تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 376 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

هیچ کس جواب من رو نداد
    من با برنامه تورنت یه مشکل دارم هر وقت که تورن داره دانولد میکنه برای یه لحظه کارت شبکه (لن) قطع و وصل میشه این باعث دی سی شدن از نت میشه دفعات این کار هم خیلی زیاده و وقتی تورنت رو استوپ میکنم دیگه پیش نمیاد اول از نسخته قدیمی استفاده میکردم نسخه جدید رو نصب کردم یه هفته دیگه اینجوری نشد اما الان یه مدت اینجوریه
    شما از چه برنامه ای استفاده میکنید و همچنین از چه سیستم عاملی... شاید مشکل مربوط به ایرادی در سیستم عاملتون باشه...!

اگه از uTorrent استفاده میکنید، از BitTorrent استفاده کنید بهتره...

کاملا اشتباهه
    ترکرهای عمومی شاید اونطوری بشن ولی ترکرهای خصوصی عمرا
    شما شاید از ترکرهای خصوصی خوبی استفاده نکردین واسه همین به اون نتیجه رسیدین
    من تو ترکرهای خصوصی با 1 سیدر هم سرعتی برابر با رپیدشیر میگیرم و گرفتم
    عوضش با 100 سیدر تو ترکر عمومی نتونستم سرعت 10 بگیرم
    خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن و با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن... ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...

همچنین مشکل بسیار عدیده ای که ما در ایران داریم، اینترنتای با محدودیت حجمی هستش... بسیاری از کاربران واسه فرار از اینترنت لاکپشتی 128 ، به اینترنتای با محدودیت حجمی ولی سرعت بالاتر (512 و یه مگ) پناه میارن که معمولاً ساعات رایگان شبانه دارن...

تقریباً تمام شرکتا، چه به عمد و چه غیر عمد، کاری میکنن که شبا پینگ بالا بره، کیفیت پایین بیاد و ملت نتونن با سرعت بالا دانلود کنن... در نتیجه کامپیوتر جونش بالا میاد با این کیفیت کم، بخواد با سرعت بالا دانلود کنه.......

همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه... نهایت سرعت ما بعضی از صبانتیا هستن که اینترنت محدودشون 2Mbps ـه.....

بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست... ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......

2. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

@Cleeev
    لطفا قبل از پست زدن یه مقدار تحقیق کنید.

4. این کاربر از moxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

شما از چه برنامه ای استفاده میکنید و همچنین از چه سیستم عاملی... شاید مشکل مربوط به ایرادی در سیستم عاملتون باشه...!

اگه از uTorrent استفاده میکنید، از BitTorrent استفاده کنید بهتره...

ممنون از راهنماییت از اخرین نسخه uTorrent قبلم از یه نسخه پایین ترش استفاده میکردم این مشکلو داشتم جدید رو نصب کردم یه هفته مشکل نداشتم اما دباره شروع شد
    xp فایروال خاموش
    البته smart security رو نصب دارم

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

سلام به همگی
    کسی اینجا از سرویس مخابرات استفاده میکنه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    پس تا ایونجایی که من فهمیدم سرویس های vps مشابه همون رپیدباز خودمون هستش اگه اینطور باشه خیلی خوب هست بعد یه سوال ما هر لینکی که خواستیم میتونیم تو سرور اونا مستقیم کنیم دیگه محدود به تورنت نیست که؟
    بعد اگه کسی میخواد این ماه vps بگیره منم شراکتی باهاش بگیرم چون دانشجو هستمو سخته واسم تنهایی بگیرم...
    مرسی

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    کسی اینجا از سرویس مخابرات استفاده میکنه؟
    من نه اما دوستام خیلی تو تهران ناراضین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ocz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با این تنظیمات، شما بسته به پینگتون و شرایط تورنت و تعداد Seeders و Peers ، باید نهایتاً بین 5-10 دقیقه سرعتتون حداقل به 13-14 کیلوبایت برثانیه برسه...

البته در سرعت کم نباید انتظار زیادی از لذت بردن از کار با تورنت رو داشته باشید...! با این تنظیمات هم تا جایی که پهنای باندتون جا داشته باشه خورده میشه درنتیجه سایتا براتون به سختی باز خواهند شد (کلاً کار سنگین دیگه ای با نت نمیتونید بکنید)...!
    باید از فایل tcpip.sys ویرایش شده استفاده کنید.داخل همین تاپیک و گوگل جستجو کنید نسخه ی مناسب سیستم عاملتان از فایل tcpip.sys را پیدا میکند
    اگر از این فایل اصلاح شده استفاده کنید در کمتر از 1 دقیقه utorrent به حداکثر سرعت خود میرسد و نیز براحتی میتوانید ضمن داشتن حداکثر سرعت دانلود, صفحات را نیز براحتی میتوانید باز کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

@Cleeev
    لطفا قبل از پست زدن یه مقدار تحقیق کنید.
    خوب مگه دروغ میگم...؟؟؟ ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن، به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن.... فایلاشون محدوده و نهایتاً گیریم که فایلای خوبیم کاربراشون بفرستن رو شبکه، اولین نفری که دانلود کنه، ب هاسم خودش پخش میکنه توی ترکرا و سایتای عمومی و خیلیا کارشون همینه واسه ری*دن به هیکل صاحاب ترکر و سایتم که شده، یه ذره پول میدن کاربرشون میشن بعدش فایلاشونو کش میرن و میریزن رو شبکه های عمومی.........

چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......

سلام
    پس تا ایونجایی که من فهمیدم سرویس های vps مشابه همون رپیدباز خودمون هستش اگه اینطور باشه خیلی خوب هست بعد یه سوال ما هر لینکی که خواستیم میتونیم تو سرور اونا مستقیم کنیم دیگه محدود به تورنت نیست که؟
    بعد اگه کسی میخواد این ماه vps بگیره منم شراکتی باهاش بگیرم چون دانشجو هستمو سخته واسم تنهایی بگیرم...
    مرسی
    بله شبیه همون رپیدبازه و میشه با نصب RapidLeech و اگه ویندوز باشه، دانلود مستقیم با IDM و غیره، دانلود کرد... ولی توجه داشته باشید که رپیدباز با توجه به اینکه از همه سایتا با اکانت دانلود میکنه، سرعتش خیلی بالاس ولی تورنتش زیاد خوب نیست... در هر صورت اگه قصدتون بیشتر کار کردن با سایتایی مثل رپیدشیره، رپید باز براتون بهتره...

واسه تورنتم، رپیدباز عالی نیست ولی قابل تحمله...

در هر حال خودتون میدونید...

باید از فایل tcpip.sys ویرایش شده استفاده کنید.داخل همین تاپیک و گوگل جستجو کنید نسخه ی مناسب سیستم عاملتان از فایل tcpip.sys را پیدا میکند
    اگر از این فایل اصلاح شده استفاده کنید در کمتر از 1 دقیقه utorrent به حداکثر سرعت خود میرسد و نیز براحتی میتوانید ضمن داشتن حداکثر سرعت دانلود, صفحات را نیز براحتی میتوانید باز کنید
    بله اینم صحیحه (البته توی ویندوز 7 کاربردش کمتره) ولی در کل این برنامه خیلی راحت و ساده این کار رو انجام میده :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه از ADSL استفاده میکنید کنار PPPoE DSL رو تیک بزنید و بعد تعیین سرعت، Optimal Settings رو از پایین تیک بزنید و بعدشم Apply....

Last edited by Cleeev; 14-06-2010 at 23:09.

11. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه moxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نمی دونم شما چه اصراری دارین حرف های خودتونو به عنوان fact ارائه کنین. بعید میدونم شما به سیستم های توزیع در اینترنت آشنا باشین و با ترکرهای خصوصی زیاد کار کرده باشین، همونطور که برای یه بنده خدا گفتین:
    هر چیزی که واسه دانلود تو اینترنت میبینید از این شبکه ها پخش میشن...
    یکم راجع به the scene تحقیق کنین.

و در ضمن یه بروزرسانی در اطلاعتتون انجام بدین و وضعیت ویدئو ترافیکم تو اینترنت بررسی کنین:
    بیش از 60 درصد ترافیک اینترنت مربوط به شبکه های تورنت و دیگر شبکه های نظری به نظری (Peer-to-Peer یا P2P) هستش...
    میرسیم به پست (های) شما:
    خوب خودتون میگید ترکرای خصوصی... ترکرای خصوصی خوب، پولی هستن
    ترکرا و سایتای وابسته ـشون که خصوصی و اکثراً پولی هستن،
    دقیقا با این دو تا جمله 95 درصد ترکرهای خصوصی عالی رو زیر سوال بردی. اگه مشکل در پیدا کردن و عضو شدن توی ترکرهای خصوصی دارین بهتره دنبال راهش بگردین. البته امیدوارم منظورتون یه مفاهیمی مثل donate نباشه.

چیزی به نام خصوصی در تورنت نمیتونه زیاد پیشرفت کنه......
    از بحث ساده مثل سرعت و content که بگذریم...ترکرهای خصوصی اینقدر پیشرفته هستن که از مفاهیمی مثل اشتراک گذاری فایل به اشتراک گذاری عقاید و همفکری جهت کمک به دیگران افتادن. خیلی از ترکرهای خصوصی تو پروژه هائی مثل f@h حضور فعال دارن. اتفاقا در آینده که بحث های نظارت بر شبکه های اشتراک گذاری سفت و سخت تر میشه. این شبکه های خصوصی شانس بیشتری برای بقا دارن.

با سروراشون، تورنتاشونو پشتیبانی میکنن...
    اکثرا اینطوری نیست. تا حالا به معنی این disclaimer توجه کردین:
    None of the files shown here are actually hosted on this server. The links are provided solely by this site's users. The administrator of this site cannot be held responsible for what its users post, or any other actions of its users. You may not use this site to distribute or download any material when you do not have the legal rights to do so. It is your own responsibility to adhere to these terms.
    ترکرای خصوصی مجانی معمولاً تفاوتی با ترکرای عمومی ندارن و سروری واسه پشتیبانی ندارن و شما شانس بیارید seeder و peer ـهای خوب به پستتون بخورن...
    پس ما همیشه روی شانسیم. : دی من برای ملموس شدن موضوع یه مثال میزنم: ipt یه ترکر خصوصی بزرگه با حدود 100k عضو و تورنت. عضویت توش راحته..سید بک هم سادست بعلاوه سیستم bounus ش میتونه کمک خوبی در مورد ratio باشه.. یه موقع موضوع پیدا کردن یه آلبوم کمیابه که مثلا فقط تو pb پیدا میشه، اره اونوقت چاره ای نیست که از یه ترکر عمومی استفاده کنی ولی من واقعا متوجه نمیشم آدم هائی که کل ترافیکشون به دانلود 0day میگذره چه اصراری دارن که از ترکر عمومی با اون امنیت پائین و سرعت نامناسب و pretimes زیاد استفاده کنن، واقعا خسته نشدین از بس دنبال تورنتی گشتین که فیک نباشه، سیدر داشته باشه، ویروس نداشته باشه و کامنت داشته باشه تا یکی گفته باشه thx تا شما خیالت راحت بشه که این همون تورنتیه که دنبالشی و... گشتین؟
    همچنین، به حال سرعت داخل ایران، ترکر خصوصی و عمومی فرقی نمیکنه
    بین ترکرای عمومی و خصوصی واسه ما تفاوت خاصی نیست...
    :|
    ترکرای خصوصیم به جز یکی دو تا سایت، همه ناقصن، کاربران کمی دارن، سرعتشون کمه، فایلاشون کمه و خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
    یه مثنوی در مورد این جملت میتونم بنویسم...

کاربران کمی دارن
    البته نمیدونم شما به چه عددی میگین کم (100k ؟) ولی در نهایت این عیب نیست بلکه برای اینطور شبکه ها میتونه یه مزیت به حساب بیاد.
    سرعتشون کمه،
    واقعا؟

لینک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا ما اندر خم 3-4 مگ موندیم :|

فایلاشون کمه
    شاید یه دلیلش این باشه که کلاس uploader اهمیت زیادی داره هر کسی از راه برسه نمیتونه uploader بشه.

خیلیاشون حتی از ترکرای عمومی کپی میکنن اسم خودشونو میندازن تهش.......
    خوشحال میشم یه چند نمونه مثال بزنی. اگه بحث سر 0day ـه که منبعش مشخصه. در غیر اینصورت میمونه گروه های ریلیز p2p که در قالب تورنت ریلیز میکنن که با یه تحقیق میشه فهمید بیشتر تو قالب ترکرهای خصوصی سازماندهی شدن یا عمومی. (برای تحقیق: E****، HDBits)

به خاطر همین ایجاد محدودیت در دنیای آزاد تورنت و بعضاً پولی بودن امکانات خوبشون، مردم کمتر سمتشون میرن....
    اینقدر متقاضی برای عضویت بالا هست که یه دعوتنامه یه ترکر کمیاب بالای 100 دلار قیمت پیدا میکنه. اصلا این معامله و تبادل دعوتنامه یه پدیده فراگیره. (البته قبول دارم که از هدف اصلی عضویت دور شده.)

.....
    ...
    ..
    .

13. 3 کاربر از moxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

من سرعتم خیلی پایین بود
    الان connection هامو کم کردم فعلا عالی شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •