تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2964 از 3347 اولاول ... 19642464286429142954296029612962296329642965296629672968297430143064 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,631 به 29,640 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

بنده بیل نمیزنم ولی اگه کسی بیل هم برای این مملکت بزنه مقدسه ،شما فقط به ی عده توهین کن. ی نصیحت برادرانه برات دارم، از اتاقت خارج شو ،دنیارو از جهت دیگه ببین ،دنیا فقط اون صفحه مانیتورت نیست . من با این حرفا و عبارت های شما ناراحت نمیشم ، شما آزادی در این حد که هرچی میخوای به من بگی .ما فرصتمون رو توی جامعه و واقعیت میگذرونیم و شما توی دنیای مجازی .من کتاب میخونم و نیازم بیشتر از این به نت نیست. در نهایت هم برای نت آرزو دارم ارزون و با کیفیت بشه ،پینگ پایین و سرعت مناسب بدون قطعی .

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    میدونی مشکل کجاست
    از اون دسته ادمایی هستی که میگی دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
    بنده تلویزیون 4K دارم دلم میخواد فیلمای 4کی دانلود کنم همه دست کم 6-7 گیگ حجم دارن
    حالا چون تو اهل فیلم دیدن نیستی و میشینی شبکه نمایش میبینی و دانلود استفاده ای نداری دلیل نمیشه بگی اخیش جیگرم حال اومد بسته جمع شد و فلان
    میگی به تجهیزات فشار میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما تجهیزاتی؟فشار بهت اومده؟ صاحب تجهیزاتی؟ دقیقا ضرره فشار اومدن به تجهیزات(که اصلا قبول ندارم این حرفو) ربطش به شما چیه

2. 16 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

میدونی مشکل کجاست
    از اون دسته ادمایی هستی که میگی دیگی که برای من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه.
    بنده تلویزیون 4K دارم دلم میخواد فیلمای 4کی دانلود کنم همه دست کم 6-7 گیگ حجم دارن
    حالا چون تو اهل فیلم دیدن نیستی و میشینی شبکه نمایش میبینی و دانلود استفاده ای نداری دلیل نمیشه بگی اخیش جیگرم حال اومد بسته جمع شد و فلان
    میگی به تجهیزات فشار میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    شما تجهیزاتی؟فشار بهت اومده؟ صاحب تجهیزاتی؟ دقیقا ضرره فشار اومدن به تجهیزات(که اصلا قبول ندارم این حرفو) ربطش به شما چیه
    دوست من راه حلش نیست ،راه حل اینه برای همه نت فیبر نوری کشیده بشه ،آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟
    متاسفانه شما برعکس برداشت کردی ،من میگم برای افرادی که بی دلیل دانلود دارن همچین کاری لازم بود، الان هم انقد فشار به اپراتورها زیاده که احتمالا ی فکری بکنن ، در ضمن منم از اینترنت آنجور که باید راضی نیستم ،رو سیم مسی مگه چه کیفیتی هست؟ snr ها همه پایین و قطعی بالا . کلا باید اصلاح بشه حرف من اینه

4. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

آخه غیر ماه رمضان کی میره ساعت 2 تا 8 اخبار بخونه و از وب استفاده درست و حسابی کنه.. اگر ساعتهای دیگه کیفیت خوب باشه این چند ساعت شبکه رو نمی پوکونه...
    دیگه بعد از این ساعتی نامحدود کدوم بسته ایرانسل شبکه رو از بین می بره مثلا کسی بره دو ماهه سی گیگ بگیره میره میزنه روی دانلود مگه احمقه..
    بله همراه اول اونقدر طمع داشت که تا ساعت یازده هم که استفاده خیلی ها شروع می شد اجازه دانلود نامحدود میداد اما ایرانسل چی
    به نظرم باید صبر کرد .. زمان خیلی چیزها رو مشخص می کنه... البته صفحه کلوب وزیر هم تشریف ببرید اعتراض کنید بد نیست..
    میدونستم به این حرفی که زدم جبهه گیری میشه !
    اولا که من خودم به صراحت میگم ! تو ایران جای اینترنت ثابت و سیار اشتباهی شده ! همه دانلود ها باید رو بستر اینترنت ثابت باشه چون هزینه تمام شده اینترنت ثابت خیلی کمتره و اینجوری فشار نمیاد به اینترنت پروایدر های سیار ! منظورم از پوکوندن هم این بود که خدایی من بعضی وقت های میخوام از IPTV استفاده کنم انقدر سرعتش کمه که استریم نمیکنه !
    وقتی که همه جای دنیا بهترین نوع اینترنت ثابت دارن و خیلی به مراتب ارزون تر ، الکی الکی ترافیک و بار شبکه اینترنت همراه زیاد نمیشه ! هرکی هم کاری داشته باشه خیلی سریع و بدون اعصاب خورد کنی استفاده و بهره اش رو میبره !

الان بخوای یه گیم دانلود کنی چه براکنسول یا سیستم یا حتی اندروید حجمش زیاده ! و تو ایران فعلا ارزون ترین راه همین اینترنت سیاره !! که اونم به خاطر کاربر زیاد بیش از حد معمول که گزینه دیگه ای به جز همین ندارن داره میپوکه ! دکل محل ما روش 7 تا لینک به دکل های دیگه هست ! منی که روز اول راه اندازی بهترین سرعت رو داشتم ، الان در بهترین ساعات ، سرعت در 24 ساعت به زور به 10 مگ برسه با 4 جی ! که این نشون میده واقعا شبکه تحمل این میزان مصرف رو نداره ( منظور من این بود که بهتره این میزان مصرف به جای درستش هدایت بشه نه اینکه حذف بشه )
    Last edited by fanoostalaei; 23-06-2017 at 02:36.

6. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوست من راه حلش نیست ،راه حل اینه برای همه نت فیبر نوری کشیده بشه ،آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟
    متاسفانه شما برعکس برداشت کردی ،من میگم برای افرادی که بی دلیل دانلود دارن همچین کاری لازم بود، الان هم انقد فشار به اپراتورها زیاده که احتمالا ی فکری بکنن ، در ضمن منم از اینترنت آنجور که باید راضی نیستم ،رو سیم مسی مگه چه کیفیتی هست؟ snr ها همه پایین و قطعی بالا . کلا باید اصلاح بشه حرف من اینه

وقتی بقیه چیزامون مثله دنیا شد مقایسه بکن اوکی؟
    من فورکی رو مثال زدم اصلا دلم میخواد بشینم 60 گیگ ویروس دانلود کنم.به کسی ربطی نداره کی چی دانلود میکنه
    یکی فیلم میگیره.یکی بازی یکی موزیک یکی فلان یکی بیسار و.........
    شرکت اومده بسته گذاشته،تعرفشم گذاشته.همه میخرن استفاده میکنن کسی دزدی نکرده که بخواد جواب پس بده.
    الان اینو میگی.پسفردا بنزینو گرون میکنن میگی به به دیگه کسی الکی نمیره دور دور. ابو گرون میکنن میگی به به دیگه کسی الکی نمیره حموم. برقو گرون میکنن میگی چه عالی دیگه تا اخره شب نمیشینن پای تلویزیون

من کاری به بسته ندارم 4-5 باری بیشتر استفاده کردم وابستگی هم بهش نداشتم الانم برداشتن مهم نیست ولی من وقتی دیدم شما اینقدر بخیلی که میای همچین حرفی میزنی نتونستم حرف نزنم
    شما سعی کن خودتو اصلاح کنی و به بقیه هم انگ تارک دنیا بودن نزن که بگی از پشت کامپیوتر پاشو.برو بیرون و فلان
    حالا ایشون گیمره قرار نیست که 24 ساعت بشینه تو خونه این چه تفکریه. حالا منم چون مهندس کامپیوتر هستم یعنی عینه خل و چلا همش تو خونه میمونم؟ من شرط میبندم تعداد مسافرت های خارجیم از تعداد کل مسافرت هایی که رفتی بیشتره

در کل خودتو اصلاح کن و بده کسی رو نخواه

8. 12 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

میدونستم به این حرفی که زدم جبهه گیری میشه !
    اولا که من خودم به صراحت میگم ! تو ایران جای اینترنت ثابت و سیار اشتباهی شده ! همه دانلود ها باید رو بستر اینترنت ثابت باشه چون هزینه تمام شده اینترنت ثابت خیلی کمتره و اینجوری فشار نمیاد به اینترنت پروایدر های سیار ! منظورم از پوکوندن هم این بود که خدایی من بعضی وقت های میخوام از IPTV استفاده کنم انقدر سرعتش کمه که استریم نمیکنه !
    وقتی که همه جای دنیا بهترین نوع اینترنت ثابت دارن و خیلی به مراتب ارزون تر ، الکی الکی ترافیک و بار شبکه اینترنت همراه زیاد نمیشه ! هرکی هم کاری داشته باشه خیلی سریع و بدون اعصاب خورد کنی استفاده و بهره اش رو میبره !

الان بخوای یه گیم دانلود کنی چه براکنسول یا سیستم یا حتی اندروید حجمش زیاده ! و تو ایران فعلا ارزون ترین راه همین اینترنت سیاره !! که اونم به خاطر کاربر زیاد بیش از حد معمول که گزینه دیگه ای به جز همین ندارن داره میپوکه ! دکل محل ما روش 7 تا لینک به دکل های دیگه هست ! منی که روز اول راه اندازی بهترین سرعت رو داشتم ، الان در بهترین ساعات ، سرعت در 24 ساعت به زور به 10 مگ برسه با 4 جی ! که این نشون میده واقعا شبکه تحمل این میزان مصرف رو نداره ( منظور من این بود که بهتره این میزان مصرف به جای درستش هدایت بشه نه اینکه حذف بشه )
    حرفاتون قبول
    ولی همنون طور خودتون میگید سرجاش نیست
    اصلا اینجا هیچی سرجاش نیست
    ولی قبول کنید که بیشترین مسئولین اینترنتی فقط دزدی میکنن و فقط به فکر سود جویی خودشون هستند
    هیچ بهانه ای برای این وضعیت اینترنت نیست فقط قضیه سودجویی و دزدی مطرحه
    پس اگه کاربرای اینترنت یه سرویس دانلود میبینن خوب میرن سمتش و تا جون دارن ازش میکشن
    من که به شخصه هیچ امیدی و آینده ای برای اینترنت ایران نمیبینم
    حرف اخرم اینه که جامعه کاربران اینترنتی ایران واقعا جامعه ای پر دردن و زخم خورده ان و نباید بیان یه عده نمک رو زخمشون بپاشه

10. 4 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

حرفاتون قبول
    ولی همنون طور خودتون میگید سرجاش نیست
    اصلا اینجا هیچی سرجاش نیست
    ولی قبول کنید که بیشترین مسئولین اینترنتی فقط دزدی میکنن و فقط به فکر سود جویی خودشون هستند
    هیچ بهانه ای برای این وضعیت اینترنت نیست فقط قضیه سودجویی و دزدی مطرحه
    پس اگه کاربرای اینترنت یه سرویس دانلود میبینن خوب میرن سمتش و تا جون دارن ازش میکشن
    من که به شخصه هیچ امیدی و آینده ای برای اینترنت ایران نمیبینم
    حرف اخرم اینه که جامعه کاربران اینترنتی ایران واقعا جامعه ای پر دردن و زخم خورده ان و نباید بیان یه عده نمک رو زخمشون بپاشه
    پس چی فکر کردی ! وقتی کل اینترنت مملکت انحصارا دست یه شرکت باشه معلومه این میشه وضعش ! اینترنت مفت بخر چند صد برابر قیمت بفروش !( تازه تو مملکت اسلامی :|) هیشکی هم بهش نازکتر از گل نمیگه !
    عوض اینم که بیان همه چیز رو درست کنن میان سقف و کف سرعت تعیین میکنن !
    یه زمان 128 کیلوبیت پدر مردم رو در آورد
    یه زمان هم انحصار شدید رایتل
    بعدشم پیوست فرهنگی و الان هم با نامحدود ها مخالفن ! چه دیتا باشه و چه مکالمه یا پیامک !
    کلا از طرف رگلاتوری شرکتها حق استفاده از بعضی کلمات رو ندارن ، مثل رایگان و ارزون و ...

12. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

پیش بینی میکنید این شبانه ها به طور محدود برگرده؟! یا نه؟!
    کلا دارند یک سری کارها به صورت فور ماژور انجام میدن که یعنی دستوری هست وگرنه انقدر سریع انجام نمیشد
    مثلا مبین نت طرح های پر حجمش رو حذف میکنه
    همرا اول نامحدوداش و شبانه هاش رو حذف میکنه
    ایرانسل یه سری بسته هاشو و شبانه هاشو حذف میکنه
    مخابرات افتاده به جون نامحدودها و اونا وادار به تغییر به حجمی میکنند یا مجبور به تخلیه
    همه اینا وقتی تو یه بازه ۱ماهه داره انجام میشه یعنی یه قضیه ایی هست حالا هدف چیه معلوم نیست

14. 4 کاربر از m_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

پیش بینی میکنید این شبانه ها به طور محدود برگرده؟! یا نه؟!
    کلا دارند یک سری کارها به صورت فور ماژور انجام میدن که یعنی دستوری هست وگرنه انقدر سریع انجام نمیشد
    مثلا مبین نت طرح های پر حجمش رو حذف میکنه
    همرا اول نامحدوداش و شبانه هاش رو حذف میکنه
    ایرانسل یه سری بسته هاشو و شبانه هاشو حذف میکنه
    مخابرات افتاده به جون نامحدودها و اونا وادار به تغییر به حجمی میکنند یا مجبور به تخلیه
    همه اینا وقتی تو یه بازه ۱ماهه داره انجام میشه یعنی یه قضیه ایی هست حالا هدف چیه معلوم نیست

پارس آنلاین هم همینطور

دقیقا فکر میکنم یه خبرایی باشه

16. این کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen14014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

استفاده میکنن ، خوبم استفاده میکنن ، منتها شما خبر نداری و فکر کردی همه جای دنیا همینجوره که اینجا هست .
    آخه کجای دنیا با نت موبایل 4k میبینن؟ ===>> همه جای دنیا ، البته غیر سومالی و کنگو و ایران و ...

اینترنتی که دوست من سال 90 توی انگلیس اپراتور موبایل بهش ارائه میداد ، در حدی بود که مسابقه تنیس رو با بهترین کیفیت و بدون فریز میدید یا دیدن ویدئوی با کیفیت از یوتیوب که برای ما رویاست و اصلا حجم خاصی هم نداشت ، همون نامحدودی که ما تو ایران میگیم ، مکالمه نامحدود با شماره های ثابت و کلی آپشن دیگه .
    تازه برای اینترنت موبایل هزینه ی اضافی پرداخت نمیکرد ، با همون حدود ماهی 10 دلار که برای موبایل میداد ، اینترنت هم روش بود .

اینکه از توی ایران ما کاربرانی داریم که با فرهیختگی و باد به قب قب انداختن در مورد دنیا اظهار نظر میکنن نکته عجیبی نیست ، غیر این باشه عجیبه . از یوتیوب و فیسبوک و توییتر و نصف بیشتر امکانات اینترنت بی بهره ایم ، در مورد دنیا میان نظر میدن .
    بالاخره طبق نظر اون خشکله ما باید دنیا رو مدیریت کنیم دیگه !

اگه از چیزی اطلاع نداری حداقل سکوت کن !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.

18. 12 کاربر از mohsen14014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه pic4you's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بسته های
    TD-LTE ارزون تره هنوز مودم ها رو خوب نفروختن که بسته هاش رو حذف کنن
    Last edited by pic4you; 23-06-2017 at 03:48.

20. 2 کاربر از pic4you بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •