مشکل سراسریه و هیچ کاریش نمی شه کرد
خود شاتل هم از آب گل آلود ماهی گرفته و بعضی وقت ها خودش قطع می کنه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مشکل سراسریه و هیچ کاریش نمی شه کرد
خود شاتل هم از آب گل آلود ماهی گرفته و بعضی وقت ها خودش قطع می کنه
سلام دوستان
امروز رفتم تنظیم مقررات
جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....
میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کنم ابدارچی هستگفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیستگفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...
اینم از مدیر کل تنظیم مقررات
نتیجه: اینها همشون دستشون تو یه کاسه هست شکایت هم فاییده نداره تنها دو کار میشه کرد
1- قطع رانژه
2- اذیت کردن شرکت
یعنی از شاتله چون همون لحظه با مخابرات تست کردم درست بود
واسه من هم لود نمیشه، فکر می کردم موقتیه و بعصی سایت هاس اما کلیه!
اینترنت ایران خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییلی ستمه!
آخه اینجا تاپیک شاتل هست و من در مورد شاتل گفتم .
شما همه ISP هایی که منطقه شما ساپورت می کنه رو تو تاپیک جداگانه بگو تا بشه اونجا نظر داد.
الله اکبرسلام دوستان
امروز رفتم تنظیم مقررات
جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....
میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کنم ابدارچی هستگفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیستگفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...
اینم از مدیر کل تنظیم مقررات
به نظر من که اینا از مسئول های شاتل هم بدترن .
این بسته بودن فلش تا کی قراره ادامه داشته باشه؟
عجیبش اینجاس که وقتی که پورت وی پی ان بازه و تمام سایت های ویدئویی فیلترن بستن فلش بر چه اساسیه دیگه
من فکر می کنم تو جریاناتی که خودتون می دونین از بالا به آی اس پی ها دستور داده می شه که مثلا پورت وی پی ان و فلش و فایل های با پسوند ای وی آی رو ببندن و الان خود شاتل یادش رفته این یکی رو باز کنه
فلش که راه افتاده و کار می کنه دوباره .
اینم تست آرت 1 speedtest که تازه گرفتم :
![]()
Last edited by mhv_kntu; 27-02-2011 at 08:24.
هدیه نوروزی کی داده میشه ؟؟![]()
هدیه خبری نیست، دیگه همش طرحه، از اینا که یه گیگ بخر دو گیگ ببر. یادش به خیر، قدیما 3 گیگ 3 گیگ هدیه میداد.![]()
Last edited by blackhero; 27-02-2011 at 14:36.
عجیبه ، مثل اینکه اختلال تو فلش رو منطقه ای و گردشی کردن! چون من هنوز تو بعضی سایت ها با فلش مشکل دارم . speedtest هم جز با هیتلر شکن برام کار نمیکنه .
Last edited by persian33; 27-02-2011 at 16:27.
هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)