تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2961 از 4105 اولاول ... 1961246128612911295129572958295929602961296229632964296529713011306134613961 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,601 به 29,610 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

بله هم در اموزشی و هم در یگانی که تقسیم شدید می توانید ، مراجعه می کنید به بهداری پادگان تا پس از معاینه پزشک به بیمارستان برای تشکیل کمیسیون معرفی شوید.
    ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها اگر کسی اعزامی اردیبهشه مالک اشتر هست شماره منو اد کنه

یک گروه وایبر از هم پادگانیا تشکیل دادیم

09365718071

06
    مالک اشتر

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما من 03 عجب شیر هستم میخواستم یه کار ساده داشته باشم حالا من یه اشنایی نصف و نیمه هم دارم!! بهش بگم من و مثلا کجا بزار مثلا بوفه خوبه یا اشپزخانه با توجه به اینکه بنده وسواس هم دارم کجا رو پیشنهاد میدید برای اموزشی
    سوال دیگم این بود که کلا چند رو طول میکشه این کمیسیون مثلا تو هفته اول امکانش هست تشکیل بشه و دیگه اینکه چند درصد احتمال اینکه معاف از رژه بدن هست؟؟
    من واقعا نمی دونم شما چه اصراری دارید که در بوقه و... باشید. دوست گرامی شما هنوز چپ و راست در خدمت و هنوز الفبا رزم مقدماتی رو نمی دونین ، انگاه شما بفرستند بوفه یا اشپزخانه؟پادگان اموزشیه و شما هم در این دو ماه کاری جز اموزش دیدن و تمرین رژه و هر چند شب نگهبانی نخواهید داشت مطمن باش که هیچ گاه شما را به بوفه ،اشپزخانه ،خباز خانه دژبانی و... نمی فرستند . بعد از اموزشی در یگان هر جا خواستی به اشنات بگو همان جا باشی. همه ارزو دارن کل خدمت مثل یگان اموزشی باشه شما برعکسی ! واقعا تعجب داره
    بعد انموزشی هنگامی که مزه مسولیت در خدمت را چشیدید انگاه ارزو اموزشی را می کنید.
    برنامه حضور پزشک متخصص هر بیماری را در بیمارستان بهداری پادگان می داند.

4. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟
    در یک کلام هیچ،

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

بله هم در اموزشی و هم در یگانی که تقسیم شدید می توانید ، مراجعه می کنید به بهداری پادگان تا پس از معاینه پزشک به بیمارستان برای تشکیل کمیسیون معرفی شوید.
    ممنونم که پاسخ دادید.یک سوال دیگه واسم پیش اومده اینکه معاف از رزم چه تاثیری روی تقسیم بندی بعد از آموزشی داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

هیچ که نمیشه گفت. شنیده بودم مرز نمیفرستن. آیا این صحت داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    بچه های اعزام به عجب شیر بیایید گروه تو واتس آپ آشنا شویم
    09304988348

داره خودمونی میشه MICHAEL SCOFIELD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوره آموزشی ما 30 فروردین تموم میشه، کسی میدونه چطور میشه زودتر از روزی که امریه رو میدن بفهمیم که یگان کجا افتادیم یا دوره کد خوردیم؟
    احتمالا تا امروز که 27 فروردین هست امریه ها مشخص شده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

معافیت مذت دار!؟
    اگر منظور شما تعداد ماه های حضور پدر در جبهه و میزان کسری ان است ، پست اول را مطالعه کنید.

منظور از امریه ، امریه سازمان یا ارگان خاصی نیست، بلکه برگه ای که به شما می دهند تا خودتون را به یگان جدید معرفی کنید امریه میگن.
    طبق روال هر دوره و گفته افرادی که دوره تکمیلی گذزاندن و کارت سبز بسیج دارند ، ۲ تا ۳ ساعت در ان پادکان هستید .
    ممنون. پس لازم نیست من با خودم وسیله ی خاصی ببرم؟؟ و اینکه وضعیت موی سرم به چه صورت باید باشه؟ موبایل می تونم ببرم و اونجا به دژبان تحوبل بدم یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ممنون. پس لازم نیست من با خودم وسیله ی خاصی ببرم؟؟ و اینکه وضعیت موی سرم به چه صورت باید باشه؟ موبایل می تونم ببرم و اونجا به دژبان تحوبل بدم یا نه ؟
    دست خالى هم نرويد لوازم سبكى به همراه داشته باشيد، موى سر هم كه در برگه سفيد كه پست اورده نوشته ، براى گوشى نميدونم كه دژبان تحويل مى گيرد يا نه

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •