تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2963 از 3347 اولاول ... 19632463286329132953295929602961296229632964296529662967297330133063 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,621 به 29,630 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب شما که مصرفتون بالاس تشریف میبرید ترافیک میخرید ، هرکی هم میخواد سریال ۱۰۰ قسمتی دانلود کنه ک فقط هاردش پر بشه پولشو باید بده ، در ضمن بنده سال اولم نیست کاربر اینترنتم ،همه جوره شو دیدم ، آدم بیکار که نیست هرروز بشینه یوتیوب فیلم ببینه ،من هفته ای دو سه بار میبینم و مصرف ماهیانمم سه گیگه ، آفیسم دانلود میکنم،ویندوزم آپدیت کردم،اندرویدم آپدیت کردم .

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
    تو منگلی عزیز من برو 3 گیگ ماهانت رو مصرف کن بعد اسم خودت رو هم بذار کاربر اینترنت
    یه سر برو بزن ببین مصرف اینترنت کشورهای دیگه چه قدره بعد بیا اینجا هوش و ذکاوتت رو به همه نشون بده که فکر میکنی هر کی بیشتر از روزی 1 گیگ مصرف میکنه سریال 100 قسمتی داره دانلود میکنه !!! والا
    در ضمن شاید تو دوست داشته باشی ایرانسل یهو تو پاچت بکنه از گیگی 1750 تومن قیمتش بشه 3800 تومن تو هم مثل کبک سرت زیر برف خوشحال و شاد و خندان بری بازم بسته بخری ولی افزایش قیمت بی دلیل به هیچ عنوان تو کت من و بقیه دوستان اینجا نمیره , نه جنگ شده نه تحریم اینترنت شدیم نه چیز جدیدی
    درضمن این درافشانی های جناب عالی هم در مورد بسته نامحدود هست , توجیهت برای حذف بسته های محدود با قیمت مناسب چیه ؟ یا نکنه تو هم یکی از سران دزد ADSL هستی که ناراحت بودن چرا ایرانسل ارزون تر میده اونا نمیتونن هر گیگ 5000 تومن تو پاچه ملت بکنن ؟
    در ضمن خودت خری که فکر میکنی ملت خر هستن همون آپدیت ویندوز فقط ماهانه بیشتر از 3 گیگ میشه بقیه بماند
    از این که اینجوری داری از گرون بودت هر گیگ اینترنت که در همون مرحله اول هم نباید محدود باشه دفاع میکنی دیگه معلومه از کدوم آخور داری میخوری
    Last edited by Electronic-Arts; 23-06-2017 at 01:50.

2. 9 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

من توی تاپیک شاتل و مخابرات فعالم ،شما دقت نکردی،از اولم پیدام بود

من نمیدونم شما از 2 تا 8 صبح خبر میخونید که اینقدر برای مردم تکلیف تعیین میکنید
    دانلود ها که همش شبه ، شما دقیقا از اینترنت در این بازه زمانی چه استفاده ای میکنید؟؟

4. 7 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من نمیدونم شما از 2 تا 8 صبح خبر میخونید که اینقدر برای مردم تکلیف تعیین میکنید
    دانلود ها که همش شبه ، شما دقیقا از اینترنت در این بازه زمانی چه استفاده ای میکنید؟؟
    اول که بنده هم مث شما یک کاربرم و هیچ قدرتی برای تعیین تکلیف ندارم ،دوما من هم طبیعتا دوس دارم نت ارزون و با کیفیت باشه ،اما ازینکه رگلاتوری جلوی مصرف بی رویه برخی کاربرهارو گرفت استقبال میکنم چون دیتا موبایل برای دانلود آزاد نیست ،اینترنت اسباب بازی که نیست،بلکه یک ابزاره ، اگر کسی فکر میکنه باید داتلودهاشو توی اینترنت انجام بده سخت در اشتباهه ، کجای دنیا این همه کپی رایت نقض میکنن؟ اکثر کشورهای دنیا مردم اینترنت رو ابزار میدونن و تمام نرم افزارهارو میخرن ،فقط اینجاست که حتی ویندوزم دانلود میکنن و همه چی حتی تمام آهنگ هارو نقض میکنن ،بله شما اطلاعاتی نداری از رو جوونی میگی ،ما اینارو به چشم دیدیم.

6. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اول که بنده هم مث شما یک کاربرم و هیچ قدرتی برای تعیین تکلیف ندارم ،دوما من هم طبیعتا دوس دارم نت ارزون و با کیفیت باشه ،اما ازینکه رگلاتوری جلوی مصرف بی رویه برخی کاربرهارو گرفت استقبال میکنم چون دیتا موبایل برای دانلود آزاد نیست ،اینترنت اسباب بازی که نیست،بلکه یک ابزاره ، اگر کسی فکر میکنه باید داتلودهاشو توی اینترنت انجام بده سخت در اشتباهه ، کجای دنیا این همه کپی رایت نقض میکنن؟ اکثر کشورهای دنیا مردم اینترنت رو ابزار میدونن و تمام نرم افزارهارو میخرن ،فقط اینجاست که حتی ویندوزم دانلود میکنن و همه چی حتی تمام آهنگ هارو نقض میکنن ،بله شما اطلاعاتی نداری از رو جوونی میگی ،ما اینارو به چشم دیدیم.
    آخه بیسواد پشت کوهی هیچ کسی دیگه بازی فیزیکی نمیخره چه قانونی چه غیرقانونی , همه میرن روی steam و uplay و origin میخرن که بازی ها هم روی سرور اونا هست (البته که شک دارم با این حد سوادی که داری بدونی اینا چی هستن) و باید دانلود کنی میفهمی باید یعنی چی ؟ نکنه فکر کردی میشه زنگ زد به steam و گفت بازی رو برات پست بکنن ؟
    خیلی بیسواد پشت کوهی هستی بابا برو یه نهضت سواد آموزی ثبت نام کن شاید یه ذره حالیت شد کامپیوتر و اینترنت یعنی چی , در ضمن با همین حرفت هم ثابت کردی نه تنها 3 گیگ مصرف اینترنت نداری در ماه بلکه سواد کار کردن با کامپیوتر و موبایل رو هم نداری الانم احتمالا یه نفر داره برات اینا رو پست میکنه تو بهش میگی چی بنویسه
    Last edited by Electronic-Arts; 23-06-2017 at 02:02.

9. 8 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

شما فازتون چیه !؟ یکدفعه رفتید سر کپی رایته ، همه رو متهم به نقض قوانین میکنید ، داداش چیزی زدید ! اینجا ایرانه از زمینو آسمان تحریم میباره ، دلار شده 4 تومن ، میخاید کسی کپی رایت رعایت کنه ؟!
    شما اصلا معنی دانلود رو میفهمید ؟ ((بارگیری یا دانلود (به انگلیسی: Download)، فرآیند برداشت داده‌های الکترونیکی از یک رایانه (معمولاً یک رایانه دور یا یک سرور) به رایانهٔ دیگر (معمولاً رایانه شما یا یک رایانه محلی)، با مودم یا شبکه رایانه‌ای را گویند.))

یوتیوب-آپارات - فیلمینو اینا از نظر شما دانلود نیستن حتما
    فقط شما دانلود رو IDM معنی میکنید!

11. 8 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آخه بیسواد پشت کوهی هیچ کسی دیگه بازی فیزیکی نمیخره چه قانونی چه غیرقانونی , همه میرن روی steam و uplay و origin میخرن که بازی ها هم روی سرور اونا هست و باید دانلود کنی میفهمی باید یعنی چی ؟ نکنه فکر کردی میشه زنگ زد به steam و گفت بازی رو برات پست بکنن ؟
    خیلی بیسواد پشت کوهی هستی بابا برو یه نهضت سواد آموزی ثبت نام کن شاید یه ذره حالیت شد کامپیوتر و اینترنت یعنی چی , در ضمن با همین حرفت هم ثابت کردی نه تنها 3 گیگ مصرف اینترنت نداری در ماه بلکه سواد کار کردن با کامپیوتر و موبایل رو هم نداری الانم احتمالا یه نفر داره برات اینا رو پست میکنه تو بهش میگی چی بنویسه
    ما مثل شما بیکار نیستم که صبح تا شب بازی کنیم ،همینکه شب برسیم خونه ی چرخی تو نت بزنیم و چندتا ویدیو ببینیم ، شما هم از رگلاتوری ناراحتی یاد بگیر یک انتقاد پذیر باش و دو ناراحتیتو سر هموطنت خالی نکنی و سه هرکسی که این متنو بخونه از کلمات رکیک شما و نحوه صحبت من میفهمه کی چقد تحصیلات داره و کی چی کاره س ،شب همگی خوش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

به شما ربطی داره کی چی دانلود میکنه؟
    صاحب ایرانسلی؟ ضرری بهت میرسه؟ به شما چه ربطی داره؟ فقط اینجاست که اینقدر آدمای فوضول پیدا میشه

14. 10 کاربر از 2_ahmadzadeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ما مثل شما بیکار نیستم که صبح تا شب بازی کنیم ،همینکه شب برسیم خونه ی چرخی تو نت بزنیم و چندتا ویدیو ببینیم ، شما هم از رگلاتوری ناراحتی یاد بگیر یک انتقاد پذیر باش و دو ناراحتیتو سر هموطنت خالی نکنی و سه هرکسی که این متنو بخونه از کلمات رکیک شما و نحوه صحبت من میفهمه کی چقد تحصیلات داره و کی چی کاره س ،شب همگی خوش

آره دیگه حواسم نبود کسی که بیسواد مطلق باشه باید صبح تا شب بیل بزنه و وقت نمیکنه که حتی 3 4 ساعت وقت آزاد داشته باشه تفریح کنه تو اینترنت این یک
    دوما رگلاتوری دلش به حال تو نسوخته انقدر فهم داشته باش بفهم , دزد های ADSL شاکی شدن که چرا نمیتونن هر گیگ اینترنت رو که براشون کمتر از 500 تومن درمیاد به 5000 تومن تو پاچه ملت کنن و رگلاتوری هم طرف اونا هست چون معنویات میرسه به رگلاتوری از طرف اونا
    سوما کسی که طرفداری دزد ها رو بر علیه شهروندان کشور بکنه و بگه خوب شد گرون شد که دزدی بیشتر بکنن رو من هموطن نمیخونم و اون فرد هم حتما یه چیزی به جیبش داره میره که طرف دزد ها رو میگیره
    چهارما هم دیگه نقل قول نمیکنم پستت رو چون هم سواد کافی نداری که همین رو در پست های قبل نشون دادی حالا برو در دنیای سیاه و سفید و کوچیک خودت زندگی کن و با خودت خوش باش

16. 13 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

آره دیگه حواسم نبود کسی که بیسواد مطلق باشه باید صبح تا شب بیل بزنه و وقت نمیکنه که حتی 3 4 ساعت وقت آزاد داشته باشه تفریح کنه تو اینترنت این یک
    دوما رگلاتوری دلش به حال تو نسوخته انقدر فهم داشته باش بفهم , دزد های ADSL شاکی شدن که چرا نمیتونن هر گیگ اینترنت رو که براشون کمتر از 500 تومن درمیاد به 5000 تومن تو پاچه ملت کنن و رگلاتوری هم طرف اونا هست چون معنویات میرسه به رگلاتوری از طرف اونا
    سوما کسی که طرفداری دزد ها رو بر علیه شهروندان کشور بکنه و بگه خوب شد گرون شد که دزدی بیشتر بکنن و من هموطن نمیخونم و اون فرد هم حتما یه چیزی به جیبش داره میره که طرف دزد ها رو میگیره
    چهارما هم دیگه نقل قول نمیکنم پستت رو برو در دنیای سیاه و سفید خودت زندگی کن و با خودت خوش باش
    بنده بیل نمیزنم ولی اگه کسی بیل هم برای این مملکت بزنه مقدسه ،شما فقط به ی عده توهین کن. ی نصیحت برادرانه برات دارم، از اتاقت خارج شو ،دنیارو از جهت دیگه ببین ،دنیا فقط اون صفحه مانیتورت نیست . من با این حرفا و عبارت های شما ناراحت نمیشم ، شما آزادی در این حد که هرچی میخوای به من بگی .ما فرصتمون رو توی جامعه و واقعیت میگذرونیم و شما توی دنیای مجازی .من کتاب میخونم و نیازم بیشتر از این به نت نیست. در نهایت هم برای نت آرزو دارم ارزون و با کیفیت بشه ،پینگ پایین و سرعت مناسب بدون قطعی .

18. 3 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •