی خیلی کوچیک بعضی بچه ها میاوردن.بقیه بچه ها از ابرهایی که لای پارچه گذاشته بودن استفاده میکردن.به ما گفتن دمپایی رو خودمون بخریم بیاریم اونم رنگ ابی.
    امیدوارم جواب سوال هاتو داده باشم رفیق

7. 5 کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آقا واقعا دمت گرم خیلی ممنونم از کمکت انشا اللاه تو تقسیمتم بیفتی یه جای خوب
    فقط نگفتی معاف از رزمی من تو دژبان شدنم تاثیر داره یا نه ؟؟ یکی هم اینکه پس من با خودم یه بالش گوچک ببرم؟؟ مشکلی که نداره؟؟
    کلا معاف از رزمی به درد بخور هست؟؟ درسته اون امتحانی که اخرسر میگیرن کشکه!!؟؟ بابای من جانبازم هست تاثیری تو تقسیم شدنم داره با توجه به اینکه شهر خودم هم پادگان نیروی زمینی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

آرزوی امروز سربازان مورخ 94/01/28:
    خدایا فردا در روز ارتش از اعزامی های 92 و 93 ، 1 ماه کسر کنند
    آمـیـــــــن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

من دو ماه پیش اعزام شدم اما هنوز پس از گدشت 2 ماه عادت نکردم اما چه میشه کرد باید تحمّل کرد. سال 94 فقط هرچه سریعتر بگدره که خیالمون راحت بشه.
    هـــــــــــــــــــــــِ ــــــــــــــــــــــی خدا...
    دوست عزیز میگذره دیگه !! شما کجا آموزشی دیدی؟؟ لیسانی ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

دوست عزیز میگذره دیگه !! شما کجا آموزشی دیدی؟؟ لیسانی ؟؟
    آموزشی همین تهران بودم سپاه بودم. لشگر 23 خاتم الانبیا
    ولی 21 ماه زیاده جدا. ای کاش 17-18 ماه بود لااقل
    فکرشو میکنم 95/9/1 ترخیصم اصن افسرده میشم

تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا واقعا دمت گرم خیلی ممنونم از کمکت انشا اللاه تو تقسیمتم بیفتی یه جای خوب
    فقط نگفتی معاف از رزمی من تو دژبان شدنم تاثیر داره یا نه ؟؟ یکی هم اینکه پس من با خودم یه بالش گوچک ببرم؟؟ مشکلی که نداره؟؟
    کلا معاف از رزمی به درد بخور هست؟؟ درسته اون امتحانی که اخرسر میگیرن کشکه!!؟؟ بابای من جانبازم هست تاثیری تو تقسیم شدنم داره با توجه به اینکه شهر خودم هم پادگان نیروی زمینی داره
    خواهش میکنم رفیق.ممنونم ایشالا هممون بیفتیم یجای خوب و زود خدمتمون تموم شه.
    نه رفیق معاف از رزمی ربطی نداره ب دژبان شدن.میان میگن بومیا یا داوطلب بشن برای دژبان دانشجویی یا خودشون انتخاب میکنن ۲نفر از هر یگان رو.نه مشکلی نداره یه بالش خیلی کوچیک توساکت جا بده ببر.بالش های ابری اگه خودشون دادن رو هم واسه انکادر تختت استفاده کن ولی شبا بالش خودتو درار بخواب روش.معاف از رزمی بستگی ب گروهانت داره.بعضی افسراموزشای گروهانا عوضی ان براشون مهم نیس معاف از رزمی و مثل بقیه رفتارمیکنن و وظیفه میدن بهت.رفتی همون اول بگومعاف از رزمی و اصرار کن که نمیتونی توفعالیت های سنگین ورژه ها شرکت کنی.وقتی گفتن همه نظامی بنشینن هم تو ته صف وایسا بگومعاف ازرزمم و.نمیتونم نظامی بشینم.یجوری کن ک بدونن واقعامشکل داریو همیشه ازت توکارای سنگین صرف نظر کننوبشناسنت.نمره ی اخر رو بعضیا میگن کشکه بعضیا هم میگن تو درجه تاثیر داره ولی تو تقسیم نه.امتحاناش خیلی راحته سوالاش رو.میدن قبلش بهتون ی دور بخون صد میزنی تستاشو.جانبازیه پدر فقط تو کسری گرفتن تاثیر داره تو تقسیم نه.البته اگه پدرت نظامی باشه چراتاثیر داره.اونموقع شرایط دار حساب میشیوشهر خودت میفتی.

13. این کاربر از Mani_Asi2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •