تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2962 از 3347 اولاول ... 19622462286229122952295829592960296129622963296429652966297230123062 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,611 به 29,620 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من از این حرکت استقبال میکنم ،متاسفانه یک عده فقط بلد بودن چیزی که نیاز ندارن دانلود کنن و فشار زیادی به شبکه و تجهیزات بیارن تا هر شب چهل پنجاه گیگ دانلود کنن و جالبه سیر هم نمیشن ،آخه عزیز من نت مگه برای اینه؟ نت یعنی ی ایستاگرامی ببینی،تلگرامی ،اخباری بخونی،چندتا ویدیو دانلود کنی،که سر جمع روزی ۱ گیگ مصرفه،نه بشینی یک ضرب دانلود کنی،اونم چیزی که احتیاج نداری

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

2. 6 کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

من از این حرکت استقبال میکنم ،متاسفانه یک عده فقط بلد بودن چیزی که نیاز ندارن دانلود کنن و فشار زیادی به شبکه و تجهیزات بیارن تا هر شب چهل پنجاه گیگ دانلود کنن و جالبه سیر هم نمیشن ،آخه عزیز من نت مگه برای اینه؟ نت یعنی ی ایستاگرامی ببینی،تلگرامی ،اخباری بخونی،چندتا ویدیو دانلود کنی،که سر جمع روزی ۱ گیگ مصرفه،نه بشینی یک ضرب دانلود کنی،اونم چیزی که احتیاج نداری

منم موافقم
    والا اینترنت همراه برای این نیس که شبکه رو بپوکونی بیاری پایین
    هر چند که اینترنت ثابت هم تو ایران چیزی نیس که تو دنیا هست !

4. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

منم موافقم
    آخه غیر ماه رمضان کی میره ساعت 2 تا 8 اخبار بخونه و از وب استفاده درست و حسابی کنه.. اگر ساعتهای دیگه کیفیت خوب باشه این چند ساعت شبکه رو نمی پوکونه...
    دیگه بعد از این ساعتی نامحدود کدوم بسته ایرانسل شبکه رو از بین می بره مثلا کسی بره دو ماهه سی گیگ بگیره میره میزنه روی دانلود مگه احمقه..
    بله همراه اول اونقدر طمع داشت که تا ساعت یازده هم که استفاده خیلی ها شروع می شد اجازه دانلود نامحدود میداد اما ایرانسل چی
    به نظرم باید صبر کرد .. زمان خیلی چیزها رو مشخص می کنه... البته صفحه کلوب وزیر هم تشریف ببرید اعتراض کنید بد نیست..

6. 5 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

منم موافقم
    من بسته های شش ماه میخرم برای موبایل و کمترین حجم ممکن، بازم وقتی شش ماهش تموم میشه حجم اضافه میاره ،موبایل یعنی در دسترس بودن ، اینترنت خونه هم سنگین ترین کاری ک دارم رفتن یوتیوب و فوقش دانلود ی فیلم ،اونم ماهی ۳۰ گیگ .بعضیا الکی رو دست خودشون خرج میندازن،بی خوابی میکشن،هارد میخرن...آخه عزیز من نت یه چیز دیگه س ،نه دانلود بی وقفه کل اطلاعات جهان

8. این کاربر از bardia-vr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز چرت و پرت نگو خواهشا درسته که بعضی ها الکی دانلود میکنن ولی تو هم دیگه شعر نگو خواهشا
    اگر کسی بخواد استریم کنه توی twitch بسته به کیفیتش تا ساعتی 2 گیگابایت آپلود میکنه , یوتویوب یه ویدئو 10 دقیقه بری کیفیت 720 ببینی حتی نه 1080 خودش نزدیگ 300 400 مگابایت مصرف میکنه , من تقریبا فقط بازی میکنم و خیلی وب سایت و اینا باز نمیکنم و راحت روزی 1 گیگ فقط با بازی کردن مصرف میشه
    تو توهم به سر میبزی ظاهرا فکر میکنی هنوز سال 80 هست ؟ که بازی ها مجموعا یک سی دی باشه ؟ من بازی هام روی استیم رو با همین بسته نامحدود آپدیت میکنم هر آپدیت حدودا 4 5 گیگابایت هست و خود بازی هم روی استیم دانلود میکنم بالای 40 گیگ هست
    این روضه ها رو برو جای دیگه بخون آقا جان , اینترنت فقط ماله تلگرامه !!!!!!
    در ضمن خارج هم اینترنت کابلی یا فیبر نوری نامحدود دارن با سرعت های 20 50 100 500 و 1000 مگابیت نه مثل اینا که مثل خر هنوز اینترنت محدود ارائه میدن با سرعت 16 مگابیت حداکثر !!!!!
    Last edited by Electronic-Arts; 23-06-2017 at 01:35.

10. 12 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

شبانه ها لازم و واجبه براى دانلود بازا اما نظرم اينه اگه هرکسى ب اندازه نياز واقعى ( نه از روى حرص و طمع )مصرف کنه براى هيچ کسى مشکلى پيش نمياد بشخصه من که اينطوريم اما مورد هست طرف اگه شبى 50 گيگ نزنه نمى خوابه!!!! اسم اينارو بايد گذاشت کاربران هرز دانلود!!!

13. 4 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

عزیز چرت و پرت نگو خواهشا درسته که بعضی ها الکی دانلود میکنن ولی تو هم دیگه شعر نگو خواهشا
    اگر کسی بخواد استریم کنه توی twitch بسته به کیفیتش تا ساعتی 2 گیگابایت آپلود میکنه , یوتویوب یه ویدئو 10 دقیقه بری کیفیت 720 ببینی حتی نه 1080 خودش نزدیگ 300 400 مگابایت مصرف میکنه , من تقریبا فقط بازی میکنم و خیلی وب سایت و اینا باز نمیکنم و راحت روزی 1 گیگ فقط با بازی کردن مصرف میشه
    تو توهم به سر میبزی ظاهرا فکر میکنی هنوز سال 80 هست ؟ که بازی ها مجموعا یک سی دی باشه ؟ من بازی هام روی استیم رو با همین بسته نامحدود آپدیت میکنم هر آپدیت حدودا 4 5 گیگابایت هست و خود بازی هم روی استیم دانلود میکنم بالای 40 گیگ هست
    این روضه ها رو برو جای دیگه بخون آقا جان , اینترنت فقط ماله تلگرامه !!!!!!
    خب شما که مصرفتون بالاس تشریف میبرید ترافیک میخرید ، هرکی هم میخواد سریال ۱۰۰ قسمتی دانلود کنه ک فقط هاردش پر بشه پولشو باید بده ، در ضمن بنده سال اولم نیست کاربر اینترنتم ،همه جوره شو دیدم ، آدم بیکار که نیست هرروز بشینه یوتیوب فیلم ببینه ،من هفته ای دو سه بار میبینم و مصرف ماهیانمم سی گیگه ، آفیسم دانلود میکنم،ویندوزم آپدیت کردم،اندرویدم آپدیت کردم .

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

این مزخرفات دیگه قدیمی شده الان یه نفر بخاد بازی برای پلی استیشن خودش بگیره باید بیاد از شما اجازه بگیره؟
    جالب اینجاست بعد از حذف بسته ها امثال شما ها پیدا تون میشه ، که مثلا دلیل حذفشونو توجیح کنید(ما سرمون کلاه نمیره)
    منبعتون معلومه
    Last edited by *Forgotten*; 23-06-2017 at 01:41.

16. 7 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

این مزخرفات دیگه قدیمی شده الان یه نفر بخاد بازی برای پلی استیشن خودش بگیره باید بیاد از شما اجازه بگیره؟
    جالب اینجاست بعد از حذف بسته ها امثال شما ها پیدا تون میشه
    منبعتون معلومه
    من توی تاپیک شاتل و مخابرات فعالم ،شما دقت نکردی،از اولم پیدام بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •