شاتل محدود میکنه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
شاتل محدود میکنه
اره 100 درصدرایگانه ولی معمولا محدود میکنه اوایل سرعت بالاس (مثل روزانه) کم کم تا 7 8 کیلو میاد پایین
پس ممنون میشم برا اصفهان ی isp و ی سرویس شبانه رایگان با هزینه ماهانه کمتر از 20تومن معرفی کنید
Last edited by Ahmad.S9689; 15-12-2015 at 22:55.
دیگه همچین سرویسی ارائه نمیشه مگه استثنائاتی . اکثرا که به اسم شبانه میدن ، یا شبانه واقعیه منتهی گرونه (بیشتر از ماهی 30 تومن) یا شبانه میدن منتهی رایگان نیست و فقط تخفیف داره که اونم پول زیادی واسه حجم باید بدی یا هم اینکه مثلا شبانه میدن منتهی سریعا محدود میکنن .
اون معدود شبانه ای هم که مونده یا مخابرات منطقه ارائه میده (برو تو تاپیک مخابرات اصفهان اگه هست بپرس) یا هم شرکتها ارائه میدن که بازه ی زمانیش تقریبا دیگه شبانه نیست . میفته صبحانه . یعنی از 4 تا 10 صبح مثلا . اسیا تک همچین سرویسی ارائه میده .
شاتل اگه دانلود میخوای فقط طرح های ART اش بدرد میخوره که هر چند گرون در میاد (ماهی 36 تومن تقریبا) و ارتقاش دردسر داره اما تقریبا حس نامحدود رو داره و دردسر شبانه رو نداره .
تقریبا میتونم بگم واسه شبانه ، مخابرات هر استانی بهتره . شرکتهای خصوصی غیر از اسیاتک اکثرا شبانه ندارن . همونم جدیدا گند زده .
اها و اینم بگم که ایرانسل طرح های جدیدش رو بتونی استفاده کنی واسه دانلود شبانه خوبه و به صرفه تره .
من اصفهان نیستم که یه سرویس دهنده خاص معرفی کنم ولی به طور کلی میگم
1.های وب : سرعت سرور خارج در تایم روزانه خوب نیست ولی شبی باسرویس 1 مگ حدود 2.5 تا 3 گیگ میتونی دانلود کنی قیمت حدود 20 تومن
2.اسیاتک: سرویس حامی 6 گیگ درصورتی که سرعت سرور اسیاتکی در مرکز مخابراتی ازاد باشه (باید از کسایی که توی یک مرکز مخابراتی هستید واسیاتک دارند سوال کنی ) اینم حدود 20 تومن میشه در صورتی که سرعت ازادباشه حدود 12 13 گیگ میتونی در عرض 3 ساعت دانلود کنی (فقط اسیاتکی)
3.مخابرات بعضی استان ها معمولا خوبه ( توی تاپیک مخابرات اصفهان بپرس )
با سلام دوستان در مورد سرویس اکو 8192 سرعت دانلود از سرور خارجی چنده و سرور داخلی چنده با تشکر
دوستان شاتل حجم میدزده؟(کشکی ترافیک خالی بشه)
بعد این سروریسهاش مثلا 512 هست پهنای باند رو میذارن روی همون یا مثه پارس انلاین هر دیتا ریتی بخوایم خطو میبندن؟
کسی در مورد سرویس گیمش میدونه؟
سلام
برای مشکل سرعت پایین شاتل با سرورهای خارجی چکار میشه کرد؟
لطفا سریعتر جوابمو بدین
با سلام دوستان این شرکت به چه صورتی پسورد خط میده خط من از دیروز صبح چراغ adsl اون ثابت شده تنظیمات خطم طبق عکس پایین مشکلی نداره قراردادم بابت سرویسم ثبت شده مدارکم کامل ارسال شده اما از دادن پسورد همش سرباز میزنن به ننظرتون من چکار کنم الان 24 ساعتم رد شده پسورد یوزر خط به من ندادن!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیج کار با 10 تا پشتیبانی حرف زدم . نامه زدم و... اما فقط میگن از زیر ساخته و....
اینم بگم که زیر بار نرفتم منم گفتم کار خودشونه اما وزیر ارتباطات 2-3 روز پیش گفت تایید کرد مشکل رو و گفت دارن مثلا حل میکنن.من از مخابرات هم دارم هم شاتل در مخابراتم اکثر ساعتها سرور خارجی میاد سرعت پایین نصف شب درست میشه و...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)