تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 296 از 1320 اولاول ... 1962462862922932942952962972982993003063463967961296 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,951 به 2,960 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان حتما بخونید
    همراه اول دزد 20 تومن اعتبار مارو بالاکشید یه لیوان آب هم روش
    من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده
    Last edited by Royce; 26-07-2015 at 21:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوستان حتما بخونید
    من چند ماهه همیشه بسته 6 گیگ آلفا پلاس 30 روزه فعال میکنم.جند روز پیش هم وقتی تاریخ بستم تموم شد طبق معمول 20 تومن خطمو شارژ کردم و یک بسنه 6 گیگ فعال کردم و پیام تاییدش هم بلافاصله برام اومد که نوشته بود بسته شما فعال شد و تا تاریخ فلان هم اعتبار داره و حدود 3 هزارتومن هم اعتبار باقی مونده بود روی خطم که گذاشته بودم برای تماس.خلاصه بعد از چند ساعت وبگردی و بدون هیچ دانلود فایل خاصی (نهایت شاید حدود 70-80 مگ وبگردی کرده بودم)یهو پیام اومد روی خطم که اعتبار شما کمتر از 400 تومان است اولش اعتنایی نکردم و چون وقتی بسته فعال کرده بودم پیام تاییدش برام اومده بود و یک بار هم اینترنتمو قطع و وصل کرده بودم خیالم راحت بود.ولی یکم دیگه که وبگردی کردم دیدم اصلا سند و رسیو نمیکنه که تا موجودی گرفتم دیدم موجودیمو زده 0 !!!با 9990 تماس گرفتم و مشکلمو باهاشون در میون گذاشتم در جوابم گفتن سیستمامون در حال بروز رسانیه و این مشکل برای همین روی خطهای اعنباری پیش اومده و شما تنها نیستین و برای خیلیای دیگه این مشکل پیش اومده و چندروز دیگه تماس بگیرید تا مبلغتونو برگردونیم و از این صحبتا.خلاصه بعد از چندروز که تماس گرفتم با کمال تعجب گفتن شارژ بستت تموم شده بوده70 - 80 مگابایت کجا 6 گیگ کجا اونم در عرض چند ساعت.یعنی دزدی از این واضحتر ؟!!!امور مشترکین مخابرات هم تماس گرفتم و بعد از چند ساعت خودشون تماس گرفتن همینو گفتن.تف به ذات هرچی دزده
    به 195 شکابت کنید پیگیری میکنن.

3. این کاربر از MOH@ND3S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان حتما بخونید
    سلام. من خودم این طرح رو فعال نکردم ولی پسر خاله ام که فقط با نت همراه اول و الفا پلاس کار میکنه چند بار این مشکل واسش پیش اومده
    بسته آلفا +‌رو فعال کرده ماهیانه
    بعد تعرفه فعال شده ولی بعد از یه مدت ریز حساب که گرفته دیده از ۵۰ هزار تومن موجودی شده ۱۵ تومن.
    همینطوری کم شده و کم شده تا شده هزار تومن انگار اصلا اون بسته الفا + فعال نشده.در صورتی که وقتی درخواست میده میگه بسته آلفا پلاس شما فعاله. اگه تموم بشه اتوماتیک یکی دیگه فعال میکنه و ۱۷ تومن کم میکنه.

تازه فعال هم نشده باشه آخه ۵۰ هزارتومن باید کم کنه؟؟؟ رفته زنگ زده دو سه بار فرم واسش پر کردن . بعد زنگ زده گفته خانم میخواین منم یدونه فرم واسه خودم پر کنم ؟؟ چیه من هی زنگ میزنم میگید فرم واستون پر کردیم؟؟ مشکل منو حل کنین . خط من پول میخوره. پول میریزم نیم ساعت بعدش خالی میشه. کجا میره؟؟؟
    بعد چون خط اعتباری رو نمیشه پیگیری کرد ( نسبت به دائمی‌) رفت خط دائمی گرفت. که ریز کارکرد رو نشون میده!

5. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

فعال کردن اینترنت و بسته روی دائمی به نظر من اشتباهه

7. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایت‌بخش نیست ‌

‌مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی گفت: وضعیت ارتباطی خطوط همراه اول رضایت‌بخش نیست.

ملک جعفریان در گفت‌وگو با ایسنا در خراسان، در خصوص مشکلات اینترنت همراه اول، اظهار کرد: ما تجهیزات 3g را نصب کرده و در حال بهینه‌سازی آن‌ها هستیم.

وی با بیان اینکه مشکلات کمتر شده استف عنوان کرد: هم اکنون حدود 370 عدد تجهیزات تنها در مشهد نصب شده و نصب 65 درصد آن صورت گرفته و ادامه آن نیز در حال نصب است .

وی افزود: 200 مورد در حال بهینه‌سازی است که شاهد بهبود وضعیت نسبت به گذشته هستیم.

ملک جعفریان در خصوص مشکلات خطوط همراه اول، عنوان کرد: وضعیت ارتباط نسبت به یک ماه اخیر بهبود نسبی داشته که در عین حال راضی کننده نیست اما شرایط بهتر شده و ما در حال بهبود آن هستیم .

وی در ادامه با اشاره به اینکه بهینه‌سازی تا اواخر شهریورماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: بهینه‎‌سازی باید صورت گیرد و ارتباط نسل دو با نصب نسل سه مقداری زمان‌بر خواهد بود و ما به این زمان برای بهینه‌سازی نیازمند هستیم.

مدیرعامل مخابرات استان تصریح کرد: نظارت در این حوزه وجود دارد و خواهان نارضایتی مشترکان خود نیستیم زیرا این نارضایتی باعث بروز مشکلات در کسب و کار اپراتور می‌شود اما ناچار به عبور ازاین زمان هستیم.

وی از نصب و راه‌اندازی 3g در حدود 14 شهر استان خبر داد و گفت: در شهرهایی مانند کاشمر، گناباد، تربت حیدریه، سرخس، طرقبه، شاندیز، قوچان، درگز، چناران، تایباد و... نصب 3g صورت گرفته و درحال بهینه‌سازی آن‌ها برای برقراری ارتباط نسل دو با سه هستیم تا وضعیت مشکلاتی که کمتر شده است بهبود یابد.

مدیرعامل مخابرات استان افزود: نصب یک نسل جدید مقداری زمان‌بر است و ما خواستار نصب و راه‌اندازی بدون مشکل هستیم اما در کار فنی حتی با مشخص بودن همه جوانب با مشکلات رو به رو خواهیم شد.

9. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ایرانسل ۱۲گیگ اینترنت ۱ساله رو میده ۴۲ تومن
    یعنی ۱گیگ ۱ماهه فقط ۳۵۰۰تومن.
    اونوقت همراه اول...
    تازه سرعتش هم‌محدود نیست

فرستاده شده از HUAWEI P6-U06ِ من با Tapatalk

11. این کاربر از arashaj74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

بعد از چهارسال پیگیری و شکایت در سایت تنظیم و مقررات، بهمن ماه 93 یه دکل سر کوچمون زدن و بعد از حدود 3ماه ونیم در 1 تیر سایت که از نوع 2G هستش روشن شد. خوشحال شدیم بالاخره آنتن دار شدیم. ولی تا خوشحال شدیم الان 4 روزه سایت موردنظر خاموش شده و دوباره داخل منزل آنتن رفته. همراه اول جایی برای ارتباط به غیر از 9990 نداره !؟ چون 9990 میگه ما فقط عدم آنتن دهی ثبت میکنیم. درصورتیکه من میخوام بهشون خبر بدم که این سایت جدید خراب شده.
    مثلا ایرانسل یه ایمیل داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای اطلاع این موارد که خیلی خوبه. آیا همراه اول همچین ایمیلی داره دوستان ؟
    ممنون از همه

Sent from my SM-N910C using Tapatalk
    دقیقا مثل من الان نزدیک 1 سال میشه هی زنگ میزنم مخابرات مرکز و اپراتور ولی هیچ تغییری ندیدم
    Last edited by mohebronaldo; 27-07-2015 at 21:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    گوشیم s4 9500 هست
    تووی تنظیمات دستی انتن گزینه های 3g نمیاد
    ولی خط رو که روی هوواوی میزارم گزینه های 3g سه تا اوپراتور هستن
    مشکل گوشیمه؟
    ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان حتما بخونید
    دوست عزیز اگه ایرانسل بودی مبلغ رو برگشت میدادن.چون چند ماه پیش بسته زده بودم با ایرانسل شارژ کم کرد اما فعال نشد زنگ زدم راحت گفتم چرا اینجوری شد گفتن شما صبر کنید شرکت پول رو برگشت میده به حساب.دیدم فردا صبح اومد

15. این کاربر از mohebronaldo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام
    گوشیم s4 9500 هست
    تووی تنظیمات دستی انتن گزینه های 3g نمیاد
    ولی خط رو که روی هوواوی میزارم گزینه های 3g سه تا اوپراتور هستن
    مشکل گوشیمه؟
    ممنون
    برید تو تنظیمات و دیگر بعد شبکه های تلفن همراه و حالت شبکه و بزارید رو 3G

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •