تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 400 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 3997

نام تاپيک: نقد و بررسی مودم جدید TF-i60 (4.5G) ایرانسل

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

- مقایسه دو مودم FD-M60 و TF-I60 ایرانسل در مکان یکسان -

مودم TF-I60 (آنلاک نشده ، فریمور 196) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مودم FD-M60 (آنلاک شده ، فریمور 21.182 ، Web UI ایرانسل) :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برداشت خودم از نتایج اینه که مودم i60 ، یا تجمیع رو انجام میده دیفالت (و LTE Watch هم صرفا در ظاهر عوض میکنه باند ها رو ! عملا تغییری رخ نمیده) ، یا اون قدر عملکردش خوبه در فرکانس های 1800 و 2600 ، که از تجمیع این دو تا باند تو مودم m60 هم بهتر عمل میکنه .
    واقعا عجیبه

از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت تمام کمک هاشون در این مدت تشکر میکنم . با این که خیلی سوال پرسیدم ازشون ، ولی به همشون بدون منت پاسخ کامل دادن ...
    Last edited by mobile-1199; 25-02-2019 at 02:00.

2. 3 کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

خروجی لاگ نصب درایور

02/25/19 0006 devsetup64: Error : This Driver's Version is lower than the PC has installed.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین فرقی میکنه . اموزش این برنامه تو اینترنت هست میتونی طرز کار باهاش رو یاد بگیری و راحت از طریق گزینه بازگردانی درایوها استفاده کنی .
    اصل برنامه سالم هم در سافت 98 هست میتونی از اونجا دانلود کنی همین نسخه که گفتم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by saber73; 25-02-2019 at 02:03.

4. 3 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- مقایسه دو مودم FD-M60 و TF-I60 ایرانسل در مکان یکسان -

مودم TF-I60 (آنلاک نشده ، فریمور 196) :

مودم FD-M60 (آنلاک شده ، فریمور 21.182 ، Web UI ایرانسل) :

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برداشت خودم از نتایج اینه که مودم i60 ، یا تجمیع رو انجام میده دیفالت (و LTE Watch هم صرفا در ظاهر عوض میکنه باند ها رو ! عملا تغییری رخ نمیده) ، یا اون قدر عملکردش خوبه در فرکانس های 1800 و 2600 ، که از تجمیع این دو تا باند تو مودم m60 هم بهتر عمل میکنه .
    واقعا عجیبه

از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز بابت تمام کمک هاشون در این مدت تشکر میکنم . با این که خیلی سوال پرسیدم ازشون ، ولی به همشون بدون منت پاسخ کامل دادن ...
    منم همین نظر رو دارم و خودم از عملکرد این مودم در تعجب هستم . حتی دوستان با b525 هم مقایسه کردن کم نیاورد و دقیقا همون سرعت حالات پلاس b525 رو گرفت .

6. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین فرقی میکنه . اموزش این برنامه تو اینترنت هست میتونی طرز کار باهاش رو یاد بگیری و راحت از طریق گزینه بازگردانی درایوها استفاده کنی .
    اصل برنامه سالم هم در سافت 98 هست میتونی از اونجا دانلود کنی همین نسخه که گفتم :

با سلام

بک اپ شما هم ریختم ولی جواب نداد.

روی سون 64 هم دیوایس ناشناخته میزنه. میرم روی xp تست میکنم اگه نشد احتمال زیاد مشکل از کابل باید باشه. نظر شما چیه؟

8. این کاربر از momi133 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

من تو لاک 196 ایرانسل 7و8 مگا تو دانلود منجر دان می کنم اگر انلاک کنی از اپراتور مربوطه افت سرعت میگیری من تجربه دوستم به من داد
    مطلقا از انلاک مودم tf-i60 صرف نظر کنید

- - - Updated - - -

من تو لاک 196 ایرانسل 7و8 مگا تو دانلود منجر دان می کنم اگر انلاک کنی از اپراتور مربوطه افت سرعت میگیری من تجربه دوستم به من داد

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

10. این کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

من سبکه fdd ایرانسل ۱۰۰ مگ سرعت گزفتم td تا ۷۰ مگ مشکل خاصی نداشنم

12. این کاربر از mirsina1979 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

لطفا از درج اخبار کذب و نتیجه ای که خودتون فقط گرفتید جدا خودداری نمایید . با آنلاک مودم هیچ تغییری از نظر سرعت یا هر چیز دیگر در مودم به وجود نمیاید . صرفا قسمت مربوط به درخواست کد آنلاک ریست شده و به وضعیت غیر لاک درمیاید و 100 البته مودم شما رو به یک مودم نسخه جهانی هواوی که از اول لاک نیستند تبدیل میکند و مورد دوم اینکه نسخه اصلی هر سه اپراتور های وب و ایرانسل و مبین نت هم در انجمن وجود دارد و به هیچ عنوان هم دستکاری نشده اند و میتوانید با این فریمورها دقیقا مودم رو به حالت اول اون تبدیل کنید و از همون امکانات و همون شبکه و همون ظاهر هم استفاده نمایید گفته شما زمانی صدق میکند که مودم مربوط به یک منطقه دیگری از جهان باشد و مختص یک اپراتور و یک کشوری باشد و فرکانس های مودم برای اون کشور راه اندازی و بهینه شده است و حتی با آنلاک و تغییر فریمور هم امکان دارد با شبکه های کشور شما ناسازگار باشد . دقیقا مثل این گوشی های شیائومی که در بیشتر مدل ها با شبکه های اینترنت کشور ما همخوانی ندارند و علت این موضوع ساخته شده و بهینه شدن این گوشی ها برای بازاری دیگر و کشورهایی دیگر هست و نه کشور ما .

14. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام

بک اپ شما هم ریختم ولی جواب نداد.

روی سون 64 هم دیوایس ناشناخته میزنه. میرم روی xp تست میکنم اگه نشد احتمال زیاد مشکل از کابل باید باشه. نظر شما چیه؟
    مورد شما واقعا یک مورد نادر هست و تا الان هم باید حل میشد . حتما ویندوز 7 نسخه 64 نصب کنید و ویندوز هم جدید باشه . راهی دیگر اصلا به ذهنم نمیاد . بیشتر دوستان با اموزش ها و راهنمایی ها راحت و حداقل برای بار دوم توانسته اند کار خودشون رو راه بیندازن . موفق باشید .

داره خودمونی میشه mobile-1199's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

- تست سرعت در دو حالت CA و MIMO 4*4 -

(با سیم کارت TD-LTE و باند 42 تست شده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------

اقا دو تا مساله پیش اومد الان

اول این که چه روی fdd و چه روی td ، ابدا 4G+ داخل کنترل پنل ظاهر نمیشه ! این طور که دوستان میگفتن با سیم td-lte ، تو مودم 4G+ نشون داده میشد ...

مورد دوم این که تفاوت mimo 4*4 و ca تو چیه ؟ کدومشون بهتر عمل میکنه ؟ اصلا تو دکل های ما ساپورت میشه ؟! چون با تستی که من گرفتم ، نتیجه خیلی متفاوت نبود !

----------- ویرایش -----------

الان یه مطلب جالب رو متوجه شدم . وقتی مودم تازه به شبکه td وصل میشه ، به شبکه ای وصل میشه که sinr ـش 6 ـه ولی خب سرعت بالای 4 مگ به من میده !!!

بعد کمتر از یک دقیقه ، به شبکه دیگه ای با همون مقدار RSRP و RSSI متصل میشه ، ولی SINR میره دور و بر 11-13 . حالا مشکل این جاست که روی این شبکه ، سرعتی که میگیرم نهایت 1.5 مگه !!!!

قضیه چیه اقا ؟ دیده بودم از یه باند بندازن به یه باند دیگه ، ولی این جوریشو ندیده بودم .
    Last edited by mobile-1199; 26-02-2019 at 02:56.

17. این کاربر از mobile-1199 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

- تست سرعت در دو حالت CA و MIMO 4*4 -

(با سیم کارت TD-LTE و باند 42 تست شده)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

------------------------------------------------------------------------------------

اقا دو تا مساله پیش اومد الان

اول این که چه روی fdd و چه روی td ، ابدا 4G+ داخل کنترل پنل ظاهر نمیشه ! این طور که دوستان میگفتن با سیم td-lte ، تو مودم 4G+ نشون داده میشد ...

مورد دوم این که تفاوت mimo 4*4 و ca تو چیه ؟ کدومشون بهتر عمل میکنه ؟ اصلا تو دکل های ما ساپورت میشه ؟! چون با تستی که من گرفتم ، نتیجه خیلی متفاوت نبود !

----------- ویرایش -----------

الان یه مطلب جالب رو متوجه شدم . وقتی مودم تازه به شبکه td وصل میشه ، به شبکه ای وصل میشه که sinr ـش 6 ـه ولی خب سرعت بالای 4 مگ به من میده !!!

بعد کمتر از یک دقیقه ، به شبکه دیگه ای با همون مقدار RSRP و RSSI متصل میشه ، ولی SINR میره دور و بر 11-13 . حالا مشکل این جاست که روی این شبکه ، سرعتی که میگیرم نهایت 1.5 مگه !!!!

قضیه چیه اقا ؟ دیده بودم از یه باند بندازن به یه باند دیگه ، ولی این جوریشو ندیده بودم .
    چرا با فریمور 196 علامت + رو شبکه tdd ظاهر میشه و دوستان خیلی فیلم و عکس از این موضوع فرستادن احتمالا منطقه شما و دکل های منطقه شما تجهیز نشدن . از نظر mimo4 فکر کنم راه اندازی نشده و برا همین با تغییر ca به mimo4 تغییری حاصل نمیشود .

19. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •