سلام دوستان یه سوال کمی بی ربط
من اگه بخوام این عکس بدم برام پرینت کنن (رنگاش کامل شفاف چاپ بشه) قیمتش چقدر میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان یه سوال کمی بی ربط
من اگه بخوام این عکس بدم برام پرینت کنن (رنگاش کامل شفاف چاپ بشه) قیمتش چقدر میشه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما رو گرفتي استاد؟
تو سيستم پيكاپ براي اينكه هميشه پيكاپ نچرخه يه سيستم مغناطيسي هست كه مياد جلوي چرخدنده رو ميگيره تا بيخود دور نخوره تنها زماني كه لازمه بهش اجازه چرخش رو مي ده از اين مي تونه باشه.
---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:33 PM ----------
اگه نزديك من بودي كه برات رايگان چاپ مي كردم.
ديگه نهايتش بخواد ازت بگيره 1000 تومن.
1000 تومن چه خبره من فکر کردم زیر 500 میگیره حتی با رنگ CMYK ؟
آخه من تو كار تعميرات پرينترم ايني كه گفتم رو قيمت اينجاش بود كه معمولا اينقدر ميگيرن براي پرينت رنگي.
خودم هم بيرون كه نميدم فقط پول برگه مي دم!!!
اگه تيراژ بالا مي خواي كه خيلي خيلي كمتر در مياد با بهترين كيفيت 5000 تاش رو حدود 100 هزار تومان قيمت دارم.
دوستان عزيز سلام. ميشه گفت من سوال ندارم فقط از دوستان عزيزم كه تو كار تعميرات هستن ميخوام ببينم كسي هد اوراقي dfx9000 نداره. يا كسي رو نميشناسه داشته باشه.
بین چهار کاره hp وcanon کدوم را پیشنهاد میکنید -فقط دارای شرایط زیز باشد
1-صفحه اسکن تخت
2-درام و تونر ارزون باشه
3-گوشی تلفن
4- قابلیت چاپ روی مقوا ولیبل
5-شکبه lan
6-سینی مجزا برای دو مدل کاغذ-برای فاکس جدا باشه-برای پرینت جدا باشه
من سه مدل hp :hp1212 nf-hp1319f-hp1522nf
4 مدل هم کنون هست :
4340d-4350d-4370d-4380d
خواهشن کمکم کنید کدوم مدل راانتخاب کنم -هر کی یک چیزی میگه
دوست عزيز بين اين مدل ها بدون شك و ترديد 1522nf اچ پي رو بگير. من تا حالا چندين مدل از اين پرينتر رو نصب كردم و فروختم. دستگاه فوق العاده اي هست. به راحتي و بدون دردسر برات كار ميكنه.
با سلام خدمت دوستان.
من میخواستم پرینتر Epson TX410 رو برای مغازم بگیرم.فقط مشکل اینه که تازه کارم.![]()
چند تا سوال راجع به کارتریج و مخزن دارم.
1.برای مغازه کارتریج قابل شارژ بهتره یا مخزن( اصلا میشه رو این مدل کارتریج قابل شارژ گذاشت ) ؟؟؟ اخه میگن مخزن معایب زیادی داره . ( هم به دستگاه اسیب میزنه هم رنگ پس میده )
2. وقتی پرینتر رو میخریم تو خودش کارتریج قابل شارژ نداره؟(باید جدا بخریم؟)
3.اگر کارتریج قابل شارژش رو بخواهیم بخریم چند در میاد؟
5. مخزن برای epson از کجا بگیرم ؟؟
لطفا قیمت مخزن و کارتریج قابل شارژ رو هم بهم بگید.
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم.
منم میتونین راهنمایی کنین
من می خوام یه پرینتر خوب و پر سرعت بخرم از برند خوب (تک کاره)
کاربردم بیشتر ساخت کاورشات DVD و کاوردیسک DVD و CD هستش وهمچنین میخوام عکسای دیجیتال رو چاپ کنم
حداکثر بودجم 100 تومن
دوست عزيز ببخشيد ولي معلومه كه شما يك پرينتر ميخواين با كيفيت چاپ خيلي بالا و با اين بودجه امكان خريدش نيست. بهترين پرينتري كه براي اين كار ها هست epson t50 و epson r800 هست كه قيمتاش حدود 300 و 600 هست. با اين بودجه بهترين انتخاب براي شما پرينتر اچ پي مدل 4580 هست كه يك پرينتر خانگي هست و براي كارهاي حجم بالا نيست ولي كيفيت چاپ خوبي داره و كيفيت خود دستگاه هم بد نيست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)