این نمونه یه کمپانی تو نیوزلند که فایبر اکتیو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمونه یه کمپانی تو نیوزلند که فایبر اکتیو میده :
فقط با داد و بیداد شاید کارت حل بشه
کشوری داریم، میان فیبر میکشن، کافو نوری میکنن بعد حاضر به گرفتن مشتری نیستن!!!
یعنی فقط دستور اومده فیبر کن دیگه به بقیش کار ندارن این که میگن مخابرات ظاهرا خصوصیه ولی باطنا دولتی همین! طرف میدونه مشتری باید بگیره پول دربیاره بس به پول مفت دولتی عادت کردن حاضر نیستن پروژه ای که انجام دادنو به دست مشتری نهایی برسونن!
واقعا زوره که حالا هیچ نتی هم نشه گرفت!
باید رید به سر و کله این مملکت واقعا این همه ادعا و دروغ روانیم کرده
عجب
چه نوسان عجیبی داره موقغ تست، تک کانکشن خارج هم که تو باقالی، البته با testmy.net بهتر بود
پایین ترین پینگی که تو بازی genshin impact گرفتم با adsl روی حالت fast 83 84 اینا بود، الان که با فیبر رفتم اول با 70 اومد الانم روی همون بین 70 تا 75 هست که در کل چیزی حدود 10 تا 15 تا اختلاف هست
اینم یک تست آخر که وای فای مودم هواوی رو قطع کردم و از مودم vr900 استفاده می کنم و با گوشی تست گرفتم
150 گیگ پیشگامان هم بوسیدم گذاشتم کنار برا خودشون باشه.
Last edited by farshad_scientist; 12-10-2020 at 14:39.
دلیلش انحصاره اگه تو یک فعالیت اقتصادی رقابت وجود داشته باشه مشتری حرف اول و آخر رو میزنه البته طبق گزارش دوستان برخورد با مشتری در بعضی مراکز مخابراتی هم خوبه و کار راه بنداز هستن خوب بعضیام کاریشون نميشه کرد عقده های روانی و سادیستی دارن بهتره اول یه تست روانشناسی در موقع استخدام گرفته بشه و این حضرات بجای پشت میزها راهی دفاتر روانشناس و روانپزشک و در صورت لزوم آسایشگاههای روانی بشن
اخه یعنی چی بخدا دیونه شدم ۴ ماهه نت ندارم ده روز دیگ دارم میرم خدمت سسخلیتم سوخت تو اتاق یه فیلم نتونستم ببینم زورمم میاد پول بدم هم مودم td بگیرم هم پول بسته های صرف نداشتتشو 69 تومن میدادم 185 گیگ کامل جواب میداد
با نت fdd ک وصل میشم ویندوز یهو ۲ گیگ نت ب فنا میده بسته ب فاک میره بخدا الان ماهی دارم 170 تومن پول 70 گیگ نت میدم
نت td هم پوشش بیرون از خونه اش خوبه داخلی ترکیده! خیلی نوسان داره نمیخوام هزینه هارو برای نت td بیخود کنم میخواستم یه جا پول ftth بدم
چهارتا گوساله رو انداختن تو ی طویله و بروشور ftth vdsl و ... الاق تا 200 متری خونه fttc اوردین یه فیبر کشیدن انداختن تو ی علمک این حرفارو داره؟
دوستان اونایی ک امار دارن متری چن در میاد از کافو بخوان فیبر بکشن تا در خونه بگم اونم خودم میدم بیان انجام بدن؟
تو سایت xdsl بی پدرترشون بقیه پیش شماره هارو زده مخابرات
خط منم زده
در حال حاضر، به دليل نوسازي شبکه، امکان ارائه اينترنت پهن باند ثابت بر روي شماره تلفن اعلامي نمي باشد
Last edited by MMDFullHD; 12-10-2020 at 14:07.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای من فکر می کنم این رو کشیدن یک چیزی حدود 400 متر که اگر حساب کنیم میشه 2600 ولی 2 کور هم هست که ارزون تر هست و اینکه پیمان کاری که میخواست با پول برام بکشه هم گفت 2 تومن ازت میگیرم و بقیش هم چیزی حدود 500 میزنم پای مخابرات، و در آخر سراغ اینا نرید که دزدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می خواست کابل رو متری 30 تومن با من حساب کنه 12 کور.
سایتی سراغ داری پیمانکار داشته باشه این سایتا آخه سیم میفروشن فقط. پیمانکار مخابرات محل هم به من 2 کور متری 10 قیمت داده بعدش؛ اینکه پیمانکار خصوصی بیاری از کجا میفهمه به کجای FAT بزنه؟
با رییس مخابرات اگر صحبت کردی به نتیجه نرسیدی اینکارو کن چون بخواد رایگان برات میکشه و سایت هم زیاد هست ولی چون زده بودن تو سایت خیلی جاهای بزرگی رو فیبرکردن بیخیالشون شدم
همینی که میگم دزد هست هم ۲ کور رو متری ۱۰ میگیره، باید بی سواد باشه که دیگه ندونه، جای خالی داشته باشه وصل می کنه سریع کابل رو میکشه، بعد حالا می تونم شماره کسی که برای من فیبر کشید و ۲ نفر دیگه هم جز اونا رو بهت بدم حالا فردا با همین tehranftth هم صحبت کن که ازت یک عکس از fat میخوان و فاصله رو سوال می کنن که حدوددی میگی.
تشکر اما در این پنل که هیچ جا خبر از قبض نیست .هیچ جا.سرویس پس پرداخت.به 2020 ام زنگ میزنم میگه قبضی نیست
والا این منم نمیدونم قضیش چیه مال خود منم پس پرداخت هست و فقط میدونم آخر هر ماه باید پول بدم، چون چیزی پیدا نکردم تو پنل، این به ذهنم رسید که شماره فیبر(نام کاربری) رو بزنم عین قبض تلفن استعلام بگیرم با استفاده از برنامه هایی از قبیل همراه کارت و آپ و بانک ها
ولی در کل باید یک اس ام اسی چیزی بیاد بگه روش پرداخت رو
متاسفانه تجربه ندارم اگر دوستانی که سرویس پس پرداخت دارن جواب این دوستمون رو بدن ممنون.
Last edited by farshad_scientist; 12-10-2020 at 18:21.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)