تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2961 از 3745 اولاول ... 196124612861291129512957295829592960296129622963296429652971301130613461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,601 به 29,610 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

17331 تومن میشود، مشکل شاتل هم این است که سرویسهای جشنواره برای مشترکین قبلی ارائه نمیشود و اگر تخلیه و دوباره ثبت نام کنند هم حجمشان از بین می رود.
    عذر میخوام فکر کنم درست متوجه نشدم. یعنی بقیه شرکت ها حتی اگر تخلیه کنید حجمتون رو براتون رزرو نگه میدارند؟
    سرویسهای جشنواره ای معمولیشو که نمیدونم ولی اکسترا باکس ها که خیلی هم عالی هستند رو همه میتونند استفاده کنند.
    "بسته ویژه اکسترا گیگ 8 گیگی با 40% تخفیف به قیمت 19.875 تومان ، که با انتخاب میزان حجم فقط 8 گیگ ازین تخفیف برخودار خواهید شد."
    این متنو توی تلگرام پیدا کردم از روی این متن گفتم حدود 20 تومن میشه ولی توی 1544 الان زدم دیدم حرف شما درسته.
    Last edited by indianboy; 07-07-2016 at 09:24.

2. این کاربر از indianboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی دوستان شاتل سرویس شبانرو حتی با 3 گیگ دانلود گاهی به شدت محدود میکنه. من قبلا سرویسش رو داشتم و بعضی شب ها که یک بازی رو میذاشتم برای دانلود فرداش سرعتم زیر 10 کیلوبایت بود تا صبح. حالا الان هم دوستان دارند و میگن سرعت رو به شدت محدود میکنه.
    اگر این مشکلش رو حل میکرد (البته اگر دوستان مسئول شاتل این رو به عنوان مشکل بدونن) دیگه خیلیا میرفتن شاتل و دوباره شلوغ میشد و همون آش همیشگی بود و همون کاسه!!!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

آخه الان بگم که من راضیم، همه میریزم سرم و میگن من صاحب آسیاتک هستم که دارم دفاع میکنم.
    ولی با 30هزار تومان که بابت اینترنت دادم. ( همان طرح یکساله 10 گیگ با سرعت 4 مگ) و البته دانلود خاصی هم ندارم، اگر هم دانلود کنم معمولا تا 400-500 تا دانلود میکنم. خوشبختانه قطعی و ... هم طی 200 روزی که دارم استفاده میکنم نداشتم.
    تهران، های وب هم تست کردم که خیلی اوقات مشکل DNS دارد ولی این آسیاتک، خوشبختانه تا الان من یکی را که اذیت نکرده.

سلام مجدد
    ما در اینجا به تجربه های همدیگه احترام میزاریم و دلیلی نداره بیخود کسی دفاع یا بیخود کسی بد بگه .
    در انجمن عمومی فعالیت میکنیم .

منم تجربم مثل شما هست و مشکلی با اسیاتک ندارم به قدری که باهاش بازی های انلاین PS4 با دوستان هم بازی میکنیم بدون لگ و قطعی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام مجدد
    ما در اینجا به تجربه های همدیگه احترام میزاریم و دلیلی نداره بیخود کسی دفاع یا بیخود کسی بد بگه .
    در انجمن عمومی فعالیت میکنیم .

منم تجربم مثل شما هست و مشکلی با اسیاتک ندارم به قدری که باهاش بازی های انلاین PS4 با دوستان هم بازی میکنیم بدون لگ و قطعی.

دوست عزیز از بین 100 نفر یک نفر هست که بالاخره از یک شرکت راضی باشه، مثل شما!
    دلیل نیشه شما بیای برای همه حکم صادر کنی که آسیاتک خوبه! والا بعد از چند ماه شما اولین نفری هستی که پیدا کردم میگه آسیاتک خوبه!
    من خودم گیمر حرفه ای هستم و به خاطر این وضعیت اینترنت آسیاتک مجبورم با اینترنت 4G ایرانسل بازی آنلاین بکنم و الان نزدیک 10 روزه درخواست جمع اوری دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده دیروز هم دوباره زنگ زدم گفتن تو هفته بعد بررسی میشه، پیر بنده رو در اوردند بخدا
    شما هم روزی از دست این پشتیبانی موهاتون سفید میشه حاضرم شرط ببندم با شما!

6. این کاربر از alirezarz62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دلیل نیشه شما بیای برای همه حکم صادر کنی که آسیاتک خوبه! والا بعد از چند ماه شما اولین نفری هستی که پیدا کردم میگه آسیاتک خوبه!
    من خودم گیمر حرفه ای هستم و به خاطر این وضعیت اینترنت آسیاتک مجبورم با اینترنت 4G ایرانسل بازی آنلاین بکنم و الان نزدیک 10 روزه درخواست جمع اوری دادم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاده دیروز هم دوباره زنگ زدم گفتن تو هفته بعد بررسی میشه، پیر بنده رو در اوردند بخدا
    شک نکنید که از بس همه ناراضی هستند عجیب به نظر میاد که یکی دو نفر راضی باشند مخصوصا اینکه وقتی تماس میگیری پشتیبانی اسیاتک وقتی میبینن که مشکل از سیم کشی شما و مودم شما نیست و مشکل از تجهیزات قدیمی اسیاتک هست دیگه هیچ جوابی نمیتونن بدن جز اینکه میگن در اینده حل میشه انشالا یا میگن کاری ازمون برنمیاد
    بشخصه من هم بسیاری از مواقع دارم با نت ایرانسل کار میکنم و میفهمم چقدر خوبه.
    فقط خوشحالیم adsl داریم!

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    ما در اینجا حکم صادر نمیکنیم فکر میکنم معنیش برای شما شاید یکم متفاوت هست
    در انجمن میتونیم نظر بدیم و تجربیات خودمون رو به اشتراک بزاریم .

شما اگر پیام منو با دقت بخونید ۲ بار نوشتم :

معنیش معلومه که هیچکس الکی بد نمیگه و هیچکس الکی تمجید نمیکنه . مثل شما که الکی شاکی نیستید قطعا تجربه ی بدی باهاش داشتید که قابل احترام هست . و دلیل بر دفاع کردن نیست
    همینطور که وقتی کسی تعریف از این سرویس دهنده میکنه دلیل نداره به قول شما شخصی بیاد بر علیهش حکم صادر کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام
    ما در اینجا حکم صادر نمیکنیم فکر میکنم معنیش برای شما شاید یکم متفاوت هست
    در انجمن میتونیم نظر بدیم و تجربیات خودمون رو به اشتراک بزاریم .

شما اگر پیام منو با دقت بخونید ۲ بار نوشتم :

معنیش معلومه که هیچکس الکی بد نمیگه و هیچکس الکی تمجید نمیکنه . مثل شما که الکی شاکی نیستید قطعا تجربه ی بدی باهاش داشتید که قابل احترام هست . و دلیل بر دفاع کردن نیست
    همینطور که وقتی کسی تعریف از این سرویس دهنده میکنه دلیل نداره به قول شما شخصی بیاد بر علیهش حکم صادر کنه.
    دوست عزیز پست های قبلی شما رو خوندم و بر اساس پست های قبلیتون گفتم حکم صادر میکنید!
    وقتی میبینید که بیش از 90% کاربران از اینترنت آسیاتک ناراضی هستن اون وقت میشه حکم صادر کرد که بله این شرکت به احتمال زیاد برای کسی که میخواد تازه ازش اینترنت بگیره بدرد بخور نیست!
    بنده بشدت از این ISP ناراضی هستم و اگر تا دو روز آینده پورت بنده جمع اوری نشه حتما از این شرکت شکایت خواهم کرد!
    موفق باشید!

10. این کاربر از alirezarz62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از قصد و غرض برخی دوستان که بگذریم و البته آنهایی که دنبال به رخ کشیدن اطلاعاتشان هستند و بقیه را بی سواد فرض میکنند، موضوع ایناست که کسانی بیشتر به این تاپیک میان که مشکلی دارند و دنبال راه حل میگردند.

شما سری به تاپیک لپ تاپ هم بزن. میبنی که مثلا 5 نفر آمدند و از یک مدل لپ تاپ ایراد گرفتند. آیا میشه نتیجه گرفت که آن لپ تاپ ایراد دارد؟ مسلما خیر.
    چون کسی که لپ تاپش سالم است که نمیاد در تاپیک خرابی لپ تاپ دنبال راه حل بگرده.
    شاید 2000 نفر آن لپ تاپ را خریده باشند و 200 نفرشان عضو انجمن باشند، بعد 5 نفر بیایند و در مورد لپ تاپ سوال بپرسند.

حالا من راضی هستم، شماها خودت را به آب و آتش بزن که نه آسیاتک فلان است و بهمان. برای من فرقی میکنه؟ مسلما نه.
    یکی هم ناراضی است و من هی بگم راضی هستم، مشکلش حل میشود؟ نه.

کسی هم که نمیاد راهکار بده برای حل مشکل. فقط شده خوبه، بده.
    همه میگن من جمع کردم، من درخواست جمع آوری دادم. دیگه طرفش نمیرم. لعنت بهش، تجهیزاتش فلانه و ...

12. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

عذر میخوام فکر کنم درست متوجه نشدم. یعنی بقیه شرکت ها حتی اگر تخلیه کنید حجمتون رو براتون رزرو نگه میدارند؟
    سرویسهای جشنواره ای معمولیشو که نمیدونم ولی اکسترا باکس ها که خیلی هم عالی هستند رو همه میتونند استفاده کنند.
    "بسته ویژه اکسترا گیگ 8 گیگی با 40% تخفیف به قیمت 19.875 تومان ، که با انتخاب میزان حجم فقط 8 گیگ ازین تخفیف برخودار خواهید شد."
    این متنو توی تلگرام پیدا کردم از روی این متن گفتم حدود 20 تومن میشه ولی توی 1544 الان زدم دیدم حرف شما درسته.
    بقیه شرکتها هم همینطور است، منظور من این است که مشترک فعلی شاتل شاید با خرید اکستراباکس 50 گیگی 60000 تومان صرفه جویی کند ولی امکان تمدید به سرویسهای جشنواره را ندارد و برای سوخت نشدن این حجم نمیتواند تخلیه و دوباره ثبت نام کند که از سرویسهای جشنواره شاتل یا شرکتهای دیگر استفاده کند و مجبور میشود با تعرفه عادی تمدید کند که تقریبا 10 برابر گرانتر از سرویسهای جشنواره است و گرانترین تعرفه بین همه شرکتهاست.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    اینجا انجمن پرس و پاسخ هست و هرکس می تونه نظرش رو اعلام کنه
    اگر اینترنت خوبی داشته باشه می تونه بگه خوبه و اگر بده می تونه بگه بد و با یقیه بحث و تبادل اطلاعات کنه
    پس اینکه یکی میگه اینترنت من بد هست دلیل بر این نمیشه که کل اون isp اینترنت خوبی نداره و بلعکس
    پس به نظرات همدیگه احترام بذارید
    موفق باشید

15. 5 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •