تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2960 از 4105 اولاول ... 1960246028602910295029562957295829592960296129622963296429703010306034603960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,591 به 29,600 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

با سلام
    دو سوال داشتم
    1- میشه تو آموزشی معاف از رزم گرفت؟( آسم دارم که معاف از رزمه، الان فهمیدم حداقل معاف از رزمم)
    2- مالک اشتر اراک نیروی انتظامی اول اردیبهشت اعزاممه، مدرکم لیسانس روانشناسی، معمولا تقسیم بندی اونجا چجوریه؟( بعد از آموزشی منظورمه) دفترچمم از بوشهر فرستادم
    کسی جواب مارو نمیده؟ نمیخوام تاریخ اعزاممو عقب بندازم
    میشه تو آموزشی معاف از رزم گرفت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

با سلام
    1-من یه جا خونده بودم که فرمول محاسبه لاغری مفرط مقدار وزن تقسیم بر دو برابر قد به متره؟
    ولی جایی دیگه نوشته بود وزن تقسیم بر مجذور قد به متر؟
    و در هر دو مورد نوشته بود که در صورت کمتر بودن عدد بدست آمده از 15 معاف دائمین ولی تو قوانین جدید نوشته در صورت کمتر بودن از 17 معاف از رزمین و چیزی در مورد معاف دائم و کمتر از 15 بودن نوشته نشده

2-حالا بعنوان آخرین سؤال اینکه من طبق فرمول اول ؛ 15 و خورده ایم ولی طبق فرمول دوم 18 و خورده ای!
    ولی بشدت لاغرم.طوری که دور مچ دستام خیلی ضعیفه.یعنی خیلی.استخوونش 3 سانتی متر پهناشه.طوری که سال پیش وقتی برای معاینه عمومی پیش یه دکتر عمومی رفتم و آستینم رو بالا زدم که فشارمو بگیره خیلی تعجب کرد از مچ دستام و باورش نمیشد تو اون سن یعنی سال سوم دبیرستان اونجوری باشم!

3-حالا آیا من برای معافیت اقدام کنم و بعلت غدد درون ریزی به کمیسیون پزشکی برم ؛ اون موقع اگه معاف نشم که منو اعزام میکنن آخه.چون شنیدم همون موقع دکتر نمیگه معافین یانه و بعد از معاینه اسمارو به ترتیب معاف،معاف از رزم و اعزام میخونن و باید اگه اعزام یا معاف از رزم شدیم یرای اعزام آماده بشیم؟!

4-اگه هم برم از پزشکی دیگه بپرسمم و منو معاینه کنه که معلوم نیست نظر پزشکی که قراره منو معاینه کنه هم همون باشه...حتی اگه پزشک مورد تأیید سازمان نظام وظیفه عمومی باشه چه معلوم که نظر پزشک اصلی معاینه کننده همون باشه؟
    موندم چیکار کنم؟
    چون میخوام وضعیت سربازیم روشن بشه و بتونم بهتر برای آیندم برنامه بریزم
    خواهش میکنم آقای mani6606 و دوستان دیگه ای که تخصص دارن و مشاورن در این زمینه حتماً کمکم کنین در این سؤالات و اگه مزاحمتون نیستم بعنوان آخرین سؤال پاسخ کاملی بدین به هر چهار قسمت سؤالاتم...
    ممنون میشم ازتون چون واقعاً برام مهمن پاسخ کامل و درستشون...

پروفشنال momo1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

با سلام
    1-من یه جا خونده بودم که فرمول محاسبه لاغری مفرط مقدار وزن تقسیم بر دو برابر قد به متره؟
    و در هر دو مورد نوشته بود که در صورت کمتر بودن عدد بدست آمده از 15 معاف دائمین ولی تو قوانین جدید نوشته در صورت کمتر بودن از 17 معاف از رزمین و چیزی در مورد معاف دائم و کمتر از 15 بودن نوشته نشده

2-حالا بعنوان آخرین سؤال اینکه من طبق فرمول اول ؛ 15 و خورده ایم ولی طبق فرمول دوم 18 و خورده ای!
    ولی بشدت لاغرم.طوری که دور مچ دستام خیلی ضعیفه.یعنی خیلی.استخوونش 3 سانتی متر پهناشه.طوری که سال پیش وقتی برای معاینه عمومی پیش یه دکتر عمومی رفتم و آستینم رو بالا زدم که فشارمو بگیره خیلی تعجب کرد از مچ دستام و باورش نمیشد تو اون سن یعنی سال سوم دبیرستان اونجوری باشم!

3-حالا آیا من برای معافیت اقدام کنم و بعلت غدد درون ریزی به کمیسیون پزشکی برم ؛ اون موقع اگه معاف نشم که منو اعزام میکنن آخه.چون شنیدم همون موقع دکتر نمیگه معافین یانه و بعد از معاینه اسمارو به ترتیب معاف،معاف از رزم و اعزام میخونن و باید اگه اعزام یا معاف از رزم شدیم یرای اعزام آماده بشیم؟!

4-اگه هم برم از پزشکی دیگه بپرسمم و منو معاینه کنه که معلوم نیست نظر پزشکی که قراره منو معاینه کنه هم همون باشه...حتی اگه پزشک مورد تأیید سازمان نظام وظیفه عمومی باشه چه معلوم که نظر پزشک اصلی معاینه کننده همون باشه؟
    موندم چیکار کنم؟
    خواهش میکنم آقای mani6606 و دوستان دیگه ای که تخصص دارن و مشاورن در این زمینه حتماً کمکم کنین در این سؤالات و اگه مزاحمتون نیستم بعنوان آخرین سؤال پاسخ کاملی بدین به هر چهار قسمت سؤالاتم...
    مورد سوم سوال من هم هست... اگه کسی واسه معافی اقدام کنه و بعد نشه آیا خودشون سریعا برج بعد اعزام میزنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

با سلام

.من درخواست امریه خود را در دانشگاه امام حسین ثبت کردم اما مسئول مربوطه اعلام کرد که برای اعزام آتی ظرفیت پر شده و امکان رسیدگی وجود ندارد. به همین دلیل اعزام خود را دو ماه تمدید کرده (از اردیبهشت به تیر) و درخواست امریه را در وزارت دفاع ثبت کردم. با این وجود دانشگاه امام حسین بدون هماهنگی با بنده نامه امریه را برای اعزام قبلی (اردیبهشت) به نظام وظیفه صادر کرده و وزارت دفاع هم با درخواست بنده برای امریه در تاریخ اعزام جدید (تیر) موافقت کرده است. آیا نامه امریه دانشگاه امام حسین برای تاریخ اعزام قبلی، مانعی برای صدور امریه در تاریخ اعزام جدید (تیر) از طرف وزارت دفاع نمیشود؟

ممنون.
    Last edited by flutt; 16-04-2015 at 03:45.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام
    موندم چیکار کنم؟
    ۱-در قانون چدید معافیت پزشکی نظام وظیفه در بخش بیماری های عمومی در مورد وزن این گونه درج شده است:
    بند3- چاقي مفرط <BMI 35 : معاف از خدمات رزمي
    بند4-لاغری مفرط BMI<17 : معاف از خدمات رزمي
    BMI یا شاخص توده بدن :تقسیم وزن فرد به کیلوگرم بر توان دوم(x²) قدش به متر بدست می آید.
    شما کجا خواندید که گفته کمتر از ۱۵ معاف دائم!
    این لینک بخش بیماری های عمومی سایت رسمی نظام وظیفه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ۲- در این شماره سوالی نیست که نیاز به پاسخ باشه،اما نظر پزشک عمومی یا هر پزشک متخصص دیگر شرط و تضمینی برای معافیت نیست پزشکان حاضر در کمیسیون بر اساس ایین نامه جدید ابلاغی نظام وظیفه تصمیم می گیرند که در ان ایین نامه به تک تک بیماری ها و معافیت های انها اشاره شده.
    ۳-بعد از معاینه در کمیسیون پزشکی ، در سالنی منتظر می شوید تا نتیجه کمیسیون همه افراد خوانده شود و اگر معاف دائم نباشید تاریخ اعزام برای شما توسط نظام وظیفه تععین می شود.
    ۴-در کمیسیون ۳ پزشک هستند که پس از معاینه فرد تصمیم می گیرند،
    شما هنوز سال سوم دبیرستان هستید و یک سال دیگه از تحصیل شما باقی مانده در ضمن شما هنوز به سن اعزام و مشمول شذن هم که نرسیدید پس نگران چی هستید اگر دانشگاه هم که قبول شوید تا پایان تحصیل معافیت خواهید داشت.
    قوانین جدید را فقط از سایت نظام وظیفه پیگیری کنید
    با سلام
    .من درخواست امریه خود را در دانشگاه امام حسین ثبت کردم اما مسئول مربوطه اعلام کرد که برای اعزام آتی ظرفیت پر شده و امکان رسیدگی وجود ندارد. به همین دلیل اعزام خود را دو ماه تمدید کرده (از اردیبهشت به تیر) و درخواست امریه را در وزارت دفاع ثبت کردم. با این وجود دانشگاه امام حسین بدون هماهنگی با بنده نامه امریه را برای اعزام قبلی (اردیبهشت) به نظام وظیفه صادر کرده و وزارت دفاع هم با درخواست بنده برای امریه در تاریخ اعزام جدید (تیر) موافقت کرده است. آیا نامه امریه دانشگاه امام حسین برای تاریخ اعزام قبلی، مانعی برای صدور امریه در تاریخ اعزام جدید (تیر) از طرف وزارت دفاع نمیشود؟
    ممنون.
    طبق قوانین درخواست امریه از دو سازمان غیر قابل قبول است و رد می شود
    اما شما چون تاریخ اعزام به ۲ به ۴ تغییر دادید و درخواست امریه دانشگاه متعلق به اردیبهشت بوده اجتمال دارد که درخواست این امریه به طور خودکار باطل شده باشد پس نباید نشکلی برای امریه وزارت دفاع باشد.

6. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کسی جواب مارو نمیده؟ نمیخوام تاریخ اعزاممو عقب بندازم
    میشه تو آموزشی معاف از رزم گرفت
    بله هم در اموزشی و هم در یگانی که تقسیم شدید می توانید ، مراجعه می کنید به بهداری پادگان تا پس از معاینه پزشک به بیمارستان برای تشکیل کمیسیون معرفی شوید.

8. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان من چون قبلا تو روند معافیت پزشکی افتادم الان دوباره نمیتونم اقدامی برای پزشکی بکنم این در حالی هست که من مدتی مطلع شدم واریکسل گرید 1 دارم الان من که تو پایگاه بسیج خودمون برای رژه تمرین میکردم بعدش احساس درد میکردم
    من 1 اردیبهشتم اعزامم( سه شنبه) سوالم اینکه تو اموزشی چه طوری اقدام بکنم برای معاف از رژه شدن تو همون روز اول برم بهداری؟؟ کلا شرایطش چه طوری هست ؟؟چه مدتی طول میکشه تا کمیسیون برای من تشکیل بشه؟؟
    سوال دیگم این هست که شرایط کار در آشپزخانه پادگان چه طوری هست ؟؟ چی کارا میکنیم اونجا؟؟ مزایاش چیه؟؟ مثلا رژه باید بریم؟؟ معایب چه طوری هاست؟؟ ساعتشو و..... ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان من چون قبلا تو روند معافیت پزشکی افتادم الان دوباره نمیتونم اقدامی برای پزشکی بکنم این در حالی هست که من مدتی مطلع شدم واریکسل گرید 1 دارم الان من که تو پایگاه بسیج خودمون برای رژه تمرین میکردم بعدش احساس درد میکردم
    من 1 اردیبهشتم اعزامم( سه شنبه) سوالم اینکه تو اموزشی چه طوری اقدام بکنم برای معاف از رژه شدن تو همون روز اول برم بهداری؟؟ کلا شرایطش چه طوری هست ؟؟چه مدتی طول میکشه تا کمیسیون برای من تشکیل بشه؟؟
    سوال دیگم این هست که شرایط کار در آشپزخانه پادگان چه طوری هست ؟؟ چی کارا میکنیم اونجا؟؟ مزایاش چیه؟؟ مثلا رژه باید بریم؟؟ معایب چه طوری هاست؟؟ ساعتشو و..... ممنون میشم بازم راهنمایی بفرمایید
    روز اول تا استحقاق تحویل بگیرید و کار های مقدماتی ورود به یگان انجام بشه امکان رفتن به بهداری ندارید ، از روز دوم یا سوم به منشی یگان مراجعه می کنید تا او اسم شما را برای بهداری ثبت کند پس از امضا کردن دفتر بهداری به همراه او به بهداری می روید انجا پزشک معایه می کند و در صوزت لزوم شما را به کمیسیون معرفی می کند و نامه ای به شما می دهد تا به فرمانده خود دهید تا روزی که اعزام به بیمارستان هستید او اجازه خروح از پادکان دهد ، کمیسیون هم روزهای خاصی برگزار می شود که بهداری از ان مطلع است .
    دوست عزیز نمیدونم در چه ارگانی خدمت می کنید اما اول که شما لیسانس هستید و سربازان اشپزخانه ، سرباز ضفر هستند ، شما در یگان اموزشی هستید که هدف انها اموزش رزم مقدماتی به شماست بنابراین شما باید همواره در یگان خودتان حضور داشته باشید ، کارهای خدمات مربوط به یگان خدمات است.کار در اشپزخانه انچان هم ساده نیست

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

روز اول تا استحقاق تحویل بگیرید و کار های مقدماتی ورود به یگان انجام بشه امکان رفتن به بهداری ندارید ، از روز دوم یا سوم به منشی یگان مراجعه می کنید تا او اسم شما را برای بهداری ثبت کند پس از امضا کردن دفتر بهداری به همراه او به بهداری می روید انجا پزشک معایه می کند و در صوزت لزوم شما را به کمیسیون معرفی می کند و نامه ای به شما می دهد تا به فرمانده خود دهید تا روزی که اعزام به بیمارستان هستید او اجازه خروح از پادکان دهد ، کمیسیون هم روزهای خاصی برگزار می شود که بهداری از ان مطلع است .
    دوست عزیز نمیدونم در چه ارگانی خدمت می کنید اما اول که شما لیسانس هستید و سربازان اشپزخانه ، سرباز ضفر هستند ، شما در یگان اموزشی هستید که هدف انها اموزش رزم مقدماتی به شماست بنابراین شما باید همواره در یگان خودتان حضور داشته باشید ، کارهای خدمات مربوط به یگان خدمات است.کار در اشپزخانه انچان هم ساده نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم از راهنمایی شما من 03 عجب شیر هستم میخواستم یه کار ساده داشته باشم حالا من یه اشنایی نصف و نیمه هم دارم!! بهش بگم من و مثلا کجا بزار مثلا بوفه خوبه یا اشپزخانه با توجه به اینکه بنده وسواس هم دارم کجا رو پیشنهاد میدید برای اموزشی
    سوال دیگم این بود که کلا چند رو طول میکشه این کمیسیون مثلا تو هفته اول امکانش هست تشکیل بشه و دیگه اینکه چند درصد احتمال اینکه معاف از رژه بدن هست؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •