تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 827 اولاول ... 196246286292293294295296297298299300306346396796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بازي فينلا جام حذفي معلوم نيست كي انجام بشه

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ضمنا قراره طرفداران حزب نئو نازی در شهری که اقامت گاه تیم ملی ایران در بازیهای جام جهانی است,به پاس علاقه ی وافر ایران به هیتلر,به طرفداری از ایرانیان دست به تظاهرات بزنند.(به نقل از بی بی سی)

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ضمنا قراره طرفداران حزب نئو نازی در شهری که اقامت گاه تیم ملی ایران در بازیهای جام جهانی است,به پاس علاقه ی وافر ایران به هیتلر,به طرفداری از ایرانیان دست به تظاهرات بزنند.(به نقل از بی بی سی)
    راست ميگي؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط behroooz
    راست ميگي؟
    اره.بیشتر نگرانی های جهانی هم از اینه.بی بی سی گفته بود که سایت حزب نئو نازی المان شدیدا طرفداری خود را از ایرانیان بابت سخنان رئیس جمهور ایران در مورد holocaust اعلام کرده.و گفته اند که به منظور نشان دادن حمایت خود از ایران در شهری که قراره تیم ملی ایران اقامت داشته باشه دست به راهپیمائی و تظاهرات بزنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

بازي فينال جام حذفي در روز يكشنبه 31 ارديبهشت ساعت 16 برگزار ميشود در مشهد اگر باز عقب جلو نشود

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض شوکه شدن بازيکن ۱۷ ساله تيم ملی انگلستان

به دنبال اعلام فهرست بازيکنان تيم ملی فوتبال انگلستان توسط سون گوران اريکسون سرمربی تيم ملی اين کشور و آمدن نام تئو ولکات بازيکن ۱۷ ساله آرسنال که از زمان پيوستن به آرسنال در ماه ژانويه برای اين تيم به ميدان نرفته است، هواداران تيم ملی شگفت زده شدند.

ولکات که خود از شنيدن اين خبر هيجان زده شده بود، گفت:

از خواب که بيدار شدم، پدرم اين خبر را به من داد و شوکه شدم.

ولکات هنوز از حالت شوکه کاملا بيرون نيامده است

باورم نمی شد، به پدرم گفتم که شوخی می کنی، اما نگاه جدی پدرم باعث شد که باور کنم.

بعد تلويزيون را تماشا کردم و ديدم که اين خبر همه جا هست.

حال عجيبی داشتم و برای اينکه کمی از اين فشاری که رويم هست، کم شود، تلويزيون را خاموش کردم و با پدرم مشغول بازی کامپيوتری فوتبال جام جهانی شدم که در نهايت پدرم هم برد.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

امشب فينل جام يوفاست از دست نديددش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض زورگویی فدراسیون فوتبال

این برای چندمین بار است که فدراسیون فوتبال به جای پاسخگویی درست ومنطقی در مقابل دوربین های تلویزیون به طفره رفتن و متهم کردن دیگران متوسل میشه .در واقع اینها تحمل شنیدن انتقاد روندارن ووقتی در مقابل اشتباهاتی که مرتکب شدن کم میارن حتی به دعوای لفظی در مقابل مردم میپردازن .در برنامه نود این هفته شاهد بودیم در مقابل حرف های فردوسی پور و هان چطوری به مغالطه پرداختن وخیلی راحت میگویند خوب بازیکنان ملی پوش اگر برای جام جهانی محروم میشن در فینال حذفی بازی نکنن .آخه این حرف زورنیست.بعدمیگن هان به فکر تیم ملی نیست و به فکرخودشه خوب مسلمه که هرمربی به فکر موفقیت خودشه چون موفقیت تیمش هم هست ولی چرا فدراسیو ن با بی برنامگی خودش به جای اینکه تقصیرروقبول کنه همش دیگران رو متهم میکنه .آقای دادکان ،آقای غیاثی از کمیته داوران فدراسیون بارها به زورگویی پرداخته اتد وتا اخر هم بر سراشتباهاتشون مصر موندن .
    تعجب من از این است که چرا هیج مقام کشوری جواب این اقایان زورگو رو نمیدن و با اونها برخورد نمیکنن ؟
    فقط ادعا میکنن که چون تیم ملی به جام جهانی رفته کار بزرگ فدراسیون بوده در صورتی که این دوره راحتترین دوره راهیابی تیم ملی به جام جهانی بوده .
    حالا کاری ندارم شاید اصلا معدن چی وکاظمیان در حد تیم ملی هم نباشند ومطمئن هستم اصلا در لیست برانکو جایی ندارن ولی دارن در حقشون ظلم میکنن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران-شهرك غرب

پيش فرض

برو بچ فدراسيون فوتبال اعلام كرد باز ي باز رفت وبرگشت است

آخر فروم باز Mani_Borna's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض مصاحبه خبرگزاري رويترز با سرمربي تيم ملي فوتبال ايران

خبرگزاري رويترز روز پنجشنبه از شهر اشپيتز سوييس گزارش داد: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران اطمينان دارد كه در طول مسابقات ماه آينده جام جهاني آلمان، سياست باعث نخواهد شد تا حواس تيم وي منحرف شود.

برانكو ايوانكوويچ سرمربي كروات ايران، در گفت و گو با رويترز در يك اردوي تمريني در سويس گفت كه وي بازيكنانش را از پاسخ دادن به سوالات سياسي منع نخواهد كرد ولي از آنان انتظار دارد تمام حواس خود را بر روي مسابقات مرحله نهايي جام جهاني كه از نهم ژوئن آغاز مي‌شود متمركز كنند.

وي اظهار داشت :" بديهي است كه افرادي مي‌توانند در مورد هر چيز از بازيكنان سوال كنند -- ما محدوديتي نداريم -- ولي من ترجيح مي‌دهم كه اين افراد بين ورزش و سياست ديوار آشكاري ايجاد كنند."
    برانكو گفت :" البته براي بازيكنان سخت است تا از آنچه كه در ايران جريان دارد به طور كامل ببرند ولي ما يك تيم جوان و با انگيزه داريم كه مرا متقاعد كرده است كه تنها به فوتبال فكر خواهد كرد."
    وي اميدوار است بتواند حداقل ايران را به دور دوم مسابقات برساند.

ايران در گروه چهار دركنار پرتغال نايب قهرمان يورو ‪،۲۰۰۴‬مكزيك و تيم تازه وارد آنگولا قرار دارد.

سرمربي تيم فوتبال ايران گفت: "من قبلا كه با تيم كرواسي كار مي‌كردم، تحت تاثير تيم ايران كه به جام جهاني ‪۱۹۹۸‬رسيده بود قرار گرفتم ولي به عقيده من اين تيم حتي قويتر از آن تيم است -- بويژه به دليل انتظارات بين‌المللي كه در مورد تعدادي از بازيكنان فعلي ما وجود دارد ." ايوانكوويچ و تيم وي كه در حال حاضر در همان هتل سوييس اقامت دارد كه آلمان از آن به عنوان سكوي پرتاب خود براي فتح جام جهاني ‪۱۹۵۴‬استفاده كرد، مجبورند كه بدون بسياري از بازيكنان ارشد خود تمرين كنند.

علي كريمي ، مهدي مهدوي كيا، وحيد هاشميان و فريدون زندي به اضافه رحمان رضايي مدافع مسينا در ايتاليا در تاريخ بيستم ماه مه در تهران به تيم خواهند پيوست.

ايوانكوويچ كه بايد تا پانزدهم ماه مه تيم خود را معرفي كند، سه ديدار دوستانه در برابر تيمهاي ليگ پايين سوييس براي كمك به تصميم‌گيري در مورد تيم تدارك ديده است.

يكي از ديدارها سه شنبه شب با اضطراب تمام شد چرا كه ايران به دو گل ديرهنگام نياز پيدا كرد تا بتواند به يك پيروزي دو بريك بر تيم آماتور ليس دست يابد.

ايوانكوويچ گفت: "ما بازيكنان جوان زيادي داريم و بسياري از آنان مضطرب هستند چرا كه هنوز نمي‌دانند در تيم جام جهاني خواهند بود يا نه؟" وي افزود: "به هرحال خوب است كه به بازيكنان ياد آوري شود كه ديگر بازيهاي آساني در پيش نداريم. هركس خوب مي‌داند كه چگونه تيم خود را سازماندهي كند."

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •