ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟
ممنونم که جواب دادید. سوال دیگه ای داشتم اینه که معاف از رزم چقدر رو تقسیم بعد از آموزشی تاثیر داره؟
بچه ها اگر کسی اعزامی اردیبهشه مالک اشتر هست شماره منو اد کنه
یک گروه وایبر از هم پادگانیا تشکیل دادیم
09365718071
06
مالک اشتر
من واقعا نمی دونم شما چه اصراری دارید که در بوقه و... باشید. دوست گرامی شما هنوز چپ و راست در خدمت و هنوز الفبا رزم مقدماتی رو نمی دونین ، انگاه شما بفرستند بوفه یا اشپزخانه؟پادگان اموزشیه و شما هم در این دو ماه کاری جز اموزش دیدن و تمرین رژه و هر چند شب نگهبانی نخواهید داشت مطمن باش که هیچ گاه شما را به بوفه ،اشپزخانه ،خباز خانه دژبانی و... نمی فرستند . بعد از اموزشی در یگان هر جا خواستی به اشنات بگو همان جا باشی. همه ارزو دارن کل خدمت مثل یگان اموزشی باشه شما برعکسی ! واقعا تعجب داره
بعد انموزشی هنگامی که مزه مسولیت در خدمت را چشیدید انگاه ارزو اموزشی را می کنید.
برنامه حضور پزشک متخصص هر بیماری را در بیمارستان بهداری پادگان می داند.
در یک کلام هیچ،
ممنونم که پاسخ دادید.یک سوال دیگه واسم پیش اومده اینکه معاف از رزم چه تاثیری روی تقسیم بندی بعد از آموزشی داره
هیچ که نمیشه گفت. شنیده بودم مرز نمیفرستن. آیا این صحت داره؟
سلام
بچه های اعزام به عجب شیر بیایید گروه تو واتس آپ آشنا شویم
09304988348
دوره آموزشی ما 30 فروردین تموم میشه، کسی میدونه چطور میشه زودتر از روزی که امریه رو میدن بفهمیم که یگان کجا افتادیم یا دوره کد خوردیم؟
احتمالا تا امروز که 27 فروردین هست امریه ها مشخص شده؟
ممنون. پس لازم نیست من با خودم وسیله ی خاصی ببرم؟؟ و اینکه وضعیت موی سرم به چه صورت باید باشه؟ موبایل می تونم ببرم و اونجا به دژبان تحوبل بدم یا نه ؟
دست خالى هم نرويد لوازم سبكى به همراه داشته باشيد، موى سر هم كه در برگه سفيد كه پست اورده نوشته ، براى گوشى نميدونم كه دژبان تحويل مى گيرد يا نه
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)