خوشبختانه براي بنده اينگونه نيست و حتي در ساعات رايگان هم سرعت روي 10 مگ هست
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خوشبختانه براي بنده اينگونه نيست و حتي در ساعات رايگان هم سرعت روي 10 مگ هست
کدوم یک از سرویس های اسیاتک بدون اینترنت شبانه, میتونه ماهی 20 گیگ رو برای وب گردی و گیم آنلاین بده؟ فقط برای همین دو مورد می خوام. فک میکنم نامحدود خوب باشه. برای دانلود شبانه به ایرانسل کوچ میکنم.
این سرویس یعنی چی؟
چلچله نامحدود برنزي 512 با ام?ان تبادل حداقل 20 گيگ درماه
Last edited by rz21; 08-07-2016 at 14:23.
اول اینکه سرویسای نامحدودش کیفیت پایینی دارن. شما سرویس محدود بگیر (جشنواره نباشه که جشنواره ها تو روز هم محدودیت دارن -با اینکه محدودیتشون کمه-)
بقیه سرویسای ماهانه مناسبه شما هستن و تو ساعات غیررایگان سرعتشون بازه و محدودیتی درکار نیست. میمونه پینگ که دیگه شانسیه و به سرویس دریافتی مربوط نمیشه (آسیاتک پروفایل گیم نداره مثل پارس) و مونده که چه تعداد کاربر تو مرکز مخابراتی باشه
سلام
دوستان اگر مشکل تک کانکشن دارید برید پیگیری کنید
ثابت کردنش هم کاری نداره
از فایرفکس دانلود کنید
فکر کنم فایرفکس تک کانکشن بگیره
ربطی به اینکه چه سرویسی بگیری نداره ! چه 128 بگیری و چه جشنواره بگیری و چه... همه رو تا 12مگ باز میذارن !
در ساعات رایگان سرعت تک کانکشن من با سرویس صبحانه 60 تا 100 کیلوبایت است، مال من محدود است یا کل مرکز مخابراتی؟ به 1544 زنگ بزنم یا به 195 شکایت کنم؟
بهترین سرویس برای شما سرویس یکساله صبحانت صبانت است که ماهانه 1 گیگ حجم دارد و از 4 تا 10 صبح با سرعت حداقل 1 مگابیت و حداکثر 12 مگابیت رایگان است و 6 بسته 15 گیگی یکماهه دارد و قیمتش با مالیات 69800 تومن است. بهتر است برای 2 خط تلفن این سرویس را بگیرید و 6 ماه بسته های 15 گیگی را برای یک خط فعال کنید و 6 ماه برای خط دیگر فعال کنید و هر ماه 17 گیگ حجم داشته باشید. اگر بتوانید در ساعات رایگان از 2 خط بصورت همزمان استفاده کنید سرعت دانلودتان هم 2 برابر میشود. اگر خط تلفن اضافی ندارید میتوانید یک خط جدید ثبت نام کنید و اگر نمیخواهید خط جدید بگیرید میتوانید یک سرویس برای خط یکی از آشناها که خطش اینترنت ندارد و نیازی به اینترنت ندارد بگیرید و با وارد کردن یوزر و پسورد آن در مودم خودتان به اینترنت آن خط وصل شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by 971971; 08-07-2016 at 16:15.
چجوری ثابت کنیم مال من تک رقمیه اصلا نمیشه با کروم یا فایرفاکس دانلود کرد
به 1544 زنگ بزن اگه درست نکردن کاری از دستتون بر نمیاد. به خاطر قانون 1/8 شکایتم نمیتونید بکنید.
اگه قانون ذو حتی بذارن 1 به 50 باز هم یک ایرانی صداش در نمیاد چون حق ما همینه از این بدترم حقمونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)