تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2960 از 4751 اولاول ... 1960246028602910295029562957295829592960296129622963296429703010306034603960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,591 به 29,600 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اساتید محترم سلام من 512 شاتل دارم تادیروز با vipien کانکت میشدم ولی الان 5 دقیقه طول میکشه تا یه سایت باز کنه اکانتمو با یه pc دیگه و adsl مخابرات تست کردم درست بود
    لطفا منو راهنمایی کنید
    مشکل سراسریه و هیچ کاریش نمی شه کرد
    خود شاتل هم از آب گل آلود ماهی گرفته و بعضی وقت ها خودش قطع می کنه

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان

امروز رفتم تنظیم مقررات

جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
    خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....

میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کنم ابدارچی هست گفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
    گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیست گفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...

اینم از مدیر کل تنظیم مقررات

نتیجه: اینها همشون دستشون تو یه کاسه هست شکایت هم فاییده نداره تنها دو کار میشه کرد
    1- قطع رانژه
    2- اذیت کردن شرکت

3. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Naser-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یعنی از شاتله چون همون لحظه با مخابرات تست کردم درست بود

5. این کاربر از Naser-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beenHere-doneThat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کرج

2

دوستان براي شما هم flash تعطيله ؟
    اين قسمت هاي بالاي سايت ها يا كلا صفحاتي كه flash هستن load نميشن
    واسه من هم لود نمیشه، فکر می کردم موقتیه و بعصی سایت هاس اما کلیه!

اینترنت ایران خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییلی ستمه!

7. 3 کاربر از beenHere-doneThat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اگر زیاد دانلود می کنی و بیشتر به دانلود فکر می کنی شاتل خوب نیست.
    پس چی خوبه لفا راهنمایی یکی کنه بیخیال تبلیغ حسابی گیج شدم
    آخه اینجا تاپیک شاتل هست و من در مورد شاتل گفتم .
    شما همه ISP هایی که منطقه شما ساپورت می کنه رو تو تاپیک جداگانه بگو تا بشه اونجا نظر داد.
    سلام دوستان

امروز رفتم تنظیم مقررات

جدیدا مثل اینکه گوشی را باید دم در تحویل داد من دم در یکی از گوشی هامو تحویل داد یکی دیگه را نه وقتی پیش ساریخانی بودم گوشیمو در اوردم داشتم باهاش ور میرفتم طرف همکار ساریخانی رفت حراست زیر اب منو زد بعد امد گفت حراست کارت داره رفتم حراست گفتم بله گفته مگه به شما نگفتن گوشیتون را باید تحویل بدی گفتم اره تحویل دادم گفت پیش اون یکی گوشیه را چرا تحویل ندادی گوشی را بهش دادم گفت هر وقت خواستی بر از نگهبانی بگیر منم برگشتم اتاق قبلی به اون مشتیه که زیر اب زده بود گفتم دستتون درد نکنه زیر اب میزنید گفتم چند میگیرید!
    خلاصه خیلی جریانهای دیگه نمیشه گفت اینجا....

میخواستم برم پیش مدیر کل اسمش کاووسی بود فکر کنم یا طاووسی همچین چیزی گفتن جلسه هست رفتم پیش ساریخانی قسمت فناوری اطلاعات کارشناس نظارت قبلا شکایت کرده بودم که سرعتم پایینه گفتن کمتر از 1.6 اگه باشه میتونی شکایت کنی بعدش رفته بودم شکایت کنم که چرا به جای 128 512 میبندن حالا امدن فقط سرویس منو کردن 128 دقیقا داون استریم 128 هست نه 196 که برای 128 ای ها می بستند! امروز رفتم شکایت کنم که چرا فقط برای منو کردن 128 رفتم دفتر مدیر کل نشستم دیدم یک نفر امد بیرون گفت بفرما گفتم با مدیر کل کار دارم منم فکر کنم ابدارچی هست گفتم جریان اینجوره و اینها با لحن بد و تند هم حرف میزدم اول که قبول نمیکرد برای بقیه که 128 دارن 512 هست گفت شما که مدعی العموم نیستید که هر کی شکایت داره بیاد شکایت کنه یا شما شمارشونو بنویس گفتم زرنگید شماره اونها را بنویس که اونها را هم سرعتشون را عادی کنید و ....
    گفتم من درخواست افزایش سرویس دادم ولی نمیدن گفت باید شخصیت حقوقی باشی گفتم هستم اینا مهر و شماره ثبت گفت این که بنگاه هست گفتم خوب اینم شرکته دیگه گفت نه قبول نیست میخواستن منو بپیچونن گفتم خوب کارت دانشجویی دارم گفت کارت دانشجویی هم قبول نیست گفتم همه جا با کارت دانشجویی و شماره ثبت و نامه افزایش سرعت میدن گفت نه همچین چیزی نیست! بعد یه جریانی پیش امد طرف گفت دانشجوی کجایی من الکی گفتم فلان جا گفت کارت دانشجوییت را بده الکی گفتم همرام نیست گفت کارت دانشجوییت را بیار تا بهت بدیم گفت باشه منو خر فرض کریدن میخواست نامه بزنه به دانشگام برام مشکل درست کنه منم گفتم باشه فردا میارم کارت دانشجویی ام را...

اینم از مدیر کل تنظیم مقررات
    الله اکبر
    به نظر من که اینا از مسئول های شاتل هم بدترن .

9. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این بسته بودن فلش تا کی قراره ادامه داشته باشه؟
    عجیبش اینجاس که وقتی که پورت وی پی ان بازه و تمام سایت های ویدئویی فیلترن بستن فلش بر چه اساسیه دیگه
    من فکر می کنم تو جریاناتی که خودتون می دونین از بالا به آی اس پی ها دستور داده می شه که مثلا پورت وی پی ان و فلش و فایل های با پسوند ای وی آی رو ببندن و الان خود شاتل یادش رفته این یکی رو باز کنه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فلش که راه افتاده و کار می کنه دوباره .
    اینم تست آرت 1 speedtest که تازه گرفتم :
    Last edited by mhv_kntu; 27-02-2011 at 08:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه LANDASEFR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Core i7 Intel Cpu

پيش فرض

هدیه نوروزی کی داده میشه ؟؟

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

هدیه نوروزی کی داده میشه ؟؟
    هدیه خبری نیست، دیگه همش طرحه، از اینا که یه گیگ بخر دو گیگ ببر. یادش به خیر، قدیما 3 گیگ 3 گیگ هدیه میداد.
    Last edited by blackhero; 27-02-2011 at 14:36.

داره خودمونی میشه persian33's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فلش که راه افتاده و کار می کنه دوباره .
    اینم تست آرت 1 speedtest که تازه گرفتم :
    عجیبه ، مثل اینکه اختلال تو فلش رو منطقه ای و گردشی کردن! چون من هنوز تو بعضی سایت ها با فلش مشکل دارم . speedtest هم جز با هیتلر شکن برام کار نمیکنه .
    Last edited by persian33; 27-02-2011 at 16:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 76 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 76 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •