ایرانسل پوکیده
اینترنتی که هر روز و لحظه یه سرعت بده .. به درد نمی خوره.. فقط برای برای موارد خاص به درد می خوره نه اینترنت اصلی
اینم مخابرات با قند شکن
![]()
ایرانسل پوکیده
اینترنتی که هر روز و لحظه یه سرعت بده .. به درد نمی خوره.. فقط برای برای موارد خاص به درد می خوره نه اینترنت اصلی
اینم مخابرات با قند شکن
![]()
Last edited by ak313; 22-06-2017 at 19:40.
امروز فوق العاده سرعتا افتضاحه سایتا هم بیشترشون باز نمیشن
من نمی دونم اینا چرا نمیتونن ی سرویس بدون اشکال ارائه بدن
حالا بستشم بخری چه فایده؟؟!!
بسته 60 گیگی خریدم گذاشتم دانلود ایرانسل من نشون داد 15 گیگم مونده یهو دیدم شارژم همش تموم شد.
رفتم تو ایرانسل من دیدم زده حجم مانده 15 گیگ.حجم مصرف شده 60 گیگ.حجم کل 75 گیگ!!!!!!!
در صورتی که اصلا دانلودامم به 40 گیگ نرسیده بود
این اتفاق 2 بار دقیقا برام افتاد ولی خوبیش اینه شارژام در حده هزارتومن بود دوباره و خیلی دزدی نکردن
برای ما یک هفته ای هستش که اینجوریه.چند روز کل شبکه 3جی بود.حالا اسما 4جی اما سرعت همون 3جی هستش.
سرعت خیلی اومده پایین.. تازه من یه مودم فورجی هم خریدم ولی واقعا خیلی به سختی میره روی 4g! روی تری جی هم که سرعت زیر 200 کیلوبایته.
خبر مهم :
بسته های نامحدود ساعتی از سایت حذف شد
منتظر حذف شدنش از اپ ایرانسل باشید
هم اکنون در برخی نقاط تهران ایرانسل قطع و وصل میشه دیتا ، فکر کنم چند روز تعطیلی کلا قطع بشه !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
اكثر بسته هاي خوب پر مصرف حذف شده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
خب اینم از اپراتور های سیار خودم به شخصه فکر نمی کردم به این زودی این اتفاق بیافته
بازگشتتون مبارک به adsl
اونایی ضرر کردن که اینترنت اصلیشونو روی این اپزاتور ها قرار داده بودن و برای نامحدود ها مودم خریداری کرده بودن
خب اینم از اپراتور های سیار خودم به شخصه فکر نمی کردم به این زودی این اتفاق بیافته
بازگشتتون مبارک به adsl
اونایی ضرر کردن که اینترنت اصلیشونو روی این اپزاتور ها قرار داده بودن و برای نامحدود ها مودم خریداری کرده بودن
والا یعنی با این حرکت ملت خیلی ... تشریف دارن مودم از این ها بخرن - اپراتور سیار ( به ویژه ثابتش ) اصلا ارزش نداره برای جای ثابت بگیرید و استفاده کنید هم گرونتره و هم بی ثبات تر و هم ....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)