من الان یدفعه پینگم بالا رفت برا اولین بار ! ثابت رو 500 هست برا سایر دوستان هم همینطور شده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من الان یدفعه پینگم بالا رفت برا اولین بار ! ثابت رو 500 هست برا سایر دوستان هم همینطور شده؟
زنگ زدم تهران قسمت فروش شهرستان قسمت شیراز بازم رحتمی بود کارد بزنی خونش در نمیادمیگفت ما 190 هزار تا مشترک داریم اگه هر کدومشون بخوان مثل شما باشن ما باید جمع کنیم بریم! منم گفتم شیراز؟ گفت نه کلا گفتم شیراز چقدر گفت نمیتونم بهتون اطلاعات شرکت را بدم گفتم همین الان که دادی
گفت این امار را گفتم که بفهمی با چه شرکتی طرف هستی منم گفتم فکر کردم شیراز را میگی 190 هزار نفر همش همین قدر...: دی
می گفت شما لطف کن قطع رانزه کن برو از جای دیگه سرویس بگیر نه به اینجا نه به شیراز هم زنگ نزن گفت به نفع شماست قطع رانژه کنی منم گفت نمیکنم گفت خودمون قطع رانژه میکنیم گفتم حق نداریدشکایت میکنم اگه قطع رانژه کنید!
حالا دعواتون سر چی هست، بگو ما یه میون جیگری کنیم شاید مثه سریالا ایرانی آخرش به خوبی و خوشی و عروسی حل شد!
مشکل از اینجا شروع شد که بعد از 4 سال شاتل امده سرعت دانلود شبانه را محدود کرده منم بعد از کلی تماس با شیراز و تهران و رفتن شاتل سر صدا کردن و رفتن تنظیم مقررات شکایت کردن هیچ فایده ای نداشت گفتم بیام از این طریق حال شاتلو بگیرم حالا که نمیشه به خاطر محدود کردن شبانه اعتراض کردم رفتم تنظیم مقررات شکایت کردم که چرا برای 128 ها 512 میدن مگر وزیر نگفته بدون مدرک غیر قانونی هست بعد از دو هفته پیگیری امدن فقط سرعت منو کردن 128 عادی منم دوباره رفتم شاتل و تنظیم مقررات گفتن شما مگه مدعی العموم هستین! درخواست تغییر سرویس دادم برای 512 برام انجام ندادن رفتم تنظیم مقررات مدیر کل تنظیم مقررات به خاطر اینکه شکایت کردم گفت نه این شماره ثبت و مهر بنگاه هست باید شرکت باشه گفتم کگارت دانشجویی دارم گفت نه کارت دانشجویی هم قبول نیست حالا میخوام برم استانداری - دیوان عدالت اداری- - سامد ( سامانه ارتباطات مردمی دولت) - سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان شکایت کنم که چرا به من که هم مهر و شماره ثبت شرکت دارم و هم کارت دانشجویی سرویس 512 نمیده شاتل!
زنگ هم میزنم قسمت فروش شهرستانهای تهران میگن شیراز گفته برای شما تغییر سرویس انجام ندیدم به خاطر مشکلاتی که از طریق تنظیم مقررات برای شاتل ایجاد کردید و برو قطع رانژه کن یعنی از خداشونه من قطع رانژه کنم که نمیکنم تا حقمو نگیرم!
Last edited by ahriman323; 01-03-2011 at 18:21.
نظرتون چیه مستقیم یه نامه تنظیم کنم به همراه مدارکم فکس کنم به این کله گندها
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ahriman323; 01-03-2011 at 18:31.
اره...............
سایتی که من اصلا فکرشم نمی کردم ف-یلتر شده اهههههههههههههههههههههههه ههههههههههه
واسه کامپیوتره یه فروم خارجیه بابااااااااااااااااا. من هر روز اونجا بودم.
چه گرفتاری شدیما...------ هم دارم یکم کنده،الان هم کار نمی کنه... ولی بحث این نیییییییست!!!!!!!!!!!![]()
Last edited by beenHere-doneThat; 01-03-2011 at 21:58.
ایول حال کردم خوب جوابشو دادی
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)