بسته هاش و سرعتش عزیز
بسته هاش و سرعتش عزیز
دوست عزیز به احتمال زیاد گوشی شما رو مد 2G ثابت هست
شما مدل گوشی رو بفرمایید تا راهنمایی کنم
در ضمن
شما از طریق توضیحی که ایرانسل داده هم عمل کنید شاید نتیجه گرفتید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای کاش یک هزارم هزینه ای که برای این تبلیغاتاشون میکنن، خرج سایتشون و بخش های کنترل حساب و همچنین ساخت یک نقشه ی پوشش درست حسابی میکردن...! :/
مال رفیق منم همینطوری هست مدل گوشیش galaxy grand هست
مدل گوشی samsung galaxy s7562 است مود گوشی برای سیم کارت ایرانسل gsm/wcdma auto mode است البته حالت wcdma تنها هم تست کردم بازم نشد
اینم سرعت من.شرق تهران
دوستان سرویس 4G راه اندازی شده یا باید منتظر بود؟تنظیمات خاصی داره؟
موقع اتصال بالای گوشی علامت H+ زده میشه
Last edited by dvb_hamed; 04-09-2014 at 15:25.
از اوناجا که ایرانسل لطف کرده و در آغاز طرح هیچ شهری از استان مازندران رو پوشش نداده به نظرتون حداکثر چقدر طول میکشه که شهر های کوچیک تر رو پوشش بده ؟
نمیدونم رایتل بگیرم یا صبر کنم واس ایرانسل چون تعرفه هاش معقول تره ...
سرچ کن ببین 3G ایرانسل رو می یاره
و اگر هم نتیجه نگرفتی به نظرم با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیر
ایرانسل با خودش چند چنده؟
این چه طرز راه اندازیه اخه؟
هیچگونه خبری نمیده که کی کجاها پوشش میگیرن؛الانم دیگه هیچ شهری اضافه نشده،داره میشه مث قضیه وایمکسش
با عرض سلام و عصر بخیر . با تلاش همکاران پوشش بلوک شرق ولی عصر از تختی تا فلکه بارنج واز فلکه بارنج تا مسجد امام صادق برقرار گردید. پوشش خیابان کریم خان ولی عصر تا حدودی افزایش پیدا کرد. دوستان در اخر عباسی -اخر شهناز - گلشهرو تختی میتوانند 4g را تست کنند . ولی باید گوشی حتما 4g باشد. لطفا از ساعت 20 به بعد تست بفرمایید. اختلال در شبکه مربوط به تبریز نیست و کلا سرعت شبکه پایین اورده شده است ولی این امر موقتی خواهدبود . از صبر همشهریان ساکن در منطقه ولی عصر بسیار ممنونم . ان شالله اخرین سایت رابه زودی تجهیز خواهیم کرد. پوشش ویلا شهر به صورت کامل برقرار گردید. پوشش از اول زعفرانیه تا اخر ویلا شهر به جز اطراف پارک زعفرانیه و بازار کومه بسیار خوب گزارش شد. دوستان در منطقه سهند و دانش ایل گولی از پوشش پرسیده بودندکه باید عرض کنم پوشش در حد مطلوب نبست ولی با شروع سایت سهند پوشش تا اخر شاد اباد بهبود خواهد یافت . دوستی از باغمیشه پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت پشت مسجد تجهیز شده و منتظر تجهیز سایت مخابرات باغمیشه و میدان ارغوان هستیم که به زودی تجهیز خواهد شد. اگر تجهیزات برسند تبریز ده روز کاری میخواهد تا به پوشش 100 درصد برسد. دوستی از اخر شهناز پرسیده بودند که باید عرض کنم سایت ساختمان فلور روبروی گلفروشی رکس تجهیز شده ودر حال تست میباشد که در صورت لینک دهی پوشش برقرار خواهد گردید. در پایان از صبر شما بسیار متشکرم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)