اینم یه پیکان تاکسی تلفنی ورژن انگلیسی (تکسچر از خودمه):
![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
اینم یه پیکان تاکسی تلفنی ورژن انگلیسی (تکسچر از خودمه):
![]()
یه سایت بغیر از رپید شار بگین تا در اون جا پیکانه رو آپالود کنم و برای دانلود بذارمش مخصوصا ابی عزیز بگه که الان آنلاینه چون زود تر به جوابم میرسم.
Last edited by Danoosh Pichgahe; 19-03-2008 at 09:25. دليل: مرض
خيلي قشنگ شده . ميگم حالا كه همچي داره خوب پيش ميره من يه چيزي ميگم :
من يه افسر پليس براي GTA Vice City دارم كه خيلي شبيه به افسر ايراني شده و كلاه هم داره . اگه كسي بلده اين رو به gta sa تبديل كنه بزارم .
متاسفانه سمند قفله اگه اونم بشه پليس كرد خيلي خوب در مي آد يا پيكان.
كسي ميدونه اين بنز رو چطور ميشه در بازي گذاشت؟ خيلي آموزشش پيچيده است.لطفا يكي از اساتيد كمكم كنه در ضمن ميشه از اين به عنوان بنز يگان ويژه استفاده كرد خيلي قشنگ ميشه.
لينك دانلود ماشين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم آموزشش براي كساني كه نمي خواند كلشو دانلود كنند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريز تو اين سايت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كه كاري نداره بايد فايل ها رو توي gta3.img ريپليس كني و بعد تنظيمات رو توي هندلينگ و carcols و carmods و vehicles انجام بدي .
اين فايلها رو با چي و كجا ريپليس كنم؟
nebula1.txd
nebula2.txd
nebula3.txd
nebula4.txd
اقای دانوش لطفا یه آژیر خوب برای پلیس درست کن و اگه می تونی شیشه جلو روهم کاری کن دیگه سفید نباشه
چشم به روی چشمم.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم فایل دانلود پیکانم:
اینم بدنه اش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم پسورد لینک بدنه (بدنه از من نیست):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکسش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
با img tool و یا ... باید دکمه ADD رو بزنی و بعد اون ها رو بریز داخل GTA3.img و اگر می خواهی به جای خودروی Cheetah یا... rcplac کنی اسم nebula کن Cheetah .
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)