تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2962 از 4428 اولاول ... 1962246228622912295229582959296029612962296329642965296629723012306234623962 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,611 به 29,620 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    آقا ما داریم از مبین نت فرار می کنیم!
    پارس آنلاین سرویساش چجوریه؟ دان استریم ها معمولا چجوریاست؟ بعد این که سرعت روز و شبتون چجوریه؟ خدایی نکرده محدودیت حجم برای دانلود رایگان که ندارید؟!

در چه ساعتی از شبانه روز این سرعت رو دارید؟

2. این کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سایتی که شما داری با این سرعت ازش دانلود میکنی سرورش توی ایران و متعلق به آسیا تکه . معلومه که باید سرعتش بالا باشه. تازه توی همه مناطق اینطوری نیست. حالا سرعت من بیچاره رو نگاه کن که البته این تست هم با یک سرور داخلیه :

60 کیلو بیت دانلود 80 کیلو بیت آپلود
    Last edited by tosan622; 31-03-2014 at 16:23.

داره خودمونی میشه KimNaMGil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوستانی که مودم جی نت دارن و از adsl پارس انلاین استفاده میکنن لطف کنن بگن چجوری پسورد وای فای رو میشه عوض کرد ؟

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام
    اینترنت من دیشب از ساعت 10 شب قطع بود..صبح دیدم وصل شده..تهران هستم..
    اینجا کسی قطعی اینترنت داشته دیشب ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید من الان از عصرانتقال داده ها سرویس میگیرم کارشون بد نیست اما قیمتاشون خیلی گرونه میخوام سرویسم رو بیارم رو پارس آنلاین چندتا سوال داشتم
    1 - سرعت دانلود شبانه اش چه قدر هست خوب هست یا نه؟
    2- مثل شرکت آسیاتک و شاتل محدود میکنه شبانه رو؟
    3-قیمتاش چجوریاست؟
    4-قطع و وصلیش چجوریه؟
    خواهش میکنم دوستان پاسخ بدن
    ممنون سال نو مبارک
    Last edited by zn4; 31-03-2014 at 14:57.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این سایتی که شما داری با این سرعت ازش دانلود میکنی سرورش توی ایران و متعلق به آسیا تکه . معلومه که باید سرعتش بالا باشه. تازه توی همه مناطق اینطوری نیست. حالا سرعت من بیچاره رو نگاه کن که البته این تست هم با یک سرور داخلیه :

60 کیلو بین دانلود 80 کیلو بیت آپلود
    داشتن یه سرعت لحظه ای حتی 1000کیلوبایت در ثانیه به هیچ دردی نمیخوره مهم ثبات داشتن هست
    من در طول روز حتی بعضی وقتا تا 700 و 800 هم راحت سرعت دانلود میده
    ولی اولا توس ساعت غیررایگان داشتن این سرعت دانلود هیچ ارزشی نداره دوما وقتی ثبات نباشه و نوسان سرعت هست بازم هیچ ارزشی نداره این سرعت

من حاظرم روز و شب همون سرعت دانلود 260 که پول دادم داشته باشم و سرعت بیشتر نمیخوام ولی ثبات داشته باشه
    الان شبانه از ساعت 1سرعت میاد زیر 100 و تا صبح کم کم سرعت میره بالا و بعضی شبا ساعت 6صبح حتی تا 500 600 راحت رایگان دانلود میده
    ولی خب وقتی صبح میبینی کلا 4گیگ دانلود کردی اون سرعت کوچکترین ارزشی نداره چون از سرعت اسمیت خیلی کمتر دانلود کردی
    یا اینکه سرعت اینقدر نوسان داره یه ویدیو انلاین راحت نمیتونی بیینی

8. 2 کاربر از ahoora f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    سال نو مبارک
    آقا ما داریم از مبین نت فرار می کنیم!
    پارس آنلاین سرویساش چجوریه؟ دان استریم ها معمولا چجوریاست؟ بعد این که سرعت روز و شبتون چجوریه؟ خدایی نکرده محدودیت حجم برای دانلود رایگان که ندارید؟!

10. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان لطفا راهنمایی کنید من الان از عصرانتقال داده ها سرویس میگیرم کارشون بد نیست اما قیمتاشون خیلی گرونه میخوام سرویسم رو بیارم رو پارس آنلاین چندتا سوال داشتم
    3-قیمتاش چجوریاست؟
    4-قطع و وصلیش چجوریه؟
    ممنون سال نو مبارک
    دانلود شبانه که کاملا تعطیله. 2 تا 7 صبح سرعت در بیشتر موارد پایین تر از سرعت خطی که گرفتی هستش. قیمتاش هم مثل بقیه آی اس پی ها 6 تا 10 برابر قیمت جهانی. قطع و وصلش زیاد نیست و قابل تحمله . من مدتیه پارس دارم. همین خطی که الان دارم رو 4 سال پیش هم داشتم. اوایل با سرعت حدود 4 مگابیت در ثانیه دانلود میکردم. ولی هر سال بدتر از سال قبل شد. الان خیلی زور بزنه بهم تا 800 کیلو بیت بده. برای مرور صفحات وب هم خیلی مشکل دارم و بشدت کند و اعصاب خورد کن شده. البته اینایی که گفتم همه مربوط به خط من هستش. توی مناطق و شهرهای مختلف سرویسها کاملا با هم فرق میکنه و خیلی ها هم احتمالا راضی هستن.
    Last edited by tosan622; 31-03-2014 at 16:22.

12. 3 کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دانلود شبانه که کاملا تعطیله. 2 تا 7 صبح سرعت در بیشتر موارد پایین تر از سرعت خطی که گرفتی هستش. قیمتاش هم مثل بقیه آی اس پی ها 6 تا 10 برابر قیمت جهانی. قطع و وصلش زیاد نیست و قابل تحمله . من مدتیه پارس دارم. همین خطی که الان دارم رو 4 سال پیش هم داشتم. اوایل با سرعت حدود 4 مگابیت در ثانیه دانلود میکردم. ولی هر سال بدتر از سال قبل شد. الان خیلی زور بزنه بهم تا 800 کیلو بیت بده. برای مرور صفحات وب هم خیلی مشکل دارم و بشدت کند و اعصاب خورد کن شده. البته اینایی که گفتم همه مربوط به خط من هستش. توی مناطق و شهرهای مختلف سرویسها کاملا با هم فرق میکنه و خیلی ها هم احتمالا راضی هستن.
    من راستیتش به خاطر این تبلیغ 9 مگ وسوسه شدم بگیرم این مسئول فرووش هم گفت که تضمین میکنم سرعت دانلود از سرعت اسمی پایینتر نیاد و ازین حرفا میگفت یه سیستمی هم داریم که نمیدونم اگه شما دانلود کنید دیگه سرعت وبگردیتون پایین نمیاد
    نکنه منظورش همون سیستمی هست که شاتل استفاده میکنه و دانلود از سرور خارجی و داخلی و محدود میکنه است؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

3-قیمتاش چجوریاست؟
    4-قطع و وصلیش چجوریه؟
    ممنون سال نو مبارک
    این سوالهای را که شما پرسیدی و خیلی های دیگه هم می پرسند اصلا نمیشه دقیق جواب داد هر شهر با شهر دیگه یا حتی هر منطقه با منطقه دیگه ممکنه از زمین تا آسمون فرق کنه همه چی شون!
    مثلا تو همین تاپیک یکی از دوستان گفته بود که اینترنت دو مگ داره و هر شب 13 تا 14 گیگ دانلود میکنه اما نوشته بود یکی از دوستانش با همین اینترنت تو یه منطقه دیگه به زور شبانه 4 گیگ دانلود میکنه مثلا من خودم هم 1 مگ دارم تو اسفند ماه شبی 5 تا 8گیگ میگرفتم حتی یه شب 11 گیگ گرفتم اما الان به زور به 4 گیگ می رسه
    قیمتاش به نظرم خوبه نسبت به جاهای دیگه
    قطع و وصل برای من که شهرستانم خیلی خیلی کم داشتم یا اگه بوده در حد چند دقیقه

15. 2 کاربر از احمد1379 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •