كسي مپ رو براي دانلود نداره ؟؟؟
من 6.49 بي رو دارم !!!
در ضمن من فك ميكنم كه اين مپ يعني 6.49 (خالي) يه مپ فان هست و براي بازي واقعي و مسابقات نيست !!! مثل 6.50 كه بجاي 3 تا لاين 5 تا لاين داره !!!
كسي مپ رو براي دانلود نداره ؟؟؟
من 6.49 بي رو دارم !!!
در ضمن من فك ميكنم كه اين مپ يعني 6.49 (خالي) يه مپ فان هست و براي بازي واقعي و مسابقات نيست !!! مثل 6.50 كه بجاي 3 تا لاين 5 تا لاين داره !!!
Last edited by R@R#M@N; 11-11-2007 at 16:04.
اقا یه تصویر از اونجایی که باید بریم (همون دایره سبزه) تا تلپورت شیم را بذارید تا ما هم بفهمیم . من همه ی مپو گشتم ولی پیدا نکردم
بالا ترین قسمت نقشه سمت چپ یعنی کلید بالا و چپ رو با هم نگه داری پیدا میکنی.
اگه مپ روشن نبود بنویس Iseedeadpeople البته این رمز توی Single کار میکند.
بازم دایره هه نبود ببینم شما از چه مپی استفاده می کنین؟ از کدوم سایت گرفتین؟
بابا کمک کنید دیگه
امروز با 4 تا از دوستام که هممونم تازه وارکرافتو یاد گرفتیم رفتیم یه گیم نت دیگه بازی کنیم
ما 5 نفر بودیم انا 3 نفر بازی رو ما بردیم ولی اخرای بازی تو بیس ما هیچی نمونده بود
حالا کاری ندارم بعد بازی کلی به همون خندیدن به خاطر ایتمای بدرد نخوری که درست کرده بودیم
واقا هم خنده داره .
کمک کنید
اقا شما دارین در مورد dota allstarحرف میزنین؟اگه این طوری که باشه که شما میگین dota تبدیل به یکی از inbalance ترین مپ ها میشه که باید بوسش کرد و گذاشتش کنار.
دوست عزیز اینی که شما میگید فقط تو مپ 49 خالی هستش و تو 49b نیست پس به درد نمیخوره چون مثلا اگه تو
50 هم نباشه معلوم میشه که اشتباه کردن یه همچین چیزی تو مپ گزاشتن و سریع برش داشتن پس چون دیگه
تو مپ های بعدی نیست نمیشه برای Game Net یا مسابقات استفاده کرد به خاطر اینکه اونجا همیشه اخرین ورژن
استفاده میشه
جناب جان کوپر از این به بعد اگه فایلی رو خواستید اپلود کنید خواهش میکنم تو RapidShare نکنید چون پدر ادم در میاد
برای دانلود کردن به صورت Free هی میگه 64Minutes wait -20Minutes پدر ادمو در میاره میتونید تو سرور خود سایت
اپلود کنید همون Uploadbazar یا یه سایت که دانلود Free نامحدود داشته باشه![]()
![]()
دوست من.
منم گفتم تو مپ 49 خالی .
تو مپ 49b نداره.
برای مسابقات هم از مپهای بتا استفاده میشه همون 49b.
این مپ 49 هم برای سر گرمی هست.
راستی فقط هم با چیت میشه زدش.یعنی whos your daddy (فاصله نداره)
قبل از این مپ 29 و 39 هم دارای معما برای frog بود.
تو مسابقات هم از مپ 49b استفاده میشه.که اینو نداره.
یکی از دوستان سوال کرد که ماجرای frog ها چی هست منم گفتم.
این مپ و این frog ها هم برای این هست که اگه حوصلت سر رفت بری frog بزتی.
همین.
کاملا درسته .یه مپ fun هست.fun هم نمیشه بهش گفت.میشه گفت یه مپ برای گذروندن وقت هست که بری frog بزنی .همین.
تو مسابقات هم از مپی که b داشته باشه (یا همون بتا باشه)استفاده میشه.
جایی که باید مپ یا هر چیز دیگه رو اپ کرد رو اگه میشه بگید تا من اونجا اپ کنم.تا بتونم هم مپ رو بزارم هم عکس جاهای frog هارو.
ممنون.
Last edited by toliveistodie; 12-11-2007 at 15:15.
میتونی از این سایت استفاده کنی که مال خود P30world هستش:
Www.UploadBazar.Com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)