متاسفانه آپدیت نمیشه گرافیکم.الان دایرکت ایکس 9 رو دارم.فکر کنم کافی باشه ولی اگر لازمه برم برای 10.با سرچ کردن گیرش بیارم؟
متاسفانه آپدیت نمیشه گرافیکم.الان دایرکت ایکس 9 رو دارم.فکر کنم کافی باشه ولی اگر لازمه برم برای 10.با سرچ کردن گیرش بیارم؟
Last edited by بردیا; 09-02-2008 at 12:57.
دوست عزيز برديا جان، لطف ميكني قبل از گزاشتن عكس اندازشون رو كم كني و يا فقط لينكش رو بزاري؟
اخه اينجوري تاپيك به هم ميريزه.
مرسي و موفق باشي
دوست من شما نبايد اينجوري آپديت كني. شما بايد برين توي سايت مربوط به كارت گرافيكتون(ATI يا Nvidia) بعد يه فايل 30-40 مگابايتي رو دتلود كنين و نصب كنين(البته تو سي دي هاي King و مشابهش هست كه توي كينگ 2007 درايور مال فبريه 2007 هست كه كفايت ميكنه).متاسفانه آپدیت نمیشه گرافیکم.الان دایرکت ایکس 9 رو دارم.فکر کنم کافی باشه ولی اگر لازمه برم برای 10.با سرچ کردن گیرش بیارم؟
بعدشم دايركت ايكس 10 براي ويندوز اكس پي نيومده و نمياد و فقط روي ويستا هستش.
من قبلا یه بار مشکل یکی از بازیها رو با همین آپدیت حل کردم ولی الان دیگه نمیشه.
چشم.به حرفتون هم گوش میکنم میرم سر دانلود از سایت مرجع
عزیز اخرین دایرکت ایکس 9c هستش داری؟
اقا چرا کسی اون قضیه دوستی الیس و نمیسیس رو ادامه نداد...؟
ممنون دوست عزیز.با آپدیت درست کارت گرافیک بازی درست شدش.اون قسمتو هم رد کردم.الان سیوش کردم.راستی یه چیزی مانند یه بطری کوچیک آبی رنگ هستش که بعضی جاها پیدا میکنیم,اون چیه؟
یه چیز دیگه هم هست.توی مزرعه یه شی آبی رنگو گرفتم که انگار گفتش 14تا هستش که باید پیداش کنی.زیاد دقت نکردم ولی میشه بگید اون چیه؟داستان کامل بازی از ابتدا تا انتها رو کجا میتونم پیدا کنم؟
دوست عزیز در مورد اون شیشه ی آبی رنگ من دقیقا نفهمیدم کدومو میگی .ممنون دوست عزیز.با آپدیت درست کارت گرافیک بازی درست شدش.اون قسمتو هم رد کردم.الان سیوش کردم.راستی یه چیزی مانند یه بطری کوچیک آبی رنگ هستش که بعضی جاها پیدا میکنیم,اون چیه؟
یه چیز دیگه هم هست.توی مزرعه یه شی آبی رنگو گرفتم که انگار گفتش 14تا هستش که باید پیداش کنی.زیاد دقت نکردم ولی میشه بگید اون چیه؟داستان کامل بازی از ابتدا تا انتها رو کجا میتونم پیدا کنم؟
میشه یه عکس ازش بزاری ؟
در مورد اون 14 تا مدال هم میتونی اونا رو با تیر بزنی .
اگه همشونو بتونی پیدا کنی اون اسلحه فروشه ( فکر کنم ) یه اسلحه ی مجانی بهت بده .
اگه میخوای همشونو پیدا کنی هر جا که میری دکمه ی نقشه رو بزن با رنگ آبی روی نقشه مشخص شده .
داستان بازی هم خیلی زیاد توی همین تاپیک گذاشته شده ! با یک جستجوی کوچک میتونی پیدا کنی .
در مورد اون شیشه:
مطمئنی که شیشه بود و استوانه نبود....؟
اما مدال ها :
اگه 9 تا مدال رو بزنی بهت یه Punisher میده...
اسلحش بد نیست.../.
Last edited by Arashmicrob; 09-02-2008 at 23:41.
اره Punisher همونی که برای کشتن فیلها به کار میره . البته باید تمامی امکاناتشو بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)