سرمایه گذاری شونو بردن رو 4G موبایل، دیگه نرافیکم تموم شه تمدید نمیکنم، هر روز سرعت و کیفیت ADSL کمتر میشه
سرمایه گذاری شونو بردن رو 4G موبایل، دیگه نرافیکم تموم شه تمدید نمیکنم، هر روز سرعت و کیفیت ADSL کمتر میشه
سلام عریزان .
با خرید سرویس با سرعت بالاتر , آپ استریم و دان استریم خط , اتوماتیک بیشتر میشه یا نه؟
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
Last edited by amir_amd; 06-04-2017 at 01:24.
من سرعتم 1.2 مگابایته اگه ای پی نپره شبی 17گیگو راحت میگیره فقط مشکل اینه که بعد از 300-400 مگ دانلود ای پی میپره و سرعت محدود میشه رو 90 کیلوبایت وقتی هم سرعت محدود شد رو 90 دیگه هرچقدر هم دانلود کنم ای پی نمیپره فقط همون یه بار میپره که سرعت محدود میشه
Last edited by farshad0123; 06-04-2017 at 01:37.
من روزانه و شبانه همینه
آی پی هم نمیپره.
از مخابرت چند وقته کاملا راضی هستم.
تا 2 مگ که راحت تغییر کرد.
اگر هم نکرد زنگ بزن پشتیبانی
موندم چرا وقتی خطتون مسیه از مخابرات خراب شده نت میگیرین
ما فیبرنوریا از بدبختیمون گیرا این مخابرات لعنتی افتادیم و حتی شبانه رایگان رو برداشتن
البته که شاید من برم سمت شاتل یا های وب.
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
زنگ زدم پشتیبانی میگه که شما محدود شدید و مخابرات بعضیا رو محدود میکنه بعدش گفت شانسیه و کاری از دست ما برنمیاد
شورشو دراوردن اصلا محدود کردن سرعت جزو قوانین adsl مخابرات نیست اونوقت مخابرات خوزستان داره محدود میکنه
اول شبانه خطوط مسی رو حذف کردن و رو بعضی سرویسا گذاشتن بعد شبانه کافو نوری حذف کردن حالا دارن سرعت شبانه خطوط مسی رو محدود میکنن شک ندارم که تا چند وقت دیگه شبانه خطوط مسی هم کلا حذف میکنن
Last edited by farshad0123; 08-04-2017 at 19:37.
بچه ها تو تعرفه ها یه یک مک یک ماهه هست ۱۷ گیگ ۲۵ هزار الان دیدم یک مگ ۱۲ گیگ هم هست ۲۹ هزار چه فرقی دارن نکنه ۱۷ گیگ محدودیت دانلود چیزی داشته باشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)