سلام دوستان حتما بخونید
همراه اول دزد 20 تومن اعتبار مارو بالاکشید یه لیوان آب هم روش
من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده