سلام
سال نو مبارک
آقا ما داریم از مبین نت فرار می کنیم!
پارس آنلاین سرویساش چجوریه؟ دان استریم ها معمولا چجوریاست؟ بعد این که سرعت روز و شبتون چجوریه؟ خدایی نکرده محدودیت حجم برای دانلود رایگان که ندارید؟!
در چه ساعتی از شبانه روز این سرعت رو دارید؟
سلام
سال نو مبارک
آقا ما داریم از مبین نت فرار می کنیم!
پارس آنلاین سرویساش چجوریه؟ دان استریم ها معمولا چجوریاست؟ بعد این که سرعت روز و شبتون چجوریه؟ خدایی نکرده محدودیت حجم برای دانلود رایگان که ندارید؟!
در چه ساعتی از شبانه روز این سرعت رو دارید؟
این سایتی که شما داری با این سرعت ازش دانلود میکنی سرورش توی ایران و متعلق به آسیا تکه . معلومه که باید سرعتش بالا باشه. تازه توی همه مناطق اینطوری نیست. حالا سرعت من بیچاره رو نگاه کن که البته این تست هم با یک سرور داخلیه :
60 کیلو بیت دانلود 80 کیلو بیت آپلود
Last edited by tosan622; 31-03-2014 at 16:23.
دوستانی که مودم جی نت دارن و از adsl پارس انلاین استفاده میکنن لطف کنن بگن چجوری پسورد وای فای رو میشه عوض کرد ؟![]()
سلام
اینترنت من دیشب از ساعت 10 شب قطع بود..صبح دیدم وصل شده..تهران هستم..
اینجا کسی قطعی اینترنت داشته دیشب ؟؟؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید من الان از عصرانتقال داده ها سرویس میگیرم کارشون بد نیست اما قیمتاشون خیلی گرونه میخوام سرویسم رو بیارم رو پارس آنلاین چندتا سوال داشتم
1 - سرعت دانلود شبانه اش چه قدر هست خوب هست یا نه؟
2- مثل شرکت آسیاتک و شاتل محدود میکنه شبانه رو؟
3-قیمتاش چجوریاست؟
4-قطع و وصلیش چجوریه؟
خواهش میکنم دوستان پاسخ بدن
ممنون سال نو مبارک
Last edited by zn4; 31-03-2014 at 14:57.
داشتن یه سرعت لحظه ای حتی 1000کیلوبایت در ثانیه به هیچ دردی نمیخوره مهم ثبات داشتن هست
من در طول روز حتی بعضی وقتا تا 700 و 800 هم راحت سرعت دانلود میده
ولی اولا توس ساعت غیررایگان داشتن این سرعت دانلود هیچ ارزشی نداره دوما وقتی ثبات نباشه و نوسان سرعت هست بازم هیچ ارزشی نداره این سرعت
من حاظرم روز و شب همون سرعت دانلود 260 که پول دادم داشته باشم و سرعت بیشتر نمیخوام ولی ثبات داشته باشه
الان شبانه از ساعت 1سرعت میاد زیر 100 و تا صبح کم کم سرعت میره بالا و بعضی شبا ساعت 6صبح حتی تا 500 600 راحت رایگان دانلود میده
ولی خب وقتی صبح میبینی کلا 4گیگ دانلود کردی اون سرعت کوچکترین ارزشی نداره چون از سرعت اسمیت خیلی کمتر دانلود کردی
یا اینکه سرعت اینقدر نوسان داره یه ویدیو انلاین راحت نمیتونی بیینی
دانلود شبانه که کاملا تعطیله. 2 تا 7 صبح سرعت در بیشتر موارد پایین تر از سرعت خطی که گرفتی هستش. قیمتاش هم مثل بقیه آی اس پی ها 6 تا 10 برابر قیمت جهانی. قطع و وصلش زیاد نیست و قابل تحمله . من مدتیه پارس دارم. همین خطی که الان دارم رو 4 سال پیش هم داشتم. اوایل با سرعت حدود 4 مگابیت در ثانیه دانلود میکردم. ولی هر سال بدتر از سال قبل شد. الان خیلی زور بزنه بهم تا 800 کیلو بیت بده. برای مرور صفحات وب هم خیلی مشکل دارم و بشدت کند و اعصاب خورد کن شده. البته اینایی که گفتم همه مربوط به خط من هستش. توی مناطق و شهرهای مختلف سرویسها کاملا با هم فرق میکنه و خیلی ها هم احتمالا راضی هستن.
Last edited by tosan622; 31-03-2014 at 16:22.
من راستیتش به خاطر این تبلیغ 9 مگ وسوسه شدم بگیرم این مسئول فرووش هم گفت که تضمین میکنم سرعت دانلود از سرعت اسمی پایینتر نیاد و ازین حرفا میگفت یه سیستمی هم داریم که نمیدونم اگه شما دانلود کنید دیگه سرعت وبگردیتون پایین نمیاد
نکنه منظورش همون سیستمی هست که شاتل استفاده میکنه و دانلود از سرور خارجی و داخلی و محدود میکنه است؟
این سوالهای را که شما پرسیدی و خیلی های دیگه هم می پرسند اصلا نمیشه دقیق جواب داد هر شهر با شهر دیگه یا حتی هر منطقه با منطقه دیگه ممکنه از زمین تا آسمون فرق کنه همه چی شون!
مثلا تو همین تاپیک یکی از دوستان گفته بود که اینترنت دو مگ داره و هر شب 13 تا 14 گیگ دانلود میکنه اما نوشته بود یکی از دوستانش با همین اینترنت تو یه منطقه دیگه به زور شبانه 4 گیگ دانلود میکنه مثلا من خودم هم 1 مگ دارم تو اسفند ماه شبی 5 تا 8گیگ میگرفتم حتی یه شب 11 گیگ گرفتم اما الان به زور به 4 گیگ می رسه
قیمتاش به نظرم خوبه نسبت به جاهای دیگه
قطع و وصل برای من که شهرستانم خیلی خیلی کم داشتم یا اگه بوده در حد چند دقیقه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)