منظورش اعمال سیاستهای QoS بوده که مثلا توش اولویت بسته های صدا و تصویر بالاتره که وقفه پیش نیاد، کار خیلی سختیم نیس کسی وارد باشه تو مودم هم میشه تنظیمش کرد.
منظورش اعمال سیاستهای QoS بوده که مثلا توش اولویت بسته های صدا و تصویر بالاتره که وقفه پیش نیاد، کار خیلی سختیم نیس کسی وارد باشه تو مودم هم میشه تنظیمش کرد.
256 نامحدود پارس آنلاین بعد از جایزه مصرف منصفانه![]()
کسی دیشب قطعی اینترنت نداشته ؟؟ خیلی عجیب بود کلا ارور 651 میداد..
دو روز وضع دانلود خیلی افتضاحه هم سرور داخل هم خارج سرعت 600 میره بعد صفر میشه این روند همینطور ادامه داره!!!
این مدل جدیده
فکر کنم مال این سیستم جدید کنترل ترافیکه... از همه ی سرورا اینجوری نیست فقط سرورای دانلود اینطوری هستن!!!!
دقیقاً به نظر من هم این سیستم جدیدشون همون QoS خودمون هست... واقعاً اینا احمقن! QoS برای شبکه های داخلی استفاده میشه نه برای ISP... مثلاً توی خونه شما میخوای همزمان وقتی داری با PC دانلود میکنی یه کسی که با موبایل یا تبلت به مودم وصل میشه و میخواد ویدئو نگاه کنه راحت بتونه این کار رو بکنه و دانلود شما یه 2 دقیقه سرعتش بیاد پایین.... ولی توی ISP کیفیت سرویس مشتری باید بر اساس پولی که داره میده تعیین بشه نه نوع استفاده!!!!
نه... من که قطعی نداشتم...
کاملا موافقم . این سیستم واقعا احمقانه و تضییع کننده حقوق مصرف کننده هستش.
اصن هیچی نمیشه دانلود کرد
خاک بر سرشون با این سیاست ت.می شون
اینطوری بخواد باشه باید دنبال ی isp دیگه باشیم
ی مورد دیگه هم اینه که با K.erio تست کردم میشه دانلود کرد بدون مشکل صفر شدن ولی سرعت رو 100 .
خدا بگم چکارشون کنه
Last edited by MeHrDaD-91; 01-04-2014 at 00:58.
من که گفته بودم با چیز پی ان سرعت درست میشهیه چیز پی ان خوب داشته باشی سرعت بالا میتونی بگیری این مشکل فقط برا سرور های مخصوص دانلود هستش
موافقم. منم اعصابم خیلی خورد شده
Last edited by tosan622; 01-04-2014 at 12:17.
امشب دانلود شبانه من فیکس رو 400 کیلوبایته
سرویس 1 مگ حجمی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)