کل بخش حذف نشده، اما قبلا گزینه های بیشتری داشتی با حجم های مختلف، اما الان فقط دوتا 5 گیگ هست!
کل بخش حذف نشده، اما قبلا گزینه های بیشتری داشتی با حجم های مختلف، اما الان فقط دوتا 5 گیگ هست!
برای من هم فقط 2 گزینه مونده
سلام. از دوستان اهوازی کسی مخابرات رفته در مورد تانوما سوال کنه؟
تو صفحه زیر پیش ثبت نام گذاشتن. شامل اهواز هم میشه؟ چون نوشته منطقه آزاد اروند...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by salarnosrati; 26-04-2017 at 18:48.
یک نکته مثبت دیگه گرفته شد.
ترافیک زماندار هم به تاریخ پیوست
اقا من سرویس جدید گرفتم میگه چون بیشتر از پونزده روز ا سرویس قبلی مونده نمیشه فعالش کرد ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! ایی مسخره بازیا چیه وجدانن؟ قبلا ایجوری نبود. ترافیک زماندارم خو برداشتن. هر روز یه اوضاعی درست میکنن
فعال سازی سرویس رزرو حدود 1 ماهه اینجوری شده. ترافیک زماندار هم فکر کنم از این به بعد فقط مختص سرویس های یاقوت باشه چون تو تعرفه های طرح همسفر (یاقوت) دو گزینه 5 گیگی زماندار هست.
الان خطوط فیبر زماندار دارن؟ فکر کنم داشته باشن.
Last edited by o935; 27-04-2017 at 04:37.
زماندارا کع قبلا بود خیلی متنوع بود . همیشه هم استفاده میکردم. همین دوتا هم نزارن سنگین تره
والا این چه وضعیه مخابرات درست کرده ! هر روز یه کلکی برای خالی کردن جیب مردم دارن ... فک کنم وقت تخلیه خط فرا رسیده احتمالا برم شاتل !
ترافیک زماندار رو برداشتن ، نامحدود رو برداشتن شبانه رو هم برداشتن دیگه هیچ دلیلی وجود نداره که از نت اشغال مخابرات استفاده کنیم !
اگه این بار تخلیه کنم اگه مخابرات به مشتریانش اینترنت نامحدود رایگان با سرعت 1000 گیگابیت هم بده اصلا سمت مخابرات نخواهم امد ..
Last edited by AnonymousX; 27-04-2017 at 13:46.
مسخره بازی رو به حد نهایت رسوندن
ثبات هم در حد صفر.
یک طرحی رو میذارم 2 روزه پشیمون میشند برش میدارند.
آدم گخ گیجه میگیره.
ترافیکهای زماندار هم اون 2 تا گزینه مسخره هستند.
5 گیگ یکماه ؟؟؟
من 45 گیگ در ماه مصرف دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)